Bijgewerkt op: 24 mei 2024

Zwaaiend

URL: https://swingular.com

Toon 12 alternatieve swinger-datingsites zoals Swingular.com

swingular startpagina

Swingular is een communityplatform dat de privacy respecteert tijdens sociale netwerken. Het is een datingsite voor volwassenen waar individuen en partners met dezelfde smaak de meningen van leden kunnen bekijken om met elkaar in contact te komen. Het is netwerken waar informatie over jou nooit bekend zal worden. Je privacy wordt geheim gehouden, dus grijp de kans en maak je account aan om te beginnen met zoeken naar je paar. 

Met miljoenen leden die al meer dan 15 jaar actief zijn, houdt Swingular zich meer bezig met kwaliteit dan met kwantiteit, wat de ervaring tot een geweldige ontmoeting met andere leden maakt.

Functies die niet mogen worden gemist

De unieke kenmerken van de site zorgen ervoor dat de interactie stroomt. Zoeken naar individuen waar ze zijn of iemand zoeken voor de wedstrijden waarmee je uit wilt gaan, vind je allemaal in het zoekmenu voor swingers. Het beste is dat je jezelf kunt verbergen voor de mening van een bepaald lid om je helemaal niet te zien, en tegelijkertijd je favoriete lijst met personen kunt toevoegen. 

De last-minute call-out voor een date is te vinden in de Booty Calls. Je moet snel zijn en snel je wedstrijd vragen om uit te gaan en wat lol te hebben, want als de klok na vier uur slaat, eindigt de buit. De Meet-Ups is een geplande zoektocht. Je kunt vrienden zoeken voor in de bar, op een feestje of gewoon voor de nacht. Stel het in en zoek uw type.

Mobiele telefoons zijn de laatste en favoriete trends van de swingers. Anderen zeggen dat het vreselijk is wanneer ze het op sommige sites gaan gebruiken, maar voor Swingular is het ontwerp uniek, het kan worden aangepast aan elke schermgrootte, waardoor uw ervaring de moeite waard is. Hun Instant Messaging is als een FB-pagina waar u overal ter wereld contacten kunt leggen. Het is zeer toegankelijk voor elke webbrowser of door de apps te downloaden op iOS of Android. Een videochat is ook aanwezig om er een real-time van te maken.

Via hun menu Reisplanner kunnen anderen zien waar uw bestemming is of wie uw bezoekers zijn. Het leuke van deze functie is dat als je eenmaal je plannen hebt vermeld, iedereen met je verbinding op de site een afbeelding van je locatie van de ene naar de andere heeft. Het is naadloos om uw profiel op een gemakkelijke manier te beheren.

Meer coole activa van Swingular

De coolste van de functies, swingerparty's en evenementen, de eerste keer dat je elkaar ziet, is stressvol en zorgelijk, in tegenstelling tot elkaar ontmoeten op bijeenkomsten en gelegenheden, hoewel het nog steeds zorgelijk is, maar het voelde meer geruststellend. Je kunt je eigen evenementen en feesten posten en ook berichten van leden vinden in dit menu. Bezoekers kunnen reageren om hun tickets op de site te krijgen, aangezien promotors de mening van hun bezoekers hebben en elk lid een QR-code heeft om deel te nemen aan het feest / de evenementen. 

Over de hele wereld zijn er honderden groepen of clubs die worden gevormd. In de Swing Club Directory kun je zoeken naar de vele leden die lid zijn geworden van een groep. Bij het doorzoeken van deze clubs, categoriseert de site ze op basis van locatie, clubtype en nog veel meer. Als u de eigenaar bent van een club, kunt u vergaderingen posten of samenkomen. 

Er is een kamer voor mensen die graag cruises en vakanties maken. Dit soort functie is bedoeld voor mensen die graag van de ene plaats naar de andere gaan door middel van cruisen of vakantieoorden.

Swinger Vacation and Cruises biedt de luxe. Ze geven je de fantasie van je diepste verlangens. Hun aanbiedingen zijn de beste lifestyle resorts. En swinger cruises, en reizen in groepen die op Swingular staan ​​vermeld.

12 Andere swinger- / datingsites zoals Swingular.com:

# 1 - Kasidi

kasidie

Kasidie.com een ​​volwassen pagina voor degenen die graag avontuurlijke relaties aangaan. Het begon in 2006 bij een online magazine dat is gemaakt voor swingerleden. De site heeft een update uitgevoerd en een unieke verbinding tot stand gebracht met functies voor sociale media. Er zijn veel berichten-apps gevonden, zoals chatrooms, forums of gewoon de gewone persoonlijke berichten.

De site heeft veel te bieden. Hun functies zouden kunnen voldoen aan de behoeften van de leden, de categorie "Rendezvous" waarmee leden hun status, instelling en beschikbaarheid kunnen publiceren op basis van een seksmeterschaal.

Voor grote publiekstrekkingen kunnen leden hun evenementen en bijeenkomsten posten, en anderen die willen meedoen, kunnen een uitnodiging voor de genoemde viering aanvragen.

De site heeft een van de topsites in veel delen van de Verenigde Staten bereikt en maandelijks openen een half miljoen mensen de pagina

Voor een diepgaande evaluatie van Kasidie.com - klik hier.

Pluspunten:

 • gemakkelijk te gebruiken voor korte relaties
 • niet duur
 • gemakkelijk te gebruiken voor korte relaties

Nadelen:

 • foto's zijn verborgen voor niet-abonnees
 • browse-tools zijn beperkt

# 2 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

Meest functionele sites in de wereld van hookups en escorts en de meest populaire onder alle andere swingersites. AdultFriendFinder is een enorme website waar elke maand 25 miljoen bezoekers de pagina bekijken. De meeste bezoekers wonen in het Verenigd Koninkrijk en Canada.

Het is de beste site om een ​​partner te zoeken vanwege zijn grote leden. De inhoud is geweldig, ze staan ​​vol met afbeeldingen van seksuele inhoud en zijn seksueel uitnodigend om leden te stimuleren om plezier te hebben. Maar er zijn keuzes waarbij je met een lid kunt zijn of op zoek bent naar serieuze relaties.

En hier is een volledige recensie van Adult Friend Finder.

Pluspunten:

 • geen kosten voor lidmaatschap
 • gemakkelijk te begrijpen achtergrondinformatie
 • enorme aantallen abonnees

Nadelen:

 • kost $$ voor premiumfuncties

# 3 - SDC of Swingers Date Club

swingers dateclub

Bezoekers die van de swingersite, SDC of Swinger Date Club houden, zullen altijd een van hun bezoekdoelen zijn. Het is de oudste datingsite en tot die tijd nog steeds actief. Het heeft 3 miljoen leden over de hele wereld, waarvan de meeste uit de Verenigde Staten en Nederland.

De inhoud van de site gaat over bijeenkomsten op openbare feesten van leden waar iedereen welkom is. Er zijn ook keuzes voor privévieringen voor mensen die niet van de menigte houden, waarbij leden moeten vragen om mee te doen.

Pluspunten:

 • inclusief menu's voor privéfeesten en veel openbare bijeenkomsten

Nadelen:

 • ingewikkelde navigatie
 • terugvordering niet van toepassing

# 4 - Swinglevensstijl

swinglevensstijl

Gemaakt voor de bovenstaande volwassen leden. Swinglifestyle kan qua aantal evenaren met andere sites. Het heeft meer dan 16 miljoen geregistreerde leden op de site en heeft een nauwkeurigheid van 5,000 actieve leden die allemaal tegelijkertijd beschikbaar zijn. Hun meest populaire leden wonen in Australië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Lees meer over Swinglifestyle en soortgelijke sites hier.

De meest geliefde functies van leden zijn de reisgelegenheid waarbij ze kunnen kiezen uit resortreizen of cruisereizen. Ze zijn verbonden met een reisbureau genaamd Topless Travel, dat de leiding heeft over de reis van het lid. In tegenstelling tot veel andere sites, hebben gratis leden een grotere toegang tot hun categorie.

Pluspunten:

 • persoonlijke informatie heeft keuzes om te onthouden van niet-betalende leden
 • niet duur
 • persoonlijke informatie is grondig

Nadelen:

 • afwezigheid van gratis naakt voor niet-abonnee
 • afwezigheid van klantenondersteuning

# 5 - Flingster

flirten

De site is ideaal voor mensen die niet graag lange info schrijven over hun persoonlijke achtergrond. Om lid te worden van Flingster, hoeft u zich niet meer te registreren. U kunt direct een persoonlijk bericht achterlaten aan leden of misschien wilt u contact met hen opnemen via videochat. Het heeft 500,000 volgers, waarvan de helft in de Verenigde Staten blijft.

Een van de favoriete functies is het AR-masker dat wordt gebruikt voor virtuele filters waarbij leden hun gezichten bedekken met stickers om de onthulling van hun gezichten te onderbreken. Het heeft grote voordelen voor nieuwe leden die niet iedereen willen laten weten hoe ze eruit zien.

Meer over Flingster? Bekijk hier de recensie.

Pluspunten:

 • toegankelijke interface
 • aanwezig van een vertaler die is ingesteld voor gemakkelijke communicatie met niet-Engelssprekenden
 • geen kosten

Nadelen:

 • afwezigheid van toepassing op mobiele telefoons

# 6 - Wisselzoeker

wisselzoeker

Het verschil tussen de Swapfinder en andere sites is dat deze site zoekt naar afbeeldingen die overzichtelijk en netjes zijn. Het bladeren naar de afbeeldingen van leden is overzichtelijker en duidelijker, zodat de resultaten snel toegankelijk zijn. Een van de superieure sites met 40,000,000 leden over de hele wereld. Met dit soort communitypagina's kun je communicatie delen door afbeeldingen, beschrijvingen en video's te posten, maar je kunt ook door elkaar delen.

De site heeft veel fantastische leden waar leden hun favorieten op de hotlist-functies kunnen plaatsen. Daarnaast is er een knipoogcategorie waar je vlotte berichten kunt verzenden om aandacht te trekken.

Pluspunten:

 • leden zijn wereldwijd
 • afgeschermde profielen
 • tal van gratis functies

Nadelen:

 • afwezigheid van downloadbare applicaties
 • klein lettertype

# 7 - Zwaait

slingert

De site is bekender dan welke gevestigde site en herziene pagina dan ook. Het heeft 50,000 leden, ze zijn bijna allemaal actief en iedereen wil een leuke tijd hebben. Ze gaan meer voor de kwantiteit dan voor de kwaliteit van de lucifers. Het maakt snel verbinding met alle leden waardoor hun levensstijl kleurrijk wordt.

Er zijn veel dingen te ontdekken over de functies, een daarvan is het onzichtbare menu waar een lid de pagina's van de site kan doorzoeken terwijl hij / zij zichzelf verbergt dat hij / zij momenteel actief is.

Pluspunten:

 • toepasselijke webcam en privékamer
 • genoeg vrijwilligers om te slingeren

Nadelen:

 • ingewikkelde webpagina-weergave
 • eerlijk ontwerp en stijl site

# 8 - Ashley Madison

Door de jaren heen heeft de site zijn populariteit behouden. Het richt zich op paren die een volledige ontdekking van hun eigen geweldige seksuele leven wilden. Met dit soort opzet willen velen nog steeds op de site zijn en de plezierige sekspartner ontdekken

In 2015 werd de beveiliging van de site betreden. Veel leden werden geïdentificeerd en onthulden hun uiterlijk op de site. De site herstelde zich en ging verder om beter en beroemder te worden dan ooit tevoren. De beveiliging is opgelost en er zijn 20 miljoen leden die zich over de hele wereld hebben geregistreerd.

Hier bespreken we Ashley Madison volledig.

Pluspunten:

 • geen kosten voor vrouwen
 • beveiligde site

Nadelen:

 • relaties versterken (niet zo slecht)
 • beperkte meningen van leden

# 9 - 99 smaken

99 SMAKEN

99Flavours heeft de hoogste swingersites en de toplijst onder datingsites. Het heeft 90,000 miljoen leden over de hele wereld. De site stond bekend om zijn diepe fantasieën en verlangens. Het is niet aan te raden voor leden die op zoek zijn naar een langdurige of serieuze relatie.

Leden kunnen met elkaar chatten. Ze hebben ook de mogelijkheid om de 2-weg webcam te gebruiken voor geweldige communicatie. Ze kunnen foto's aan elkaar laten zien. Afspreken en uitgaan kunnen allemaal op de site worden geregeld. Een up-to-date geweldige functie voor deze site is de Sex Academy, waar leden achtergrondkennis hebben over slaapkamertrucs en competitie.

Pluspunten:

 • uitgebreide persoonlijke informatie
 • gemakkelijke toegang na registratie

Nadelen:

 • website is niet doorzoekbaar
 • minder leden
 • kostbaar
 • saaie activering

# 10 - swingsteden

Wanneer je de pagina opent en ernaar kijkt, kijk je naar een soortgelijk platform zoals de Facebook-pagina. Het lijkt erop dat een van hun functies is dat navigeren er op lijkt. Dit is een nieuwe site, maar de bekendheid neemt in aantal toe.

De meeste leden zijn actief en hebben naar schatting 500,000 leden. Om actief van de site te genieten, moet u hun kosten betalen, zo niet, dan is uw toegang beperkt. Geen betalingskosten, niet alle functies zijn toegankelijk.

Pluspunten:

 • snelle activering
 • minder duur
 • vergelijkbaar met Facebook-interactie

Nadelen:

 • browserfuncties geven geen tevreden resultaten
 • het genereren van persoonlijke info

# 11 - Fet leven

foetleven

De site geeft gedetailleerde keuzes wanneer het tijd is voor uw seksuele fantasieën. Fetlife is het antwoord om uw dromen te vervullen. Het is bedoeld om leden hun fetisjen te geven. Dit geldt ook voor leden met een swingende levensstijl.

Dit is de pagina voor mensen die veel connecties en fetisjen hebben, maar zich voor zichzelf blijven verstoppen en bang zijn om hun fantasieën los te laten. De nabijheid van de buddy tot de leden geeft hen troost. Het lijkt op Facebook, maar knikken en fetisjen zijn uitgebreider.

U kunt controleren Fetlife en zijn vergelijkbare sites hier.

Pluspunten:

 • weinig gelijkende definities, gebruik veel richtlijnen
 • gelijkgestemde groepen
 • enorme leden

Nadelen:

 • één type lidmaatschap
 • minder verbindingen
 • geen fix-categorieën

# 12 - Dating. com

Het belangrijkste doel van de site is om singles te ontmoeten en als je geluk hebt, heb je de serieuze en langdurige relatie die je zoekt. Ze zijn erg bekend in Latijns-Amerika, Europa en Azië. De meeste leden komen in de twintig, in de volksmond bekend als millennials.

Om u aan te melden voor deze pagina, moet u eerst alle informatiedetails over u invoeren, zoals naam, geboortedatum, locatie en geslachtskeuzes. De site biedt functies zoals de Discover-pagina waar u elkaar kunt ontmoeten en dus is er geen e-mailverificatie op de site nodig. Er zijn ook zoekknoppen op de site om naar leden en uw voorkeuren te bladeren.

Navigeer bovenaan de pagina, er zijn inhoudsverhalen die eruitzien als Instagram met een mix van foto's en video's. Er is ook de uitzendknop waar u kunt zoeken naar leden die actief online zijn. Er is ook een chatroom.

De site heeft een extra functie, "Let's Mingle", waarmee leden inleidende verklaringen kunnen schrijven. U kunt ze naar uw favorietenlijst sturen om deze volledig te lezen.

Het bekijken van ledenprofielen is gratis. U kunt ze ook toevoegen aan uw vriendenlijst en ze tot een van uw favorieten maken. De apps voor mobiele telefoons zijn al beschikbaar, maar dit gebeurt alleen via het Android-systeem.

Als u zich aanmeldt als premium lid, kunt u profiteren van voordelen zoals toegankelijke klantenservice, u heeft het aanbod van producten met korting met 50% en onbeperkte toegang tot de site online. Je hebt ook de kans om deel te nemen aan hun Mingle-functie. Voor gratis toegang kunt u door leden bladeren, een knipoogfunctie verzenden en foto's uploaden. Er zijn drie betaalmethoden om uit te kiezen: pinpas, creditcard en paypal.

Hier is onze diepgaande beoordeling van Dating.com.

Pluspunten:

 • de meeste leden zijn mannen van 20 jaar
 • beschikbare apps op telefoons
 • leden met veel interesses
 • beroemde singles-site
 • snelle registratie
 • versterk actieve leden
 • geen kosten voor registratie
 • uitgebreide browsers
 • beschikbare chatrooms, e-mails, chat en videocam

Nadelen:

 • niet een volledig gratis site

Conclusie

Het totaal van alle datingsites zal u helpen uw angsten, fantasieën en verlangens los te laten. Het is een leuke manier om het uit te drukken met je berichten of aan je vrienden of aan mensen met wie je een band hebt. 

Als het moeilijk voor je is om hier de beste te selecteren, kan ik persoonlijk mijn favoriete TOP 3 aanbevelen:
# 1: Flingster;
# 2: Dating. com;
# 3: en AdultFriendFinder. U kunt hiermee niet teleurgesteld zijn. 😉

Swingular.com en andere datingsites voor swingers zijn leuk om te ontdekken. U heeft de mogelijkheid om naar resorts en cruises te reizen. Je kunt zelfs afspreken met je vrienden, clubs en naar hun feestjes gaan vergezeld van je paar. Elke minuut telt. Elke minuut heeft zijn herinneringen die je niet kunt vergeten en misschien maar één keer in je leven.

pictogram voor vergelijkbare sites Alle 13 andere sites in deze categorie die het bekijken waard zijn:

Lees Recensie

Echte swingers en 12 beste swinger-datingsites zoals RealSwingers.com Laat me 12 alternatieven zien voor RealSwingers.com Maak je klaar voor een reis naar RealSwingers.com, de plek waar swingers verbinding kunnen maken en wat pit aan hun leven kunnen toevoegen. Ik heb veel goede dingen gehoord over deze site en hoeveel swingerfantasieën deze heeft vervuld. Maar van […]

Lees Recensie

Swinger Zone Central & Top-12 Geweldige Swinger-datingsites en andere seksdatingsites zoals SwingerZoneCentral.com Laat me 12 alternatieven zien voor SwingerZoneCentral.com Hallo daar, zet je schrap als je de Sherlock Holmes van swinger-dating bent en altijd op zoek bent naar verbluffende dating benaderingen! SwingerZoneCentral.com is als de rockster van online datingsites en beweert de beste te zijn in […]

Lees Recensie

Swingles Review & 12 Swinger-datingsites zoals Swingles.com die je moet bezoeken. Laat me 12 alternatieven voor Swingles.com zien Swingles is de ultieme speeltuin voor swingers die hongerig zijn naar sexy shenanigans! Dit is niet de datingsite van je oma; het is een hotspot voor mensen die op zoek zijn naar ongedwongen plezier. Vanaf het begin is Swingles openhartig over de sfeer – eromheen; […]

Lees Recensie

99FLAVORS & Top-12 swinger-datingsites en andere gratis en premium datingsites zoals 99flavors.com Laat me 12 alternatieven zien voor 99flavors.com Hallo daar, voel je je avontuurlijk en op zoek naar opwinding in je liefdesleven? Dan is 99flavors.com wellicht het perfecte platform voor jou! Dit online platform is op maat gemaakt voor mensen die openstaan ​​voor […]

Lees Recensie

Wasteland & Top 12 fetisj- en BDSM-sites zoals Wasteland.com Laat me 12 alternatieven voor Wasteland.com zien Koop wat kinky spul en verschillende schatten op Wasteland.com. De naam van deze site klinkt ironisch met de lekkernijen die het biedt. Je verlangen naar fetisjen zal worden verzadigd met de enorme verzameling BDSM en andere orgastische pornoscenario's. Wasteland is een vakkundig […]

Lees Recensie

Scambistipercaso (Swingers By Chance) & Top-12 lokale datingsites voor swingers en swingers zoals scambistipercaso.it Laat me 12 alternatieven voor Scambistipercaso.it zien Ben je benieuwd naar de swinger-levensstijl of wil je je swingende interesse vergroten? Nou, goed nieuws, want Dudethrill heeft vandaag weer een swinger-site om te beoordelen! Scambistipercaso is Italië's nummer één swingende en achtervolgende […]

Lees Recensie

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM- en seksdatingsites zoals fetish.com Laat me 12 alternatieven voor fetish.com zien Houd je van ruige en kinky BDSM wellustige trekjes? Niet zeker? Nou begrijp ik het. Sommige mensen denken dat ze niet (genoeg) kinky zijn omdat ze zich behoorlijk schamen voor hun fetisjen of een beperkt aantal eigen verlangens hebben. Ik ben het ermee eens […]

Lees Recensie

BDSMDate Review & Top 12 Fetisj- en BDSM-sites zoals BDSMdate.com Toon 12 alternatieven voor BDSMDate.com: In het BDSM Fetisj-genre is BDSM Date een goedgekeurde en populaire online datingwebsite. Het platform is bedoeld voor mensen die ruimdenkend zijn en op zoek zijn naar iemand met wie ze hun passies kunnen delen en kunnen deelnemen aan dergelijke geavanceerde […]

Lees Recensie

SpicyMatch & TOP 14 “must visit” swingersites zoals SpicyMatch.com Laat me 14 alternatieven voor SpicyMatch.com zien Elke dag zoeken mensen nieuwe en opwindende ontsnapping uit hun leven. We verlangen altijd naar een leuke, avontuurlijke ervaring, vooral op het gebied van daten, seks en relaties. Dit is dus waar swinger-sites in de scene verschijnen die voldoen aan alle [...]

Lees Recensie

Swingtowns & 11 TOP-datingsites voor swingers zoals Swingtowns.com Laat me 11 alternatieven voor Swingtowns.com zien In termen van seks zijn verschillende mensen misschien bekend met het woord swingen. Personen die zich bezighouden met swingen, dekken meestal zowel alleenstaanden als toegewijde relaties. Over het algemeen wordt dit gedaan om verschillende redenen, hetzij om de kwaliteit en kwantiteit van het geslacht te verhogen [...]

Lees Recensie

SwapFinder en vergelijkbaar 12 best beoordeelde BDSM-, swinger-hookup-sites URL: https://swapfinder.com Toon 12 swinger- / BDSM-datingalternatieven voor Swapfinder.com dating-apps, maar kan nog steeds niet de perfecte persoon voor jou vinden. Wat erger is, is dat als je een match vindt, ze [...]

Lees Recensie

Swingular URL: https://swingular.com Toon 12 alternatieve Swinger-datingsites zoals Swingular.com Swingular is een communityplatform dat de privacy respecteert tijdens sociale netwerken. Het is een datingsite voor volwassenen waar individuen en partners met dezelfde smaak de meningen van leden kunnen bekijken om met elkaar in contact te komen. Het is netwerken waar informatie over jou nooit zal zijn [...]

Lees Recensie

Als je geen strikte relatie hebt en seksuele verkenning iets is dat je opwindt - misschien ben je op zoek naar mensen met vergelijkbare knikken of fetisjen, of gewoon dezelfde swinger-levensstijl. We hebben een lijst met sites voor u opgesteld waar u verschillende swingerpartners kunt vinden, dus bekijk deze eens (# 1 betekent niet noodzakelijk [...]

Scroll naar boven