Bijgewerkt op: 19 juli 2024

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 datingsites zoals AshleyMadison.com

Ga naar 12 beste alternatieven voor AshleyMadison

Ashley Madison

Ashley Madison, een niet zo typische datingsite, begon al in 2001. In tegenstelling tot de meeste datingsites die zich richten op alleenstaande individuen om een ​​nieuwe relatie met vreemden aan te gaan, is AshleyMadison.com gemaakt voor mensen die al toegewijd zijn, of het nu in een vriend-vriendinrelatie is, of zelfs al getrouwd. Het is bedoeld om door deze mensen te worden gebruikt om buitenechtelijke relaties te hebben en seks te hebben met iemand anders dan hun partners... op de meest discrete manier mogelijk. Hoewel vreemdgaan en affaires overal een groot taboe zijn, is het met Ashley Madison een omgeving waar dergelijke buitenechtelijke handelingen worden aangemoedigd en door niemand afgekeurd.

Ashley Madison bestaat al zo lang en bedrog is ook niet nieuw, vooral met de opkomst van technologie en online platforms, hebben veel mensen zich tot Ashley Madison gewend om hun verlangens te vervullen. Hun publiek bestaat voornamelijk uit individuen die een mono- of polygame, open relatie hebben onder vele anderen. Omdat het een andere wending biedt die niet gebruikelijk is op je gebruikelijke datingsite, is Ashley Madison enorm populair geworden en heeft het wereldwijd gebruikers verzameld.

In 2015 werd Ashley Madison verwoest door een schandaal dat voor iedereen zichtbaar is geworden. De database van de website werd gehackt, waardoor de persoonlijke gegevens van gebruikers openbaar werden gemaakt. Het veroorzaakte nogal wat opschudding onder gebruikers en het publiek in het algemeen, vooral omdat het vertrouwelijk moest blijven. Ondanks die grote hindernis in de geschiedenis van de website, konden ze de site opnieuw opbouwen, klaar voor een nieuw imago en met succes elk beveiligingsprobleem aangepakt en de bescherming voor gebruikers verder verbeterd. Zelfs tot nu toe is Ashley Madison nog steeds erg bekend, met talloze recensies en dagelijks verkeer. Wil je weten of het zijn hype waarmaakt, lees dan verder en ontdek meer gedetailleerde informatie over de website.

Door leden geïnitieerd contact op Ashley Madison - Is het goed?

ashleymadison bericht Deze website biedt een premium functie genaamd "Member Initiated Contact" die beschikbaar is voor volwaardige leden, waardoor mannelijke leden berichten van vrouwen kunnen openen en zelfs kunnen beantwoorden zonder dat ze hun tegoed besteden. Een bericht wordt beschouwd als "Lid geïnitieerd contact" als het van een vrouwelijk lid is die het eerst heeft verzonden, en niet een antwoord dat naar een mannelijk lid is gestuurd. Het wordt alleen als door een lid geïnitieerd beschouwd als een man haar nooit eerst berichten heeft gestuurd. Voorbeelden van 'door leden geïnitieerde contactpersoon' omvatten berichten die u ontvangt wanneer u wordt toegevoegd aan haar favorieten, of wanneer zij u een knipoog of e-mail heeft gestuurd, wanneer u berichten verzamelt, of wanneer zij u toegang geeft tot haar eigen privé-showcase en als u deze heeft functie, kunt u altijd gratis antwoorden.

Zolang uw abonnement nog loopt, hoeft u geen credits te gebruiken om te reageren op door vrouwen geïnitieerde contacten.
Als u uw abonnement ooit wilt opzeggen, kunt u dit vinden op het tabblad "Profiel beheren" en vervolgens op "Kredietgeschiedenis". Als je credits zijn gebruikt na het openen en beantwoorden van een bericht, heb je waarschijnlijk eerst contact opgenomen met de gebruiker door een bericht te sturen, haar toe te voegen als een van je favorieten, een knipoog te sturen of haar eerst toegang te geven tot je privéshowcase. Maar als u nog steeds denkt dat u niet had mogen betalen met uw tegoeden, kunt u rechtstreeks contact opnemen met hun klantenservice.

Geweldige lijst met functies van Ashley Madison

Instant Messaging

U kunt gemakkelijk online met iedereen chatten en u kunt zonder extra kosten met meerdere gebruikers tegelijk chatten.

Aangepaste e-mailberichten

De systeem-e-mail van de website is net als uw typische e-mail. Het is zeer veilig, gemakkelijk te gebruiken, vertrouwelijk en toegankelijk wanneer u zich aanmeldt bij uw account. Om er een te verzenden, hoeft u alleen maar naar het profiel van een lid te gaan en op "Bericht mij" te klikken. Bij het initiëren van een dergelijk contact worden 5 credits in rekening gebracht.

Verzamel berichten

Met deze functie kunnen vrouwelijke leden contact leggen met elk mannelijk lid. Wanneer het mannelijke lid naar wie u het bericht heeft gestuurd, antwoordt, worden er 5 credits in rekening gebracht.

Priority Mail

Met deze kunnen mannelijke leden hun berichten markeren als "Prioriteit", waardoor ze opvallen tussen andere. Aangezien het een "prioriteit" is, gaat het naar de topberichten van de e-mailinbox van een vrouwelijk lid en wordt het mannelijke lid ook op de hoogte gesteld zodra het bericht wordt geopend.

gifting

Met behulp van credits kun je een cadeau verzenden en het uitrusten met leuke berichten en het aan iemand geven die je leuk vindt. Om er een te sturen, gaat u naar het profiel van het gelikete lid en zoekt u naar de knop "Stuur me een cadeau".

Winks

Iedereen kan gratis knipogen sturen. Ga gewoon naar het profiel van het lid en zoek naar de knop "Stuur me een knipoog".

Foto's en privéshowcase

Met Ashley Madison heb je de mogelijkheid om je identiteit meer privé en discreet te houden door je profielfoto's te bewerken of te vervagen. Als je een bewonderaar hebt die de onbewerkte versies van je foto wil zien, hoef je hem alleen maar een sleutel te sturen zodat ze toegang hebben tot je privéshow. U kunt de toegang die aan elk lid is verleend op elk moment intrekken.

Favorieten

Om uw geliefde leden bij te houden, kunt u ze eenvoudig toevoegen aan uw lijst met favorieten. Als iemand je aan deze lijst toevoegt, zou je het weten, want het is al een vorm van "Member Initiated Contact". U zult de identiteit van uw bewonderaar kennen door deze functie te gebruiken.

Het blokkeren van

Om welke reden dan ook kunt u gemakkelijk een ander lid blokkeren door op zijn pagina op "Dit profiel blokkeren" te klikken. Nogmaals, u kunt om welke reden dan ook iedereen op elk moment deblokkeren.

Zoekhulpmiddel

U kunt gemakkelijk naar een ander lid zoeken met behulp van Snelzoeken, de werkbalk van de website, of gebruik maken van hun geavanceerde zoekfuncties.

Hoeveel kost AshleyMadison? Alle prijzen onthuld

In tegenstelling tot sommige andere datingplatforms, werkt Ashley Madison op een op krediet gebaseerd systeem. Sinds de gratis versie van AM is zeer beperkt - u kunt credits kopen om volledige functionaliteit op de site te krijgen, uw profiel te markeren en gesprekken te starten.

Dit zijn de prijzen van het kredietpakket:

 • $ 249 voor 1000 tegoeden
 • $ 149 voor 500 tegoeden
 • $ 49 voor 100 tegoeden
Ashley Madison-prijzen

Dus eigenlijk - hoe meer u koopt - hoe goedkoper elk tegoed wordt.

En als je het "Elite"-pakket koopt, krijg je als bonus een gratis functie voor 30 dagen profielhoogtepunten!

U kunt zich registreren op AshleyMadison gratis via deze link.

Hoe kunt u de tegoeden betalen? Heel eenvoudig, dit zijn de geaccepteerde betaalmethoden:

 • Creditcard
 • Paypal
 • per post (waarschijnlijk het minst handig)

Laten we nu eens kijken naar de ledenstatistieken van de site en kijken of je genoeg datingopties hebt!

AshleyMadison's leden en geweldige verkeersstatistieken (je zult niet zonder goede opties voor daten komen te zitten)

ashleymadison-gebruikers Wetende hoe uniek hun doelgroep is, is het niet eens verrassend dat de website de thuisbasis is van meer dan een miljoen gebruikers van over de hele wereld. De meeste gebruikers komen uit grote landen en zijn meestal van middelbare leeftijd en ouder. Als 'affairesite' kunnen mensen gemakkelijk een of andere soort bijeenkomsten organiseren, waarbij ze met vreemden communiceren, ongeacht of ze een toegewijde relatie hebben of niet. Als je individuele profielen bekijkt, zul je zien dat het gebruikelijk is om getrouwde mensen te zien die op zoek zijn naar buitenechtelijke relaties. De website heeft een behoorlijk groot aantal gebruikers en de mensen die hier vaak komen, zijn meestal ruimdenkend. U zult geen probleem hebben bij het zoeken naar matches, aangezien u veel keuzes kunt hebben om samen te komen met gelijkgestemde mensen. Het enige dat u hoeft te doen, is mensen controleren en een gesprek beginnen

Probleemloos en snel aanmeldingsproces

Het aanmeldingsproces van Ashley Madison is heel gemakkelijk te begrijpen. Het vereist niet veel informatie en het werkt perfect op die manier, omdat het in wezen draait om discrete relaties. U hoeft alleen uw huidige relatiestatus te specificeren en ook wat basisinformatie. Alle informatie die u tijdens het aanmeldingsproces invoert, wordt weerspiegeld in uw profiel, wat dan het eerste is dat andere gebruikers zouden zien en hen naar u toe zouden trekken. Aanmelden is helemaal gratis en erg handig, het duurt slechts vijf minuten en je bent klaar om te gaan. Je moet een profielfoto uploaden en je kunt sommige delen ervan bewerken om een ​​deel van je gezicht te bedekken - nog een maatregel van Ashley Madison om gebruikers anoniem te houden.

Contact opnemen op AshleyMadison – Hoe werkt het?

bericht ashley madison Vrouwen kunnen gratis gesprekken met andere gebruikers beginnen, terwijl mannen daarvoor credits zouden moeten gebruiken en gebruiken. Ze bieden de nodige functies om te helpen bij het tot stand brengen van communicatie, met elementaire chatfuncties om als eerste aan de lijn te zijn.
Gebruikers kunnen hun lijst met "favorieten" maken, bestaande uit profielen die ze leuk vinden en waarin ze geïnteresseerd zijn. Je kunt ook knipogen sturen en in tegenstelling tot andere sites is deze gratis functie. Winks, in de online datingscène, helpt bij het tonen van interesse voor een specifieke persoon. Een uniek kenmerk van Ashley Madison is hun private showcase-sleutel. Hierdoor kan een andere gebruiker uw foto's bekijken zonder de privacy-bewerkingen, zodat hij de echte foto erachter kan zien. Virtuele geschenken zijn ook een ding in Ashley Madison, hoewel het niet gratis is, aangezien je wat credits nodig zou hebben om er een te sturen, en het aantal credits zou een factor zijn voor welke geschenken je zou kunnen sturen.

Profielkwaliteit binnen Ashley Madison

ashleymadison profiel

Vanwege de aard van de website, waar mensen discreet moeten zijn bij het verstrekken van hun informatie, u zult geen gedetailleerde profielen kunnen vinden. Omdat het bekend staat als een online datingsite voor vreemdgaande echtgenootis iedereen gereserveerd en discreet in het delen van informatie over zichzelf. U hoeft geen naam op te geven; het enige wat u hoeft aan te geven is een unieke gebruikersnaam en deze zou al dienen als uw identificatie. Uw profiel toont alleen de meest elementaire details die er zijn: locatie, leeftijd, geslacht, sterrenbeeld en enkele inzichten over welke relatie u op de site wilt vinden.
Als er iemand is die je opviel, kun je ze gemakkelijk bekijken op hun profielen en kijken of je compatibel bent met elkaar op basis van de beschikbare informatie. Het uitchecken van profielen is gratis; geen krediet of kaartinformatie nodig. Afbeeldingen kunnen ook van vitaal belang zijn om de aandacht te trekken, dus u kunt een beetje bewerken van uw geüploade weergavefoto's, u kunt maskers of basisbewerkingen plaatsen om uw identiteit te verbergen, en mensen kunnen de onbewerkte versie pas zien als u ze uw privésleutel geeft.

De mobiele app van Ashley Madison - Moet u deze downloaden?

ashleymadison-app Een groot voordeel van Ashley Madison is dat het al is gratis te downloaden op zowel iOs als Android-apparaten. Het is precies hetzelfde met de desktopversie met dezelfde belangrijke functies. Het is gewoon een lite-app, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat het te veel ruimte op uw telefoon in beslag neemt.
Mobiele apps zijn een gemakkelijkere optie, aangezien de meeste mensen dagelijks hun telefoon gebruiken. Bij het kopen van credits wordt deze verwerkt via iTunes- of Google Play-accounts. Een andere logische overweging van Ashley Madison is dat het pictogram van de mobiele app er niet verdacht uitziet en eenvoudig kan worden verborgen. Het heeft ook zijn "swipe" -functie zoals de meeste datingapps tegenwoordig, voor het gemakkelijker vinden van profielen. Met de app kun je ook mensen bij jou in de buurt vinden en controleren wie je profiel heeft bekeken.

Websiteontwerp en interface

Ashley Madison's website lay-out en vormgeving zijn zeer gebruiksvriendelijk. Het is prettig voor de ogen en u kunt zich gemakkelijk een weg banen door de interface. Ongeacht de leeftijd en de blootstelling aan technologie, kan iedereen de site nog steeds gebruiken en gemakkelijk vertrouwd raken met de functies ervan. De menubalk toont alle functies en belangrijke pagina's, zodat gebruikers deze wanneer nodig gewoon kunnen bekijken. Een raar of misschien onaangenaam aan hun website is dat de plaatsing van de menubalk bijna halverwege de pagina is. U moet naar het onderste gedeelte scrollen om er te komen, in tegenstelling tot de meeste websites waar menubalken zich in het bovenste gedeelte bevinden. De site gebruikt de kleur wit en roze voor highlights, dus het is gewoon gemakkelijk om naar te kijken.

Tegoeden, vergoedingen en andere functies waar u om moet geven

ashleymadison-credits Vrouwen die met mannelijke gebruikers willen communiceren, kunnen gratis van deze functie gebruikmaken. Wat betreft anderen (vrouwen-vrouwen, mannen-mannen, enz.), Zij zouden een aantal credits nodig hebben voordat ze een gesprek kunnen beginnen. In tegenstelling tot de meeste datingplatforms die een maandelijks lidmaatschap vereisen, gebruikt Ashley Madison credits die per pakket worden gekocht.
Credits die nodig zijn voor verschillende functies zijn niet hetzelfde; de een zou meer nodig hebben dan de anders. Basisfuncties zoals het openen van berichten, het verzenden en initiëren van e-mails kosten meestal 5 credits. Als je iemand antwoordt waarmee je al eerder contact hebt opgenomen, hoef je daarvoor geen credits meer te gebruiken. Wat betreft de chatfunctie van Ashley Madison: je moet wat credits voor een bepaalde duur uitgeven: 30 credits - 30 minuten, 60 credits - 60 minuten, enzovoort. Het verzenden van geschenken kost u meestal meer credits, beginnend bij 20 tot 50 credits. Over het algemeen zijn het kredietsysteem en de pakketten van Ashley Madison redelijk. Ze accepteren betalingen via Paypal, creditcards en andere opties op basis van uw locatie.

Dit zijn de speciale kenmerken van Ashley Madison:

AshleyMadison-functies Favorietenlijst
Gebruikers kunnen een lijst met hun favoriete profielen maken en er kunnen er maximaal 100 aan de lijst worden toegevoegd. Het is gratis te gebruiken, zodat u gemakkelijk de profielen kunt onthouden die uw aandacht hebben getrokken

Foto en identiteitsdiscretie
Elk lid krijgt het voorrecht om zijn identiteit privé te houden. Een geüploade foto kan worden bewerkt om sommige delen van het gezicht verder te verbergen; je kunt stickers of maskers toevoegen of een beetje vervagen / censureren. Dit zorgt ervoor dat gebruikers hun identiteit niet gemakkelijk bij anderen bekend zullen krijgen. Als je al iemand hebt die je leuk vindt, kun je deze toegang geven tot duidelijkere versies van je foto's.

Winks verzenden
Net als hoe het in het echte leven is, geven knipogen uw interesse in een andere persoon aan. Als je een persoon hebt op wie je verplettert, kun je gewoon naar hun profiel gaan en een smiley zoeken met het label "Stuur knipoog", waarna de andere persoon hierover wordt geïnformeerd. Ze zullen dan weten dat u in hen geïnteresseerd bent.

Reizende Man
Voor gebruikers die altijd onderweg zijn, is dit erg handig tijdens reizen. Je hoeft alleen maar wat geld uit te geven en je kunt berichten sturen naar ten minste 30 meisjes die in een bepaald gebied zijn (of ergens waar je naartoe reist), dan kun je ze dagen voordat je bij hen aankomt, leren kennen.

Prioriteit Man
Een betaalde feature die je profiel een boost geeft. Het helpt je om op te vallen op de gemeenschappelijke pagina voor leden en geeft je meer kansen om door meer mensen gezien te worden en op verschillende zoekpagina's te verschijnen.

Bericht Plus
Met deze functie kunt u berichten sturen naar of praten met gebruikers waarmee u al contact heeft gehad. Het wordt geleverd als een gratis proefperiode wanneer u kredietpakketten koopt en is slechts 30 dagen geldig. Daarna moet u betalen als u de functie toch wilt blijven gebruiken.

Om het samen te vatten, zijn hier enkele input die je zou kunnen overwegen als je overweegt om je aan te sluiten bij de bekende Ashley Madison-bandwagon ...

Voors en tegens van AshleyMadison.com

Pluspunten:

 • Makkelijk aanmelden
 • Probleemloos registratieproces
 • Slechts een paar gegevens nodig om u aan te melden
 • De relatiestatus moet worden opgegeven
 • U kunt eenvoudig e-mails of chats verzenden
 • Virtuele geschenken zijn beschikbaar om te verzenden
 • Het versturen van berichten is gratis voor vrouwen
 • Veel unieke functies aangeboden aan zowel gast- als volledige leden
 • Heeft een mobiele app voor zowel iOs als Android

Nadelen:

 • De meeste gebruikers vullen hun profiel niet volledig in
 • Er loeren van tijd tot tijd problemen op de site
 • Profielen zijn niet gedetailleerd, dus er zal minder informatie bekend zijn (wat enigszins goed is voor de privacy)

Veelgestelde vragen

Hoe werken contactgegevens?

Ashley Madison verzekert gebruikers dat hun privégegevens worden niet aan marketingbedrijven gegeven. Alle details van gebruikers zullen niet worden verkocht, verhuurd of weggegeven, zoals e-mailadressen of andere persoonlijke informatie, aan een ander bedrijf of entiteit, ongeacht de omstandigheden. Ze zijn ook erg duidelijk en transparant met hun privacybeleid, dus als u geïnteresseerd bent in de site, kunt u die informatie op hun links controleren.
Aanmelden als gastlid is gratis. Je kunt heel wat functies gebruiken, zelfs als je het alleen gratis gebruikt. Een deel ervan omvat het volgende: knipogen ontvangen, foto's verzenden en ontvangen, leden aan je favorieten toevoegen, iedereen met een volledig lidmaatschap beantwoorden en basiszoekopdrachten uitvoeren. Als u aangepaste berichten wilt verzenden, chatgesprekken wilt starten, prioriteitsberichten wilt verzenden of geschenken wilt sturen om uw voorkeur voor iemand verder uit te drukken, moet u voor een upgrade betalen en een Volledig Lid worden. Zoek gewoon naar de "Koop Credits" -opties in het hoofdmenu wanneer u inlogt op uw account.

Na het aanmelden ... wat nu?

U kunt beginnen door uw profiel in te vullen, maximaal 12 foto's te uploaden en meer informatie over uzelf te verstrekken. Hoe meer details er op uw profiel staan, hoe aantrekkelijker het is voor medegebruikers omdat ze een aantal dingen zullen weten die als uw gemeenschappelijke basis kunnen dienen, wat nuttig zal zijn voor toekomstige gesprekken.
U kunt ook de zoekfunctie gebruiken om leden te vinden die uw interesse zouden kunnen wekken. Als u contact wilt leggen met een lid, moet u upgraden als een volledig lid en kredietpakketten krijgen. Meer credits hebben, betekent dat je van meer functies kunt genieten, waaronder chatten, berichten initiëren, enzovoort. Als u toegang hebt tot deze functies, kunt u op een persoonlijker niveau communiceren met potentiële matches.

Kan ik ook "singles" vinden op Ashley Madison?

Ja, er zijn veel vrijgezellen op deze website en de meesten van hen zijn op zoek naar gehechte mensen en hun redenen variëren. Alleenstaanden hebben meestal niets te riskeren, dus zullen ze harder moeten proberen om iemand te ontmoeten die het goed vindt met iemand die geen relatie heeft. Degenen die toegewijd zijn, hebben echter de neiging om zich in elkaar in te leven vanwege hun vergelijkbare omstandigheden, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om elkaar te ontmoeten en contact te leggen.

Is Ashley Madison legitiem?

De website is echt, ja, maar ze kunnen de authenticiteit van elk afzonderlijk profiel niet garanderen, aangezien er tijden zijn dat posers of meervallen op de loer liggen. Desondanks zorgt Ashley Madison ervoor de privacy van hun gebruikers wordt altijd vertrouwelijk behandeld wat er ook gebeurt, vooral omdat ze al eerder een enorm datalekschandaal hebben meegemaakt. De moderators van de website volgen actief elke geüploade foto, evenals elke tekstwijziging, vooral die voor het publiek, dus alles is veilig en voldoet aan hun normen.
Privéberichten worden niet gecontroleerd door iedereen van de website om iedereen hun broodnodige privacy te geven, maar ze tolereren zeker geen intimidatie, enige vorm van belediging, bedreiging of belediging die naar andere leden wordt gestuurd. Het verzoeken om goederen of diensten, advertenties en elke vorm van spam is ook onaanvaardbaar. Bij het aanmelden zal Ashley Madison nooit om informatie van u vragen, maar veel meer naar uw huis of kantoor. Hun belangrijkste waarde is privacy, discretie en anonimiteit.

Top-12 seks- en datingsites en apps vergelijkbaar met AshleyMadison.com:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder doe mee

De Adult Friend Finder-website is over de hele wereld beroemd. Het heeft meer dan tachtig miljoen leden die verlangen naar erotische interacties met meerdere vrouwen. Evenzo biedt het tal van flirterige relaties, zoals informele connecties, monogamie, koppels, neukmaatjes en nog veel meer.

Dit is inderdaad een uitstekende ervaring die de slaapkamer opfleurt, vooral tussen ruimdenkende mensen die hun seksuele geaardheid willen onderzoeken. Ten slotte is registratie relatief stressvrij en eenvoudig, dus leden voltooien het in minder dan vijf minuten.

Hier is de volledige recensie van AdultFriendFinder.

Pluspunten:

 • Registratie is gratis en snel
 • De leden van de website zijn actief op zoek naar informele afspraken
 • Mogelijkheden genoeg op het gebied van communicatie
 • Het bekijken van video's en het bekijken van afbeeldingen is gratis
 • U kunt blogs schrijven en een groepsgesprek voeren
 • De app is beschikbaar om te downloaden en is compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten

Nadelen:

 • Het aantal mannelijke deelnemers is groter
 • Beperkte opties voor gratis basisaccounts

# 2 - Geen verplichtingen

NoStringsAttached hoofd

Deze hookup-/datingwebsite is gemaakt voor personen die anonieme seks willen zonder zich zorgen te maken dat ze betrapt worden. Het is een perfecte plek voor diegenen die al toegewijd zijn, verloofd zijn of een langdurige relatie hebben om te genieten van intieme momenten met anderen zonder angst of zorgen om vervolgd te worden voor een affaire. NoStringsAttached heeft een robuuste online aanwezigheid, een uitstekende gebruikersbasis en speelt in op ieders unieke eisen. Met andere woorden, elke dag een knaller krijgen is slechts een understatement.

NoStringsBijgevoegde recensie hier.

Pluspunten:

 • Goed ontworpen websites
 • Innovatief algoritme voor het matchen van leden
 • Eenvoudige lay-outs en gemakkelijke navigatie
 • Waardevolle functies die het aansluiten gemakkelijk maken
 • Tips en richtlijnen om vals te spelen is een unieke functie
 • Anonimiteit en privacy staan ​​hoog in het vaandel
 • Veel actieve leden

Nadelen:

 • Geen app beschikbaar
 • De website heeft geen optie voor meerdere talen

# 3 - Bang Locals

lokale bevolking

Banglocals is een website die je moet bezoeken voor mensen die op zoek zijn naar een perfecte match voor seks, dates en informele affaires. Ongeacht het aantal concurrerende websites dat er is, is het vandaag de dag op de eerste plaats gebleven. Inderdaad, ons leven is een shitload aan werk en stress. Het enige wat we willen zijn ontspannende en kalmerende manieren om het los te laten. Zeker, een geweldige buddy die onze seksuele verlangens zal stimuleren, kan het leven vol plezier maken. Maar goed, Banglocals is een seksdatingwebsite die een eenvoudig registratieproces gebruikt. Zo zal iedereen meteen plezier beleven. Inderdaad, iedereen heeft de kans om een ​​hete, sexy partner te vinden.

BangLocals-recensie hier.

Pluspunten:

 • Mensen kunnen een seksdatanetwerk opzetten
 • Vrij om profielen van andere leden te doorzoeken
 • Bekijk galerijen met afbeeldingen en video's
 • Mensen kunnen beoordelingen geven aan populaire leden
 • Registratie is gratis en eenvoudig
 • Moedigt aan om persoonlijke afbeeldingen te plaatsen of openbare inhoud te uploaden
 • U kunt contact opnemen met mensen via sms of e-mail

Nadelen:

 • Geen x-rated video's
 • Geen proefperiode

# 4 - 2 Neuken

2fuck-site

Deze site kan antwoorden als je genoeg hebt van de eenvoudige dating-apps die je niet het gewenste resultaat geven. 2Fuck is geheel nieuw in de datingwereld voor volwassenen, maar heeft al miljoenen gebruikers, een relatief groot aantal. De site is vergelijkbaar met andere sociale-mediaplatforms en biedt u verschillende opties voor interactie en communicatie met andere gebruikers.

Klik voor een volledige recensie van 2Fuck.

Pluspunten:

 • Veel gebruikers
 • Ontwerp en interface zijn prettig
 • Meedoen is gratis

Nadelen:

 • Kan prijzig zijn
 • De privacy is laag

# 5 - Flingster

flirten

Flingster is een datingwebsite voor volwassenen voor ontmoetingen, hangen en vrijen met singles. Op deze website is het aanvraagproces inderdaad snel en gemakkelijk. Dus, het zal helemaal niet veel van je energie verspillen. In vergelijking met verschillende andere datingwebsites kunnen zelfs gratis accounts berichten en videochats gebruiken zonder te betalen.

Aan de andere kant hebben betalende abonnees extra functies die inderdaad uniek zijn. Ondertussen biedt Flingster op dezelfde manier discrete identificatie tijdens het chatten voordat u instemt met een spontane, snelle affaire.

Bekijk de Flingster-recensie.

Pluspunten:

 • Niet-gespecificeerd karakter is een keuze
 • Iedereen is uitstekend, ongeacht seksuele geaardheid of geslacht
 • De aanmeldingsprocedure is beschikbaar en relatief eenvoudig
 • Het ontwerp van de site is eenvoudig; echter begrijpelijk om te navigeren

Nadelen:

 • Er zijn af en toe nepprofielen gemeld

# 6 - feeld

gevoelde ruimte

Voor velen van jullie die het niet wisten, is Feeld niet alleen voor daten, maar ook voor meerdere afspraken. De beheerders zijn van plan een platform te creëren waar iedereen, zelfs in groepen, flirt en interactie heeft. In feite was de titel 'Voelen' afkomstig van de wortelterm 'spelen in het veld' omdat de apps fungeren als een grond of fundament waar mensen kunnen matchen, verbinding maken en verbinding maken met gebruikers in de buurt.

Volledige Feeld-recensie hier.

Pluspunten:

 • Breed scala aan seksualiteit beschikbaar
 • Gastvrij en open voor iedereen
 • Gratis te downloaden
 • De app is zowel beschikbaar op Apple als op Google Play
 • Incognito is beschikbaar
 • Het heeft spannende blogs en artikelen
 • Veel leden
 • Modern app-ontwerp
 • Makkelijk te gebruiken
 • Gebruikt verificatieproces bij registratie

Nadelen:

 • Geen site beschikbaar
 • Functies zijn vrij bescheiden
 • Vereist Facebook om te registreren

# 7 - Flirten

flirt.com

Deelnemen aan een online datingwebsite voor volwassenen met een echt en fantastisch aantal functies is relatief moeilijk te vinden. Slechts enkelen hebben hun reputatie bewezen vanwege de vele datingsites die tegenwoordig op het internet op de loer liggen. Inderdaad, één website voldeed aan de verwachtingen van gebruikers op het gebied van romantiek, flirten en daten, en dat is Flirt.com!

Inderdaad, al zoveel jaren in het vak, is deze website ook een opmerkelijk merk dat concurreert met andere best beoordeelde datingplatforms. Zeker, door simpelweg te scrollen, browsen en klikken, heb je direct een datum uit de miljoenen keuzes over de hele wereld.

Kijk eens naar de Flirt-recensie.

Pluspunten:

 • Leden met verdachte informatie zullen een anti-scam verificatie ondergaan
 • Snel registratieproces
 • Miljoenen leden over de hele wereld
 • Leden zijn jong en actief, meestal tussen de 20 en 35 jaar oud
 • Er zijn genoeg actieve leden die dagelijks op zoek zijn naar ongedwongen plezier
 • Betaalbare prijs Een proefperiode van 3 dagen is beschikbaar

Nadelen:

 • Alleen premiumleden kunnen berichten verzenden
 • Sommige profielen bevatten slechte details en informatie

# 8 - Tinder

Tinder

Tinder is een seksdating-app waarmee je de functies gratis kunt gebruiken. Verschillende van zijn functies en services die andere dating-apps bieden voor een prijs; in Tinder zijn ze allemaal gratis. Zoals het verzenden van berichten, downloaden, uploaden van foto's en het lokaliseren van leden in de buurt zijn allemaal gratis beschikbaar.

Hierdoor kreeg de app wereldwijd meer dan een miljoen abonnees. Het opent dus ook de kans om sneller overeenkomsten te vinden. Bovendien houden veel van haar leden van casual plezier en activiteiten. Dus, als seks, flirten en informele affaires zijn wat je leuk vindt. Zeker, je vindt het allemaal hier op de Tinder-app.

Pluspunten:

 • Matchmaking-systeem maakt gebruik van locaties
 • Gratis verzenden van berichten
 • Gratis uploaden van foto's
 • Alle leden hebben gratis toegang tot videogesprekken
 • Er zijn miljoenen leden om uit te checken
 • Actieve leden zijn elke dag high
 • Zeer makkelijk te gebruiken
 • Snel registratieproces

Nadelen:

 • Sommige mensen reageren niet op berichten
 • Heeft slechts 100 veegbewegingen per dag

# 9 - GetItON

getiton belangrijkste

GetItON is een uitstekende aansluitingswebsite die mensen helpt om casual seks leuk, gemakkelijker en handiger te vinden. De verfijnde matching-aanpak is erg praktisch bij het vinden van je beste seksuele matches. Met deze rangschikking en functies die beschikbaar zijn, biedt GetItON zeker efficiënte en gemakkelijke toegang tot alle heetste en meest sexy gebruikers ter wereld.

Volledige recensie van GetItON hier.

Pluspunten:

 • Massale leden
 • Gebruikers doen actief mee
 • Functies zijn cool
 • Eenvoudige aansluitmethode
 • Ontwerp is geweldig

Nadelen:

 • Premium lidmaatschap vereist
 • Functies zijn voornamelijk voor premium gebruikers

# 10 - Lovoo

Lovoo registreren

Het is geen verrassing dat Lovoo een van 's werelds grootste, snelst groeiende en meest gebruikte datingsites is. Er zijn genoeg singles om uit te kiezen uit de unieke 70 miljoen+ abonnees. Maar het succes van de site heeft niet alleen te maken met de grootte van de leden; het wordt ook toegeschreven aan de focus op het verbeteren en continue ontwikkelen van zijn IOS- en Android-compatibele apps. Op dit moment is het aantal mensen dat liefde vindt in deze matchmaking-app gestegen tot bijna 4K+ per maand.

Klik voor een volledige beoordeling van Lovoo.

Pluspunten:

 • Open voor alle soorten relaties - aansluiting, langdurig, daten, casual, vriendschap, affaire, flirt
 • Gratis registratie
 • Geen gerapporteerde nepaccounts
 • Wedstrijden met hoge snelheid
 • Kan registreren via Facebook
 • Roulette matching systeem
 • Geverifieerde leden hebben een badge
 • Betaalbaar premium lidmaatschap

Nadelen:

 • Sommige profielen hebben weinig details
 • Basiszoekmachine

# 11 - Pittige Match

Pittige Match

De SpicyMatch-site staat bekend om zijn plezier, informatie, gratis en entertainment en brengt de swingersgemeenschap op een hoog niveau. Met behulp van een gratis account kunnen leden door alle functies op de site navigeren en koppels, singles en groepen lokaliseren in een evenement of feest voor swingers.

SpicyMatch biedt de leden de vrijheid om de inhoud van hun accounts openbaar of privé te houden. Sommige mensen voelen zich misschien niet op hun gemak om dingen buiten te houden zodat anderen ze kunnen zien. Bovenal verzekert het validatiesysteem van de site al haar leden dat oplichters niet rond mogen lokken. De oprichters hebben deze site alleen gebouwd om een ​​locatie te bieden voor de swinger-levensstijl.

SpicyMatch-recensie hier.

Pluspunten:

 • Er zijn forums voor swingers beschikbaar
 • Registratie is snel en eenvoudig
 • De mobiele app is beschikbaar om te downloaden
 • Functies zijn divers en nuttig
 • Dagelijks zijn er talloze leden actief
 • Het vinden van leden met dezelfde interesses is gemakkelijk te vinden

Nadelen:

 • Er zijn functies beschikbaar op de site waartoe alleen betaalde leden toegang hebben

# 12 - Scharnier

scharnier hoofd

Scharnier is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar meer dan alleen gemiddelde online datingsites. Het is ontworpen om mensen samen te brengen die op zoek zijn naar langdurige partnerschappen en zinvolle ervaringen. Het basisdoel van The Hinge is in de loop der jaren nooit veranderd, en dat is om iedereen te helpen matchen waardig te vinden - en misschien zelfs je single-status te upgraden van wanhopige single naar 'in een relatie'.

Controleer voor beoordeling van Scharnier.

Pluspunten:

 • Modern app-ontwerp
 • Downloaden is gratis
 • Gratis messaging
 • Actieve leden
 • Miljoenen gebruikers wereldwijd

Nadelen:

 • Sommige hebben minder gedetailleerde profielen

Laatste opmerking

Ashley Madison bevordert buitenechtelijke relaties en is een omgeving die ver weg is van de oordelende ogen van het publiek. De meeste gebruikers zijn ruimdenkend en mensen die andere opties onderzoeken, ondanks dat ze toegewijd zijn aan een relatie, worden hier algemeen aanvaard. Het bestaat al heel lang en sindsdien heeft het altijd een veilige plek geboden aan mensen die iets nieuws willen ... om hun seksleven op te fleuren of zo.

Als jij een van deze personen bent die op zoek zou kunnen zijn naar iets soortgelijks, dan is Ashley Madison misschien het perfecte online datingplatform voor jou. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw identiteit wordt onthuld, aangezien zij bij hun voorzorgsmaatregelen zweren bij het handhaven van de vertrouwelijkheid.
Waar wacht je nog op? Meld u nu aan op AshleyMadison.com en ervaar dat gevoel van bevrijding in zo'n niet-oordelende gemeenschap zijn met mensen die in dezelfde situatie verkeren als jij.

pictogram voor vergelijkbare sites Alle 85 andere sites in deze categorie die het bekijken waard zijn:

Lees Recensie

Friends With Benefits Review & 12 Moet Hookup- en Datingsites bezoeken zoals FriendsWithBenefits.com Laat me 12 alternatieven zien voor FriendsWithBenefits.com Friends with Benefits! Je bent er vrij zeker van dat je eerder een dergelijke relatie hebt gehad. Hoe ging het, vriend? Ik hoop dat je de gouden regel van ‘vrijblijvend’ hebt gevolgd, want anders krijg je enorme hoofdpijn […]

Lees Recensie

Review van Lesbian Personals en top-12 hookup-sites zoals LesbianPersonals.com Laat me 12 alternatieven zien voor LesbianPersonals.com LesbianPersonals heeft echt een stap verder gezet en biedt een coole ontmoetingsplek voor ruimdenkende singles en koppels die op zoek zijn naar plezier. Ze zeggen: "Hé, het leven is zwaar, kom met ons chillen!" Of je nu overspoeld wordt door schoolopdrachten of alleen met ouderschap moet jongleren, ze zijn […]

Lees Recensie

Review van Sex Search & Top-12 sites voor seksdating en hookup-apps zoals Sex-Search.com Laat me 12 alternatieven zien voor Sex-Search.com We houden allemaal van seks, toch? Ik denk dat dit het punt is waar we het allemaal over eens kunnen zijn. Laten we nu een aantal plaatsen verkennen waar we onze liefde voor seks kunnen uiten. Een daarvan is Sex-Search.com. Zijn […]

Lees Recensie

EmilyDates Review & 12 beste Sugar Baby/Daddy en andere seksdatingsites zoals Emilydates.com Laat me 12 alternatieven zien voor Emilydates.com Ben je het beu om door oneindige profielen op datingapps te vegen en geen echte verbinding te vinden? Zoek niet verder dan EmilyDates! Je hebt er waarschijnlijk al eerder van gehoord, maar voldoet het ook daadwerkelijk aan de […]

Lees Recensie

Inner Circle & 12 beste datingsites voor volwassenen zoals TheInnerCircle.co Laat me 12 alternatieven zien voor TheInnerCircle.co Als het gaat om leuke dingen en levensstijlkeuzes, is er een ranglijst gebaseerd op hoe luxe ze zijn. Het is alsof je kiest tussen Taco Bell voor een snelle snack of een chique restaurant voor een groot feest. En zomaar, […]

Lees Recensie

High Reply Review & 12 geweldige sekschats en hookup-sites zoals HighReply.com Laat me 12 alternatieven zien voor HighReply.com Ik zou graag wat sexting en ondeugende afspraken in mijn schema willen sluipen. Dit idee zou natuurlijk niet mogelijk zijn als ik geen platform kon vinden dat aan mijn wanhopige behoeften tegemoet kwam. Ik ben geweest […]

Lees Recensie

Flirtini Review & TOP 12 Seksdating- en Hookup-sites zoals Flirtini.com Laat me 12 alternatieven zien voor Flirtini.com Maak kennis met Flirtini, de nieuwste sensatie in de wereld van hookup-apps! Dit gebruiksvriendelijke platform heeft snel aan populariteit gewonnen onder mensen die verbinding zoeken. Wat het onderscheidt is het betaalbare abonnement, dat een reeks functies biedt zonder de […]

Lees Recensie

iHookUp & 12 beste hookup- en seksdatingsites zoals ihookup.com Laat me 12 alternatieven zien voor ihookup.com Ahh-aansluitingen. Ik ken het gevoel seksueel opgewonden te zijn en iedereen te neuken die je tegenkomt. Of je nu een relatie hebt of gelukkig vrijgezel bent, ongedwongen plezier is altijd het risico waard. Gelukkig heb ik een nieuwe site gevonden die trots alle […]

Lees Recensie

Voetfetisjdating & 12 beste fetisjdating- en aansluitingsites zoals FootFetishDating.com Laat me 12 alternatieven zien voor FootFetishDating.com Ben je de zoektocht naar voetmaatjes beu? Kijk eens op FootFetishDating.com, je maatje op reis om ‘enige’ vrienden te vinden, zelfs als je in de problemen zit. Je hoeft niet door de lastige […]

Lees Recensie

Mature Dates Review & 12 ongelooflijke seksdate- en hookup-sites zoals MatureDates.com Laat me 12 alternatieven zien voor MatureDates.com Vind je het leuk om vandaag contact te maken met volwassen meiden? Als dat zo is, zet dan al je kracht in terwijl ik Mature Dates introduceer. De naam van de site zelf doorbreekt barrières en laat zien hoe seks gevierd kan worden, ongeacht status, cultuur, […]

Lees Recensie

Top-5 dating- en informele hookup-sites die echt werken in 2023 Perfect voor ~20-55-jarigen, met en zonder echtgenoten! Dit zijn geen ‘nep’-netwerken die doen alsof ze meisjes hebben, het zijn echte, wereldwijd grootste netwerken. Ga naar de top-5 dating- en hookupsites Hé, ik weet dat aftrekken best spannend en cool is. Niks te maren […]

Lees Recensie

3Fun Review & 12 beste hookup- en datingsites zoals Go3Fun.co Laat me 12 alternatieven zien voor Go3Fun.co Ben je klaar om in de wilde wereld van dating-apps te duiken, waar swipes tot vonken leiden en berichten de vlammen van verlangen aanwakkeren? Nou, laat me je voorstellen aan Go3Fun, de zelfbenoemde maestro van dating-apps voor de […]

Lees Recensie

Shag2Night & 12 beste hookup- en datingsites zoals Shag2Night.com Laat me 12 alternatieven zien voor Shag2Night.com Hallo daar, sensatiezoekers en potentiële tortelduifjes! Stel je voor dat je zin hebt in romantiek, een vleugje avontuur of misschien wel een onvergetelijke nacht vol passie. Nou, wat als ik je vertelde dat er een platform bestaat met een naam die praktisch […]

Lees Recensie

Bicupid Review & 12 eersteklas seksdating- en hookup-sites zoals Bicupid.com Laat me 12 alternatieven zien voor Bicupid.com Interessant! Ik hou van mijn bi-vrienden, en ik heb iets om te delen; Bicupide, dat is het! Nee, het is nog niet de liefdesmaand, maar Cupido heeft wat wendingen. Liefde, intimiteit en passie mogen niet alleen in februari gevierd worden. […]

Lees Recensie

Asian Singles Review & 12 Beste aansluitings- en datingsites zoals AsianSingles.me Laat me zien 12 Alternatieven voor AsianSingles.me Natuurlijk kan iedereen de charme van een stoere Aziatische hottie niet weerstaan. Deze onschuldig ogende vrouwtjes staan ​​klaar om je een tastbaar intiem avontuur te bezorgen. Meer nog, Aziatische babes bieden diversiteit in uiterlijk, fetisj en aantrekkingskracht. Maar wat maakt dit […]

Lees Recensie

MissTravel & 12 Must-Visit Hookup- en seksdatingsites zoals MissTravel.com Toon me 12 alternatieven voor MissTravel.com Kom bijeen, millennials, want ik heb een sappig geheim om te delen! We weten dus allemaal dat het bij millennials allemaal om ervaringen gaat, niet alleen om het opstapelen van materiële bezittingen. Wie heeft er een huis nodig als we erop uit kunnen […]

Lees Recensie

Millionaire Match & 12 beste datingsites voor suiker en andere seksdatingsites zoals MillionaireMatch.com Laat me 12 alternatieven zien voor MillionaireMatch.com Hallo daar, mensen! Stap regelrecht het oogverblindende rijk van MillionaireMatch binnen, waar de sterren op één lijn staan ​​en liefde zijn weg vindt naar de beste mensen. We hebben het over een plek waar succesvolle individuen en aantrekkelijke singles […]

Lees Recensie

BBW Sex Dates Review & 12 beste aansluitings- en datingsites zoals BBWSexDates.net Toon me 12 alternatieven voor BBWSexDates.net Geile BBW's porren me! Ze willen dat ik BBW Sex Dates verken en de wereld de betoverende eigenschappen toeroep. Hoe kan ik nee zeggen als deze dames overdreven aantrekkelijk zijn met hun grote, zachte borsten? […]

Lees Recensie

Lush Flirt Review & 12 Must-Visit Sex Dating/Hookup-sites zoals LushFlirt.com Laat me 12 alternatieven zien voor LushFlirt.com Hallo daar, mede-plezierzoekers! Het is je vriend Dudethrill hier, klaar om diep in de verleidelijke wereld van LushFlirt te duiken. Nu weten we allemaal dat je soms niet alleen in de stemming bent om porno te kijken – je wilt […]

Lees Recensie

NUiT Review & 12 beste aansluitings- en datingsites zoals Nuitapp.com Toon me 12 alternatieven voor Nuitapp.com Hallo, sterrenkijkers! Ben je het beu om naar links en rechts te vegen zonder iemand te vinden die je begrijpt? Heb je meer nodig dan een profielfoto om te weten of iemand bij je past? Nou, vrees niet! NUiT, de op astrologie gebaseerde dating-app, […]

Lees Recensie

Together2Night Review & Top-12 Hookup- en seksdatingsites zoals Together2Night.com Laat me 12 alternatieven voor Together2Night.com zien Een aanzienlijk deel van de leden van datingwebsites is op zoek naar langdurige, toegewijde partnerschappen, maar er zijn er ook genoeg geïnteresseerd in een leuke tijd. Ze kunnen kiezen uit verschillende aansluitingssites en apps, maar […]

Lees Recensie

One Night Friend Review & TOP 12 Seks- en datingsites zoals Onenightfriend.com Laat me 12 alternatieven zien voor Onenightfriend.com Ik vermoed dat het meer dan maanden of jaren geleden is dat je voor het laatst uitging, toch? Misschien heb je veel tijd op je werk doorgebracht. Misschien is het tijd om uit te gaan, een date te hebben en te genieten! Heb jij […]

Lees Recensie

Hily Review & TOP 12 Dating- en aansluitingssites zoals hily.com Toon mij 12 alternatieven voor Hily.com Ik heb jarenlang tientallen online dating- en aansluitingswebsites geëvalueerd. Weinigen zijn redelijk effectief, terwijl de rest gewoon onderschat wordt in de mainstream scene. Maar voor deze recensie heb ik ervoor gekozen om een ​​populaire en langlopende aansluiting te testen […]

Lees Recensie

Jaumo Review & TOP 12 Dating- en aansluitingssites zoals Jaumo.com Laat me zien 12 Alternatieven voor Jaumo.com Mensen over de hele wereld hopen hun zielsverwanten te vinden en zich voor de rest van hun leven te verbinden aan liefdevolle partnerschappen. Dat is de reden waarom hookup- en dating-apps en -sites tegenwoordig als paddestoelen uit de grond schieten, en de beste uitkiezen […]

Lees Recensie

Your Travel Mates Review & Top-12 dating- en hookup-sites Zoals yourtravelmates.com Toon mij 12 alternatieven voor YourTravelMates.com Er bestaan ​​tegenwoordig honderden reisgerelateerde dating- en partnerzoekdiensten. Sommige websites richten zich op een specifieke niche, terwijl andere zich richten op een veel breder publiek. Een van deze gespecialiseerde keuzes is YourTravelMates. Het was in 2016 toen LOS Networks, […]

Lees Recensie

Undertable & 12 beste hookup- en seksdatingsites zoals Undertable.co Laat me 12 alternatieven zien voor Undertable.co Undertable! Deze sitenaam doet me nadenken over wat er precies onder de tafel gebeurt. Oh, geheimen, leugens, bedrog en stomende ontmoetingen overspoelen de scènes onder de tafel. Als je graag films en series kijkt, zul je zien hoe scenario's onder tafel […]

Lees Recensie

Heated Affairs Review & Top 12 Premium cheat- en hookup-sites zoals verwarmdaffairs.com Laat me 12 alternatieven voor HeatedAffairs.com zien Echtparen merken soms dat hun genegenheid voor elkaar na verloop van tijd afneemt en hun emoties verdoven. Ze zouden kunnen controleren of ze hun eerdere aantrekkingskracht hebben verloren terwijl ze de stormloop van nieuw ontwikkelende emoties wensen. Om deze reden, […]

Lees Recensie

BuddyBang & TOP 12 hookup- en seksdatingsites zoals buddybang.xmatch.com Laat me 12 alternatieven voor buddybang.xmatch.com zien Of je nu op zoek bent naar een verbintenis of iets informeels, het kan moeilijk zijn om te bepalen of de applicaties en websites je' opnieuw hoppen zijn authentiek. Zoals je weet, heeft een shitload van deze platforms een heleboel oplichters, nepaccounts en […]

Lees Recensie

We Are HER Review & 12 beste LGBTQ+ en andere seksdatingsites zoals weareher.com Laat me 12 alternatieven voor WeareHer.com zien Ik heb goed nieuws voor de hele LGBTQ+-gemeenschap, want er is een nieuwe app die een veilig en open platform voor jullie allemaal. Even voorstellen... HAAR! Misschien heb je deze app wel eens gehoord of gezien […]

Lees Recensie

Xmatch Review & 12 must-visit dating-, contactadvertentie- en hookup-sites zoals xmatch.com Laat me 12 alternatieven voor xmatch.com zien Of je nu op zoek bent naar een langdurige relatie of gewoon een affaire van één nacht, het world wide web en datingapp-services hebben dingen toegankelijker gemaakt dan ooit tevoren. Omdat er tegenwoordig zoveel casual matchmaking-websites zijn, […]

Lees Recensie

Kippo Review & TOP 12 Dating- en Hookup-sites zoals kippoapp.com Laat me 12 alternatieven voor KippoApp.com zien Voor de functie van vandaag zullen we één datingservice onderzoeken die een beroep wil doen op een niche die doorgaans wordt "verwaarloosd" in de wereld van digitale matchmaking: gamers. Hoezeer ik het ook oneens ben met het cliché dat gamers voornamelijk 'nerds' zijn, er is weinig realiteit […]

Lees Recensie

Badoo Review & TOP 12 Dating- en Hookup-sites zoals badoo.com Laat me 12 alternatieven voor badoo.com zien Het is behoorlijk verontrustend als we hook-upsites of applicaties tegenkomen die zo moeilijk te gebruiken zijn. Stel je eens voor hoe verwarrend en ingewikkeld het is dat het bijna waardeloos is! Gelukkig, toen ik Badoo ontmoette, een dating- en hookup-app, […]

Lees Recensie

Parship Review & 12 beste dating- en hookup-sites zoals parship.com Laat me 12 alternatieven voor parship.com zien Ik weet zeker dat je het beu bent om die perfecte datingsite te vinden die aan je behoeften en dromen van een langdurige verbinding zal voldoen. Stop met huilen, want Parship is hier om je eenzame nachten te knuffelen. Deze site maakt gebruik van een effectieve compatibiliteit [...]

Lees Recensie

LoveAwake Review & TOP 12 contactadvertentie- en seksdatingsites zoals loveawake.com Laat me 12 alternatieven voor LoveAwake.com zien Ondanks de prevalentie van online afspraken en dating, kiezen een paar mensen er nog steeds voor om dit aspect van hun zielige leven te verbergen voor hun vrienden en familie. Maar eerlijk gezegd hoef je je niet verkeerd te voelen om mee te doen aan de trend […]

Lees Recensie

Clover & Top-12 dating- en hookup-sites vergelijkbaar met Clover.co Laat me 12 alternatieven zien voor Clover.co Tinder? Scharnier? Ik weet zeker dat je deze apps eerder hebt gezien of gebruikt. Maar aangezien je hier bent, denk ik dat het niet zo leuk was als je had verwacht. Nou, als dat het geval is, laat me je dan voorstellen aan Clover! Op swipe gebaseerde datingprogramma's en op matchen gerichte […]

Lees Recensie

RedHotPie 12 Must-Visit Hookup/Dating Sites Gelijkaardig aan redhotpie.com Toon mij 12 alternatieven voor RedHotPie.com Het is rood, het is heet en het is vers! Ik heb het over RedHotPie, een trendy hook-up site in de wereld. Het beschikt over indrukwekkende functies die geile jongens, meisjes, geliefden en zelfs groepen willen helpen bij het vinden van afspraken, swingerfeesten en wilde seksuele avonturen. Vooral […]

Lees Recensie

GetItON & Top-12 gratis hookup-sites zoals getiton.com Toon mij 12 alternatieven voor Getiton.com Vind je het moeilijk om je perfecte match te vinden? Nou, GetItON is hier om je dag te redden. Deze site belooft alle middelen te brengen die nodig zijn voor een betere en gemakkelijkere aansluitingsreis. Het heeft zelfs een geavanceerd systeem dat […]

Lees Recensie

Pure Review & Top-12 Must-Visit Sex Dating- en Hookup-sites Gelijkaardig aan pure.app Toon mij 12 alternatieven voor Pure.app Wat komt er in je op als je de woorden hoort anoniem aansluiten? Ik vermoed dat het allemaal goed spul is, aangezien de term "aansluiten" zelf een berucht ding is om te doen. Maar een element van anonimiteit maakt de […]

Lees Recensie

Hinge Review & 12 beste dating- en hookup-sites zoals Hinge.co Show Me 12 alternatieven voor Hinge.co Hinge heeft zijn site opnieuw gelanceerd als een "relationship-pro" datingservice om te concurreren met Tinder, dat een populaire methode is geworden om nieuwe mensen te ontmoeten . In plaats van te vertrouwen op foto's om te evalueren of sommige gebruikers perfecte matchen zijn, duwt Hinge […]

Lees Recensie

Feeld Review & 12 beste hookup- en casual datingsites zoals feeld.co Laat me 12 alternatieven voor Feeld.co zien Er is tegenwoordig een enorme hoeveelheid apps voor hookups, dating, casual plezier en seks beschikbaar. Met dit overweldigende aantal keuzes, kan het een beetje uitdagender zijn om er maar één te kiezen dan je zou verwachten. Maar natuurlijk is Dudethrill er altijd […]

Lees Recensie

eHarmony Review & 12 beste premium single, datingsites vergelijkbaar met eharmony.com Show Me 12 alternatieven voor eHarmony.com Elke datingservice en elk platform heeft zijn eigen doelen voor uw dating- en aansluitingsbehoeften, en u bent zich hiervan waarschijnlijk bewust. Het is vrij standaard voor online daters om talloze dagen te besteden aan het scrollen door mogelijke matches, maar […]

Lees Recensie

Coffee Meets Bagel & Top-12 premium datingsites vergelijkbaar met coffeemeetsbagel.com Laat me 12 alternatieven voor Coffeemeetsbagel.com zien Ben je geïnteresseerd in het verkennen van de magie van virtueel daten, maar heb je niet de energie om door profielen te scrollen? Misschien kan ik helpen. Meet, CoffeeMeetsBagel of in de volksmond bekend als CMB. Het is een matchmaking- en datingwebsite […]

Lees Recensie

Bumble Review & TOP 12 dating-/persoonlijke sites zoals bumble.com Laat me 12 alternatieven voor Bumble.com zien We leven in deze moderne wereld waar mensen uit verschillende delen van de wereld, levensstijlen, seksuele geaardheden en relaties nu verschillende datingplatforms en apps hebben . Maar ondanks de talloze online concurrentie, is er één die eruit springt: Bumble.com. Deze teef […]

Lees Recensie

Find-Bride Review & Top 12 contactadvertentie- en seksdatingsites zoals find-bride.com Laat me 12 alternatieven zien voor Find-bride.com Het vinden van een perfecte date is zo'n vervelend en lastig proces. Stel je voor dat het vinden van een "vrouw" kan doen? Je denkt er waarschijnlijk aan om nu op te geven, maar wacht, laat me je helpen het licht te vinden op je tragische, wanhopige leven. […]

Lees Recensie

Sugarbook & TOP-12 Sugar Baby/Daddy en seksdatingsites zoals sugarbook.com Laat me 12 alternatieven voor Sugarbook.com zien Een gerenommeerde en beruchte website voor Sugar Dating is er, en het biedt ons een betere en veiligere oplossing voor onze dating behoeften. Sugarbook is actief sinds 2017 en sindsdien heeft het gebruikers wereldwijd nooit in de steek gelaten […]

Lees Recensie

Happn & 12 must-visit datingsites vergelijkbaar met happn.com Laat me 12 alternatieven voor happn.com zien Als je een tijdje niet in de datingscene bent geweest of een nieuweling bent in de matchmaking-wereld, misschien zie je talloze datingsites en apps lijkt nogal verrassend. Sterker nog, je zult je overweldigd voelen door precies de juiste te kiezen. Goed ding […]

Lees Recensie

Lovoo 12 must-visit datingsites vergelijkbaar met lovoo.com Laat me 12 alternatieven voor lovoo.com zien Vandaag zullen we het hebben over een andere datingsite die mijn aandacht trok. Zoals ik heb gehoord, is Lovoo een fantastische datingsite met een uniek datingconcept door middel van een coole integratie van een sociale netwerkstijl. Het ziet eruit als een veelbelovende locatie voor iedereen die […]

Lees Recensie

The League Review & Top 12 datingsites voor volwassenen vergelijkbaar met theleague.com Laat me 12 alternatieven voor Theleague.com zien Dus je bent hier - en aangezien je hier bent voor de recensie van TheLeague, heb je misschien gemerkt dat Tinder niet helemaal vol zit met partners die net zo gepassioneerd, intellectueel en carrièregericht zijn, net als jij, toch? Dan ben je hier aan het juiste adres […]

Lees Recensie

Match.com Review & Top-12 beste singles, persoonlijke datingsites voor volwassenen Zoals match.com Laat me 12 alternatieven voor Match.com zien Als ik een "koning" zou moeten noemen in de online matchmaking-scene, zou Match.com ongetwijfeld op de voorhoede. Deze site heeft zeker veel druk om zijn reputatie als de meest uitgebreide […]

Lees Recensie

PlentyofFish Review & TOP 12 singles en datingsites voor volwassenen zoals pof.com Laat me 12 alternatieven voor POF.com zien Er zijn tegenwoordig zeker veel datingwebsites, maar PlentyofFish is heel anders. De gratis chatservice heeft enorme deelnemers aangetrokken, en daarom gingen ze rechtstreeks naar de top van de sterspelers in […]

Lees Recensie

SecretBenefits & TOP 12 Sugardating- en seksdatingsites zoals secretbenefits.com Laat me 12 alternatieven voor Secretbenefits.com zien Een SugarDaddy of SugarBaby zou altijd willen weten hoe ze toegang kunnen krijgen tot een premium matchmaking-service met zowel klasse als waarde. Natuurlijk is een gemakkelijke, comfortabele en plezierige manier om de site te beheren essentieel als je kijkt naar […]

Lees Recensie

Swingers Date Club & 12 TOP Dating- en seksdatingsites zoals SwingersDateClub.com Toon mij 12 alternatieven voor SwingersDateClub.com SwingersDateClub is een sociale ontmoetingsplaats voor iedereen die geïnteresseerd is in de swingende levensstijl. Dit platform, ook wel SDC genoemd, is een van de oudste en meest bekende swingersgroepen op internet. De site is begin […]

Lees Recensie

Zoosk Review & 12 beste datingsites voor volwassenen, hookup-sites zoals zoosk.com Laat me 12 alternatieven voor Zoosk.com zien Als je verlegen bent en aarzelt om persoonlijk contact met iemand op te nemen, kunnen online matchmaking-services een nuttig alternatief zijn. De afgelopen jaren is een desktop/mobiele app naar voren gekomen als de snelste manier tot nu toe. Het staat bekend als Zoosk en straalt eenvoud uit […]

Lees Recensie

Fling.com Review & 12 BESTE seksdatingsites zoals Fling.com Laat me de 12 beste alternatieven voor Fling.com zien Wees klaar om seks te hebben op Fling.com! Fling.com moet iets goed hebben gedaan gezien de miljoenen volgers en de generaties betrokkenheid van de site. Het is een van de meest bekende "hookup" -websites en is een van de […]

Lees Recensie

NoStringsAttached Review & Top-12 contactadvertenties, datingsites voor volwassenen zoals nostringsattached.com Toon mij 12 alternatieven voor Nostringsattached.com NoStringsAttached is een seksdating- of aansluitingsplatform dat expliciet is ontwikkeld voor geile singles die graag intieme affaires hebben. Ze bieden ook een veilige plek voor verveelde getrouwde mannen om te genieten van buitenechtelijke romances zonder de angst betrapt te worden door hun jaloerse […]

Lees Recensie

Mixxxer Review & TOP 12 hookup- en seksdatingsites zoals mixxxer.com Laat me 12 alternatieven voor Mixxxer.com zien Ben je een swinger, fucking cheater of geile kerel die op zoek is naar hookups? Hoe dan ook, het maakt niet uit, want Mixxxer heeft genoeg ruimte voor ons allemaal. Het openlijk uiten van seksuele verlangens en behoeften, allemaal zonder de sociale, morele integriteit te schaden, is […]

Lees Recensie

TSDates.com & TOP 12 seksdatingsites zoals TSDates.com Laat me 12 alternatieven voor TSDates.com zien Inclusie is de aantrekkingskracht van het wonen in het eenentwintigste tijdperk. Gemeenschappen over de hele wereld overwinnen vooroordelen op basis van geslacht, seksuele geaardheid en vele andere. Daarom is online daten een onderdeel van onze levensstijl waar we grote acceptatie zien voor […]

Lees Recensie

AdultMatchMaker Review & (Top-12) seksdatingsites zoals AdultMatchMaker.com.au Laat me 12 alternatieven voor seksdatingsites zien voor AdultMatchMaker.com.au Hoera voor datingsites die wereldwijd beschikbaar zijn, omdat ze oplossingen bieden voor onze zoektocht naar flirten en opwinding. Over datingsites gesproken, AdultMatchMaker.com.au raakte de harten van het datingpubliek. Op het moment van schrijven is AdultMatchMaker de meest […]

Lees Recensie

BDSM.com Review & 12 andere BDSM-sites zoals bdsm.com Laat me 12 alternatieven zien voor BDSM.com Een zendingspositie is goed voor sommige mensen, maar een beetje kinky doet niemand pijn als je er aan toe wilt komen. Als je alles klaar hebt, vind je dan niet dat vanilleseks vervelend lijkt? Bij BDSM.com kunnen mensen die [...]

Lees Recensie

IAmNaughty Review & TOP-12 datingsites voor volwassenen zoals IAmNaughty.com Toon 12 alternatieven voor IAmNaughty.com Er zijn tijden dat onze seksuele verlangens en sensatie om een ​​avontuurlijk seksleven te ervaren hun hoogste hoogtepunt bereiken. IAmNaughty is hier om u te behoeden voor problemen en in plaats daarvan uw geluk te vergroten bij het vervullen van datingbehoeften. Dit is inderdaad de juiste plek [...]

Lees Recensie

FreeLocalDates Review & 12 beste datingsites zoals Freelocaldates.com Toon 12 alternatieven voor Freelocaldates.com Officiële URL: https://www.freelocaldates.com Houd je van zoeken, flirten, praten en foto's delen met andere mensen? Wilt u een locatie hebben waar u potentiële partners kunt ontdekken met behulp van interactieve functies? Dan is FreeLocalDates uw beste betrouwbare bron van informatie en amusement, allemaal […]

Lees Recensie

InstaBang.com Review & 12 beste apps en sites voor seksdaten zoals Instabang.com Laat me 12 alternatieven zien voor Instabang.com Officiële URL: https://www.instabang.com Instabang is een van de populaire websites voor seksdaten die je helpt bij het vinden van verbanden onder gelijkgestemden. Met dank aan de ontwikkelaars van de website, die ook de makers zijn van een andere populaire datingsite, Uberhorny. Zoals […]

Lees Recensie

Flirt.com Review & 12 beste datingsites voor volwassenen zoals Flirt.com & 12 beste datingsites voor volwassenen zoals Flirt.com Laat me zien 12 alternatieven voor Flirt.com Lid worden van een online datingsite voor volwassenen met een echt en verbazingwekkend aantal functies is relatief moeilijk om vind. Vanwege het grote aantal datingsites die tegenwoordig op internet op de loer liggen, [...]

Lees Recensie

XDating Review & 12 beste sites voor seksdating voor volwassenen zoals xDating.com Laat me 12 alternatieven zien voor xDating.com XDating, een unieke seksdatingsite voor elke volwassene. Het is zeker een van de beste manieren om seksuele partners, connecties en losse relaties te vinden. Dus als je langdurige serieuze connecties hebt, of je soulmate vindt, is de [...]

Lees Recensie

BangLocals & 12 (must-visit) sites voor seksdaten zoals BangLocals.com Toon 12 alternatieven voor BangLocals.com Heb je ooit een online seksdatingsite geprobeerd? Als je antwoord nee is, mis je de beste kans om geweldige seksuele affaires en afspraken te ervaren. Banglocals is een website die je moet bezoeken voor mensen die op zoek zijn naar een perfecte match voor seks, dates, […]

Lees Recensie

HornyMatches & 12 (beste) sites voor seksdaten zoals Hornymatches.com Laat me 12 alternatieven zien voor HornyMatches.com Op zoek naar informele dating en afspraken op snellere en betere manieren? Dan is HornyMatches het antwoord op al uw wensen. Deze website is bedoeld voor dating voor seks met volwassenen en is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar ongedwongen plezier. Dus als u geïnteresseerd bent in serieuze [...]

Lees Recensie

Milfaholic & 12 (beste) MILF-seks- en datingsites zoals Milfaholic.com Laat me 12 alternatieven zien voor Milfaholic.com Mam, ik zou graag willen neuken, of in de populaire term MILF. Het klinkt misschien controversieel, maar er zijn enorme mensen die oudere vrouwen willen aansluiten of neuken. Het is duidelijk dat het verlangen naar een MILF een veel voorkomende fetisj is bij het vrijen. [...]

Lees Recensie

Passion.com Review & 11 beste contactadvertenties, singles-sites Vergelijkbaar met Passion.com URL: https://passion.com Toon 11 TOP-alternatieven voor Passion.com Passion.com, tussen een gewone datingsite en een site voor volwassenen, stimuleert mensen om gaan volledige intieme fysieke verbindingen aan. Ze bestaan ​​al een lange periode en hebben een reputatie opgebouwd in het veld […]

Lees Recensie

Fuckbook & 12 (beste) sites voor seksdaten, vergelijkbaar met Fuckbook.com URL: https://www.fuckbook.com Laat me 12 alternatieven voor Fuckbook.com zien De website zelf Door de naam alleen al, kun je meteen zien wat dit site gaat helemaal over. Fuckbook is in feite Facebook voor degenen die op zoek zijn naar losse seksuele ontmoetingen. Dus meteen is dit [...]

Lees Recensie

Uberhorny Review & TOP 11 contactadvertenties / datingsites vergelijkbaar met Uberhorny.com Toon 11 alternatieven voor UberHorny.com Als u niet nieuw bent in de wereld van online daten, moet u tot op de dag van vandaag gehoord hebben over Uberhorny, een vooraanstaande en populaire datingsite . Voor mensen die op zoek zijn naar een platform voor informeel entertainment, date en gepassioneerde relaties, […]

Lees Recensie

Whiplr & Beste 11 BDSM- en contactadvertentiesites Vergelijkbaar met Whiplr.com Toon 11 alternatieven voor Whiplr.com De Whiplr-site zelf Whiplr is in feite een app-gebaseerd datingplatform voor volwassenen dat geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar losse seks en BDSM-afspraken. De niche is voor degenen die van fetisjdating houden en een vrijblijvende regeling omdat blijkbaar […]

Lees Recensie

Toon 11 alternatieven voor FriendFinder-x.com Waar gaat het over? Friend Finder-x is een van de bekende sites voor diegenen die op zoek zijn naar afspraken en losse seks. Het wordt beheerd door het Friend Finder-netwerk, samen met zijn andere platforms. Omdat het zich onder het Friend Finder-netwerk bevindt, kunt u verwachten dat de site [...]

Lees Recensie

Toon 15 alternatieven voor ALT.com Seks is op zoveel manieren geëvolueerd dat het zelfs een levensstijl voor anderen is geworden. Voor anderen lijkt het misschien een taboe als seks niet wordt gedaan in de missionaris. Niet-missionaire seks is echter in veel landen al breed welkom geheten. Als u een van [...]

Lees Recensie

Sudy URL: https://www.sudy.app/ Toon 11 Sugar Dating Website-alternatieven voor Sudy.app Misschien ben je een rijke man of vrouw die op zoek is naar een gezelschap van een sexy, jonge partner ... of misschien ben je de jonge en aantrekkelijke persoon die een relatie wil hebben die u materiële voordelen zal opleveren, oftewel betrokken zijn bij sugar daddies of [...]

Lees Recensie

Cougared URL: https://www.cougared.com Toon 12 MILF Dating Alternatieven voor Cougared.com Stel je voor: hete, sexy en seksueel geladen 40-plussers als je hook-up buddy. Betrokken raken bij cougars kan verleidelijk en sensueel zijn; het klinkt te mooi om waar te zijn, maar met de hulp van een aantal geweldige platforms zoals Cougared.com, zal het voor je gebeuren. Verbinding maken met oudere […]

Lees Recensie

Whatsyourprice Review & 12+ andere geweldige suiker dating & hookup websites vergelijkbaar met whatsyourprice.com URL: https://www.whatsyourprice.com Toon 12 vergelijkbare sites zoals Whatsyourprice.com Whatsyourprice.com is de foto en held van vandaag voor sugar daddies en mammasitas. In het tijdperk van smartphones en internet zijn aansluitingssites al geruime tijd de trend en verschijnen ze in […]

Lees Recensie

Op zoek naar een arrangement Review-URL: https://www.seeking.com Toon 12 alternatieven voor Sugar Dating Site voor Seeking.com (bijgewerkt in januari 2021) - Als je op zoek bent naar een ander soort plezier in de datingwereld, dan kan sugar dating wees de perfecte voor jou en Seeking.com kan je misschien veel helpen! Sugar dating is misschien een beetje controversieel voor sommigen [...]

Lees Recensie

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Toon 14 alternatieven voor Swinglifestyle.com In de moderne samenleving is het tegenwoordig zo eenvoudig om mensen te ontmoeten als 123. We leven in een generatie waarin bijna iedereen het internet gebruikt en in een paar klikken hier en daar, je krijgt al wat je wilt. Dit geldt ook voor daten - [...]

Lees Recensie

CougarLife URL: https://cougarlife.com Toon 11+ beste Cougar Dating & Hookup-websites zoals Cougarlife.com Veel oudere vrouwen zijn op zoek naar jongere mannen om elkaar te ontmoeten, af te spreken en hopelijk nieuwe relaties mee te beginnen. In deze moderne wereld waarin we leven, is alles eenvoudiger en directer geworden - met slechts een paar klikken kunt u genieten van […]

Lees Recensie

Victoria Milan Website-adres: www.victoriamilan.com Victoria Milan recensie 2020 - Is het goed voor buitenechtelijke zaken? Spring naar voor- en nadelen We zijn gewend aan online datingplatforms die zich richten op alleenstaande mannen en vrouwen met als doel nieuwe vrienden, afspraken of zelfs toekomstige datingpartners te ontmoeten. Natuurlijk, aangezien zij degenen zijn [...]

Lees Recensie

BlackCrush Website Link: https://www.blackcrush.com Aansluiten met een Black Babe Online - Herziening van BlackCrush.com Toon voor- en nadelen van Blackcrush We hebben allemaal onze voorkeuren en smaken met betrekking tot de mensen die we leuk vinden en de meesten van ons zouden liever een typ over de andere. Ongeacht wat je voorkeuren zijn als je online dating en aansluiting hebt geprobeerd […]

Lees Recensie

Toon 10 sites voor DatingCougars De tijd heeft bewezen dat het niet ongewoon is om koppels te zien met echt grote leeftijdsverschillen. Oudere mannen met jongere vrouwen daten zijn helemaal niet nieuw, maar we zien niet altijd dat oudere vrouwen met jongere mannen uitgaan. Maar onlangs is het op de een of andere manier "genormaliseerd" om oudere vrouwen en hun jonge vriendjes te zien. Cougars, die verwijst naar [...]

Lees Recensie

Laat me de 9 beste websites zien voor online aansluitingen We willen allemaal onze enige ware liefde vinden te midden van alle chaos, liefdesverdriet en teleurstellingen die we hebben meegemaakt, maar het zal even duren. Er zijn dus momenten waarop we opwinding op korte termijn willen ervaren en gewoon vanaf het moment van het leven willen genieten. Op zoek naar aansluitingen kan [...]

Lees Recensie

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 datingsites zoals AshleyMadison.com Ga naar 12 beste alternatieven voor AshleyMadison Ashley Madison, een niet-zo-typische datingwebsite, begon al in 2001. In tegenstelling tot de meeste datingsites die zich richten op het vormen van een nieuwe relatie met vreemden, AshleyMadison.com is gemaakt voor mensen die al toegewijd zijn, zij het in vriend-vriendin […]

Lees Recensie

Dating.com Laat me de voor- en nadelen van Dating.com zien Het ultieme overzicht van de Dating.com-site Veel liefdesverhalen zijn online ontstaan. Veel mensen willen met andere mensen communiceren, wat echt helpt, aangezien er veel online sites zijn om uit te kiezen. Zoals het gezegde luidt, er is iemand voor iedereen die er is ... en dat is [...]

Scroll naar boven