Bijgewerkt op: 21 april 2024

VrouwWil Spelen

& Top-12 pornoforumsites Gelijkaardig aan wifewantstopplay.com

Laat me 12 alternatieven zien voor wifewantstopplay.com

VrouwWilt Hoofd Spelen

Heb je ooit gedroomd van een hete vrouw die een kerel neukt? Ben je een verveelde vrouw die zich geil en avontuurlijk voelt in seks, of ben je een geile echtgenoot die graag seks naar een ander niveau wil tillen? Nou, cuckold is misschien een goed idee. Maar zoeken naar een bepaalde site die alleen over cuckolds praat, kan behoorlijk uitdagend zijn. Er is een goede kans dat het antwoord op uw probleem het WifeWantsToPlay-forum is. Deze online cuckold-community bestaat al jaren en biedt iedereen een open, niet-oordelende plek om de cuckold-levensstijl te delen, te bespreken en erover te praten. Nadat ik deze site had ontdekt, werd ik enthousiast om de leuke dingen over deze fetisj te begrijpen. Als je net als ik bent, een nieuweling in deze wereld, laten we dan samen WifeWantsToPlay verkennen.

Officiële URL: https://www.wifewantstoplay.com

De opkomst van WifeWantsToPlay-forum

"Welkom bij de Hotwife & Cuckold-gemeenschap!" - dat is de enorme banner die je zal begroeten als je de WifeWantsToPlay-pagina bezoekt. Sinds 2014 is deze site altijd een geweldige plek geweest voor mensen uit alle lagen van de bevolking om de cuckold-levensstijl te ervaren. Na jarenlang actief te zijn geweest, kan WifeWantsToPlay nog steeds zijn enorme aanhang behouden. Elke dag trekt de site duizenden unieke bezoekers, en velen van hen zijn al regelmatige gebruikers.

Tegenwoordig krijgt WifeWantsToPlay al meer aandacht van internetmensen. Misschien is een van de redenen de steeds veranderende seksuele voorkeuren van mensen. Meer en meer staan ​​​​open en accepteren rare fetisjen.

Bovendien heeft de pandemie ook bijgedragen aan de drang van getrouwde stellen om de grenzen van hun seksuele activiteiten verder te verkennen. Het verbaast me dus niet hoe WifeWantsToPlay erin slaagt aan de top te blijven en haar diensten te behouden, ondanks dat er tegenwoordig talloze forums opduiken.

Wat is in godsnaam Cuckold?

VrouwWil Vrouw Spelen

Als je ooit de term 'hoorndrager' bent tegengekomen, ben je er waarschijnlijk bekend mee. Maar ben je goed thuis in de diepere opvattingen ervan? Toen de term 'hoorndrager' in eerste instantie werd gemaakt, betekende het iets heel anders dan tegenwoordig. In feite is de historische definitie van 'hoorndrager' veel ouder dan je zou denken.

Historisch gezien verwees de term 'hoorndrager' naar een man die door zijn ontrouwe vrouw werd mishandeld en aan zijn lot werd overgelaten. Dit concept benadrukt dat de man zich totaal niet bewust is van het bedrog van zijn vrouw. Omdat het de bedoeling is om hem uit te lachen, is iemand een "hoorndrager" noemen een belediging voor hen. Afgezien van het feit dat hij niet "mannelijk genoeg" is om zijn echtgenote te beschermen tegen hem verlaten, is hij duidelijk een idioot die geen idee heeft dat zijn vrouw de regels over hem overtreedt.

In veel gevallen is horens een plezierig erotisch tijdverdrijf voor een hoop mensen. Hoewel de term 'hoorndrager' nog steeds algemeen wordt gebruikt, is het niet langer bedoeld om spottend te worden bespot. Het wordt voornamelijk gebruikt om een ​​rare 'fetisj' te identificeren. "Cuckolding" vindt plaats wanneer een man of een man en zijn vrouw of vriendin een orgasme krijgen terwijl ze dames zien die iemands man of vriend neuken. Over het algemeen zal haar partner worden "gedwongen" om getuige te zijn van de ontrouw van de echtgenoot of partner als het gebeurt. Zoals met veel andere vormen van fetisjen, werd deze geboren uit een masochistische behoefte om 'beschaamd' te zijn. Leuk weetje, BDSM-kink omvat horens als een subgenre van zijn bredere knikcultuur. Dus, als je ervan geniet, dan wil je de BDSM-levensstijl.

Het is van cruciaal belang om een ​​ruimdenkende mening te hebben over uw vrouw en hun seksuele relaties in het licht van het steeds veranderende en groeiende concept van het huwelijksleven en de sociale normen die het omvat. Immers, waar ze neuken en pijpen, is toch echt niemands zaak.

WifeWantsToPlay-forums

De belangrijkste forums van WifeWantsToPlay
 • Het algemene praatforum

Ik vind het "The General Talk"-forum van WifeWantsToPlay leuk omdat het open staat voor discussie over cuckolds en andere daarmee samenhangende levensstijlen. Meestal bespreken gebruikers dingen en kletsen ze over tal van fetisjen en delen ze hun ervaringen met andere mensen. Sommige gebruikers gebruikten het zelfs om tips en advies van experts te krijgen. Nou, weet je, niet iedereen begrijpt het concept en de levensstijl van horens en verschillende levensstijlen van hete vrouwen. Het is dus beter om het te delen met de nieuwelingen. Het is ook goed om ervaringen van vreemden uit het echte leven te horen en ideeën op te doen over hoe ze de cuckold-fetisj zo aangenaam mogelijk hebben weten te houden. Dit forum heeft tal van subforums waar u lid van kunt worden, kies er gewoon een die het meest geschikt is of het beste aansluit bij uw interesses.

 • Overlegforum over cuckoldervaring

Als je gewoon je ervaringen wilt delen en de ervaringen van andere gebruikers over hun cuckold-levensstijl wilt lezen, dan is het Cuckold Experience Talk Forum iets voor jou. Het heeft verschillende secties waar je kunt praten over wilde en unieke dingen die je doet. Veel van deze threads zijn best cool en wekken echt tevredenheid op tot in onze kern.

 • Locatieforum

WifeWantsToPlay heeft een forum gewijd aan de locatie van de gebruiker, en het heet "Waar kom je vandaan?" Over het algemeen is dit forum de plek waar gebruikers uit alle delen van de wereld samenkomen en delen waar ze vandaan komen. Misschien vindt u enkele gebruikers in de buurt en regelt u misschien een cuckold-avond!

VrouwWilde Hete Vrouw Spelen
 • Hoe een forum te starten

Nou, er is altijd een verhaal over hoe je geïnteresseerd raakte in en betrokken raakte bij de cuckold-levensstijl. En ik weet zeker dat veel mensen graag je ervaring zouden horen, dus waarom zou je ze niet delen in het "Hoe te beginnen forum". Dit forum deelt hun problemen of ervaringen met betrekking tot cuckold, en andere gebruikers zijn vrij om commentaar te geven. Terwijl ik hier rondkeek, vond ik een aantal threads waarin gebruikers advies zoeken over hoe ze hun echtgenoten kennis kunnen laten maken met de cuckold-levensstijl. Sommige gebruikers delen ook verhalen over hoe ze voor het eerst met cuckold begonnen en erin slaagden het in stand te houden. Zeker, dit forum geeft iedereen waardevol inzicht in de cuckold-wereld en de goedheid van deze rare BDSM-knik.

 • Interraciaal Cuckold Forum

Natuurlijk kunnen we geen cuckold-levensstijl hebben zonder te onderzoeken hoe ver we kunnen experimenteren. Daarom heeft WifeWantsToPlay het "Interracial Cuckold Forum" opgenomen om gebruikers een specifieke locatie te bieden waar ze interesse kunnen tonen in interraciale liefde. Veel hete vrouwen houden van grote zwarte pikken, en wie weet vind je er hier wel een.

 • Overspelige vrouw & cuckoldverhalen Forum

Wil je je favoriete cuckold-verhalen delen, maar kun je niemand vinden die geïnteresseerd is? Nou, bezoek het "Cheating Wife & Cuckold Stories"-forum van WifeWantsToPlay. Het is een plek waar je de auteur kunt zijn van je eigen erotische ervaringen en deze kunt delen met gelijkgestemde mensen. Het maakt ons niet uit of je geen professionele schrijver bent; iedereen is vrij om uiting te geven aan zijn stukje leven en zich door de wereld te laten aftrekken! Ik weet zeker dat je een geheim verhaal hebt om te delen. Waarom kom je hier niet langs?

VrouwWilsSpelen
 • Stag en Vixen Forum

Het Stag and Vixen Forum is het discussiebord van de Wife Sharing Club van de site. Zoals je al weet, is de cuckold-levensstijl erg flexibel, en je kunt deze fetisj niet in één categorie stoppen. Niet alle mannen of mannen die het leuk vinden om hun vrouw of partner te delen, worden cuckolds genoemd, terwijl vreemdgaande echtgenotes niet automatisch als hotwives worden bestempeld. Sommige mensen noemen ze de Stags and Vixens, en als je voelt dat je hier thuishoort, dan is dit Forum iets voor jou.

 • Sissy & Biseksuele Cuckold Forum

Cuckolding is niet beperkt tot mannen en vrouwen, maar strekt zich verder uit tot wie je maar wilt. Dus, te midden van de groeiende acceptatie van de cuckold-levensstijl, experimenteren mensen hiermee met homo's, biseksuelen en meer. Nu valt de cuckold-levensstijl niet alleen binnen de grenzen van man en vrouw, maar omvat ook de LGBTQ-gemeenschap. WifeWantsToPlay erkent zulke unieke maar plezierige ontmoetingen en creëerde later het "Sissy & Bisexual Cuckold Forum."

 • Fantasieforum

Fantasieën? Ik weet zeker dat je het hebt. We stellen ons altijd voor dat er dingen gebeuren — of het nu in onze dromen is of tijdens het dagdromen. Waarom vertel je het niet aan de hele wereld? WifeWantsToPlay heeft een Fantasy Forum waar mensen verhalen uitwisselen over scènes en fetisjen waarvan ze dromen om ze te ervaren. Wie weet kunnen sommige gebruikers het aan en komen al je fantasieën uit.

VrouwWilt Spelen-thread
 • Forum voor vragen en antwoorden

We kunnen geen forumsite hebben zonder een Q&A-sectie. Maar goed dat WifeWantsToPlay een vragen- en antwoordenforum heeft waar iedereen vragen, zorgen en problemen kan indienen. Het maakt niet uit of het een grote deal is of maar een kleinigheid; jullie zijn allemaal welkom om te vragen in de thread. Onthoud echter altijd dat de site het beleid van regels en voorschriften volgt, dus zorg ervoor dat u deze grondig hebt gelezen voordat u deze plaatst.

 • Introductieforum voor nieuwe leden

WifeWantsToPlay is een uitstekende plek voor nieuwelingen om te komen praten over alles wat met cuckold te maken heeft. Het team achter deze site verwelkomt al zijn nieuwe leden en heeft een speciaal forum gemaakt met de naam 'Introducties voor nieuwe leden'. Als je nieuw bent op de WifeWantsToPlay-site, kun je jezelf beter voorstellen op dit forum en ook andere nieuwkomers ontmoeten.

Foto's en video's Forums van de vrouw die wil spelen

VrouwWil Media Afspelen
 • Hotwife Eerbetoon Forum

Natuurlijk delen mensen, afgezien van discussies, graag foto's en video's van hun hete vrouwen en vriendinnen. Op het Hotwife Tributes Forum vind je duizenden afbeeldingen van smerige vrouwen in actie. Als je wilt, mag je ook je persoonlijke verzameling delen en de hele wereld laten weten dat je de beste vrouw hebt!

 • Vrouwen & GF's Foto's Forum

Wees niet hebzuchtig en deel afbeeldingen van je hete vriendinnen en vrouwen op WifeWantsToPlay. Het heeft een speciaal forum bedoeld om onze waardering te tonen aan alle hete, prachtige dames over de hele wereld. Het forum "Wives & GF's Photos" is een uitstekende en coole plek boordevol afbeeldingen van links naar rechts. Het zal je hier zeker bevallen!

 • Volwassen sterren & modellen & beroemde hotwives Forum

In de wereld van de zondige cuckold-levensstijl ontstaan ​​de beroemde persoonlijkheden die trots zijn op hun fetisj. Dit forum genaamd "Adult Stars & Models & Famous Hotwives" is een geweldige plek om te genieten en af ​​te trekken van vrouwen en dames met de status van beroemdheid. Deze persoonlijkheden zijn vrij open over hun levensstijl en schamen zich niet voor hun ervaringen.

De Hotwife Dating Forums

WifeWantsToPlay daten
 • Open-minded koppels Forum

Als je op zoek bent naar een date of iemand die behoefte heeft aan snelle seks in enkele minuten, bezoek dan het forum "Open-minded stellen, hete vrouwen en vrouwen zoeken". Er is een enorme hoeveelheid gebruikers die af en toe op zoek zijn naar verschillende relaties en datingbijeenkomsten. Dus, als je denkt dat je haast hebt, probeer dan dit Forum en plaats gratis!

 • Mannen op zoek naar koppels en vrouwen Forum

Als je een man bent en een hete vrouw wilt vinden die geïnteresseerd is in cuckold, dan is het forum "Mannen op zoek naar stellen en vrouwen" perfect! Er zijn hier tal van opties en voor zover ik kan zien, zijn gebruikers van WifeWantsToPlay behoorlijk actief. Binnen enkele minuten praat je met een geile vrouw.

Voor- en nadelen van WifeWantsToPlay

Pluspunten:

 • Veel forums en subforums beschikbaar
 • Vrij te gebruiken
 • Actieve leden
 • Dagelijks veel gebruikers
 • Eenvoudig te begrijpen ontwerp en bruikbaarheid

Nadelen:

 • Sommige trollen
 • Beperkt tot alleen cuckold

Top-12 pornoforumsites vergelijkbaar met www.wifewantstopplay.com:

# 1 - Forumophilia

Forumophilia

Heb je de limiet bereikt van het overschakelen van het ene pornoforum naar het andere om verschillende onderwerpen te vinden die je leuk vindt? Zou je nooit willen dat je gewoon kon genieten van de inhoud van een website zonder hinderlijk te veranderen? Maar dankzij ForumOphilia kon ik niet meer onvoorzichtig zijn! Forumophilia is mijn geliefde pornoforum geweest voor mijn favoriete hardcore porno. Het zal me niet verbazen als sommige pornofans er ook dol op zijn.

Ah, ForumOphilia! Wat een fantastische titel om een ​​al even uitstekende pornoforumsite te noemen. Over het algemeen is ForumOphilia een topplek om gratis materiaal voor volwassenen en eersteklas seksuele inhoud te vinden. Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze website zijn de frequente updates. Elk forum heeft regelmatige berichten en is gevuld met een actieve community. Het is inderdaad uniek dat we zelden pornoforumwebsites zien.

Inhoud voor volwassenen biedt hier meestal foto's en video's van tienerhotties, beroemdheden, modellen, entertainment, films, de meest populaire pornosterren en nog veel meer. Sinds 2005, het jaar waarin het begon met het leveren van kwaliteitsdiensten, heeft ForumOphilia zijn visuele interface duidelijk niet bijgewerkt. Ondanks alles is het indrukwekkend om zo lang vol te houden en te bloeien. Het is gemakkelijk om te zeggen dat we de dingen vanaf het begin goed moeten doen om zo'n goede reputatie te behouden.

Hier is de volledige recensie van Forumophilia.

Pluspunten:

 • Geladen met ervaring voor meer dan een decennium
 • Eenvoudig browsen, gebruiksvriendelijk en geschikt voor alle mobiele apparaten
 • Het heeft verschillende en unieke secties en biedt verschillende diensten
 • Geen advertenties en afleidende pop-ups
 • Tal van afbeeldingen en video's in verschillende categorieën

Nadelen:

 • Het ontwerp is basic en verouderd

# 2 - PornSavant

PornSavant belangrijkste

Toen we het hadden over seksueel genot en genot, was PornSavant totaal ongeëvenaard. Het heeft ongeveer 74K+ deelnemers en 1.6M+ discussiethreads met een totaal aantal posts van 59M+. Stel je voor hoeveel bronnen, video's, films en foto's je hier gratis kunt openen met dat aantal. Bovendien bestrijkt het een breed scala aan thema's, niches en typen, dus je zult je beste tijd hebben om te vinden wat het beste bij je specifieke smaak past.

Klik hier voor de volledige beoordeling van PornSavant.

Pluspunten:

 • Actieve gebruikers
 • Diverse posts en threads
 • Er zijn uitstekende pornoforums beschikbaar
 • Subforums zijn indrukwekkend

Nadelen:

 • Dus zoekfunctie beschikbaar
 • Vereist downloaden voordat je video's kunt bekijken

# 3 - PeachyForum

perzikforum

PeachyForum.com is een gratis premium galerijwebsite met alles van tieners tot jonge meisjes tot MILF's en professionals. De 'Teen Girls', 'Fetish', 'MILF's 30+' en een 'Teen Archive' behoren tot de vier secties die hier beschikbaar zijn. U vindt links naar gratis of voorbeeldgalerijen in elk gebied met afbeeldingen in hoge resolutie van websites zoals Karups, Anilos, Mature.NL en nog veel meer die u maar kunt bedenken.

PeachyForum recensie hier.

Pluspunten:

 • Tal van gratis inhoud en voorbeelden van pornogalerijen
 • Staat alleen legale inhoud toe
 • Het heeft geweldige sorteeropties
 • Het forum is schoon en gemakkelijk
 • Unieke thema's en onderwerpen over fetisj
 • Groot actief gebruikersbestand
 • Ondersteunt mobiel browsen

Nadelen:

 • Enkele advertenties

# 4 - Sorry moeder forum

sorry moeder forums

Sorry Mother is ook een goede bestemming voor iedereen die op zoek is naar fetisjvideo's en aftrekwaardige porno. Kijk maar om je heen en je zult zien dat Sorry Mother meer is dan je verwacht. Doorgaans zijn gelekte video's van prominente netwerken, waaronder Snapchat, OnlyFans en anderen, het favoriete tijdverdrijf van de leden. Absoluut, Sorry Mother is een visuele weergave van hoeveel informatie je kunt krijgen op de fucktube-website!

Pluspunten:

 • Massieve draden
 • Miljoenen berichten
 • Vrij te gebruiken
 • Eenvoudige website

Nadelen:

 • Veel advertenties en omleidingen

# 5 - PornBB

pornoBB

Hier kun je verschillende heteroseksuele en lesbische inhoud vinden, waaronder Jav Porn, VR en 3D-inhoud, evenals amateurvideo's van mensen. Miljoenen mensen bezoeken dit forum elke maand en laten duizenden reacties en links achter. De vier belangrijkste inhoudscategorieën zijn films voor volwassenen, expliciete afbeeldingen, modelfoto's, video's en het segment "Andere XXX's" met verhalen, games en tijdschriften.

Bekijk onze PornBB-recensie.

Pluspunten:

 • Gratis inhoud is genoeg
 • De gemeenschap is enorm en actief
 • De website is overzichtelijk en schoon
 • Er is een verscheidenheid aan inhoud beschikbaar

Nadelen:

 • Het roze thema is te meisjesachtig
 • Limieten downloaden

# 6 - SocialMediaMeisjesForum

SocialMediaMeisjesForum

Steeds meer YouTubers dwingen tegenwoordig bijna pornografie op het netwerk. Klinkt als iets waar je van zou genieten, toch? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk de SocialMediaGirls - ze zijn de beste die er zijn. Inderdaad, een pervers paradijs, waar seksuele inhoud, van Facebook tot YouTube, wordt uitgekamd door te zoeken naar meer dingen om af te troeven.

Terugkeren naar deze site bevordert de verbeelding en openheid om nieuwe vormen van seksuele expressie mogelijk te maken. Onder het genot van een drankje en een gesprek roddelen ze over hun geliefde seksuele opwinding en genieten ze van elkaars gezelschap. Als je meer vrije tijd hebt, wil je misschien proberen om vrienden te worden met deze engerds en je seksscènes online te zetten. Het verzamelen van gelijkgestemde individuen die overeenkomen met uw ordinaire interesses kan een geweldige manier zijn om nieuwe verbindingen te creëren. Omring jezelf met avontuur.

Pluspunten:

 • Geweldige inhoud
 • Talloze porno-inhoud die u kunt doorbladeren
 • Vrij te gebruiken
 • Actieve gemeenschap

Nadelen:

 • Best lastig om te gebruiken voor beginners

# 7 - Kitty-Kats

poesjes

Er zijn geen katten op de pornowebsite Kitty-Kats.net, maar er zijn veel poesjes. Leden kunnen inderdaad verschillende afbeeldingen en video's bespreken en delen, variërend van nieuwelingen en camgirls tot pornosterren en premium site-expliciet materiaal. Online modellen, Aziatische porno, naakte glamourmodellen, webcammeisjes, rijpe vrouwen, modellen met grote borsten, XXL meisjes, vintage porno, amateurs, shemales en allerlei soorten fetisjen komen aan bod in de onderwerpen van het Forum.

Bekijk de Kitty-Kats-recensie.

Pluspunten:

 • Gratis toegang tot premium galerijen en video's
 • De inhoud is amateur- en webcamsessies
 • Netjes en georganiseerd Forum
 • Downloadbare links zijn er genoeg
 • Diverse inhoud in uitstekende kwaliteit
 • Ondersteunt mobiel browsen

Nadelen:

 • Inhoud gehost op sites voor het delen van bestanden

# 8 - AmateurVoyeurForum

AmateurVoyeurForum

Als we het hebben over een pornoforum, is er altijd die website die meteen in je opkomt -AmateurVoyeurForum. Als je een enorme fan bent van voyeuristische porno, dan zou dit je heerlijke toevluchtsoord moeten zijn. Het heeft duizenden leden en werkt de inhoud voortdurend bij. Op dit moment heeft het meer dan 800 berichten en steeds meer mensen komen op de site om te genieten van voyeurinhoud.

Pluspunten:

 • Eenvoudig downloaden van afbeeldingen en video's
 • Exclusieve beelden voor de exhibitionistische en voyeuristische fans
 • Leden maken regelmatig updates

Nadelen:

 • Vervelende advertenties
 • Veel video's van YouTube staan ​​in de privémodus

# 9 - F95Zone

F95Zone hoofd

F95Zone is een sociale netwerkplek waar je duizenden anderen kunt ontmoeten, ontmoeten en socializen met dezelfde interesses als jij. Het heeft talloze online threads waarmee je kunt praten over zaken waar je liever niet over praat of debatteert, naast je naaste mensen. Dus ik ben er vrij zeker van dat F95Zone elk van zijn leden een vredig toevluchtsoord biedt waar ze kunnen communiceren en hun mening kunnen uiten zonder bang te hoeven zijn voor schaamte.

Vanwege de lay-out van het platform kan de meeste inhoud, zoals videogames, erotische tekenfilms, animatiefilms, strips, GIF's en hentai, nu op de meest handige manier worden genoten en gewaardeerd.

Volledige recensie van F95Zone hier.

Pluspunten:

 • Ontwerp is eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen
 • Veel inhoud
 • Unieke inhoud zoals games, hentai, porno, enz
 • Vrij te gebruiken
 • Geverifieerde leden

Nadelen:

 • De zoekfunctie is eenvoudig
 • Het heeft URL's van derden
 • omleidingen

# 10 - KikDirty

kikdirty belangrijkste

Iedereen weet toch wel wat "Kik" in godsnaam is, toch? Als dat zo is, zou je heel blij zijn om meer te weten te komen over dit pornoforum dat is gewijd aan de meest kinky kant van Kik (en zelfs Snapchat) KikDirty! Dit is een plek waar je de meest sexy Kiks- en Snapchat-selfies van het internet en de wereld vindt! Bovendien host KikDirty tal van forums. Het werd een platform voor gebruikers om contact te maken met anderen over de hele wereld. Gebruikers kunnen ook onzedige foto's en soortgelijke intieme details uitwisselen met behulp van berichten-apps zoals Kik en Snapchat.

Klik voor een volledige recensie van KikDirty.

Pluspunten:

 • Veel inhoud
 • Er is amateurcontent beschikbaar
 • Wordt regelmatig bijgewerkt
 • Actieve leden

Nadelen:

 • Tal van pop-ups, advertenties en omleidingslinks
 • Reageren vereist registratie

# 11 - CamCaps

CamCaps thuis

Als je een fan bent van allerlei soorten seksueel expliciet materiaal, is het geen verrassing dat CamCaps binnenkort je bestemming zal zijn. Over het algemeen lijkt alles hier uitstekend, maar ik ben niet weggeblazen door de materialen. Natuurlijk zijn er veel nicheborden en discussies, maar de meeste zijn gericht op eenvoudig, saai seksueel genot. Er zijn ook hardcore cam-video's, maar mensen kunnen het op een gegeven moment saai en somber vinden als ze vanilleachtige foto's en video's vinden.

CamCaps recensie hier.

Pluspunten:

 • Geweldige niche
 • Eersteklas inhoud
 • Forums zijn fantastisch
 • Het heeft verschillende exclusieve inhoud
 • Georganiseerde berichten

Nadelen:

 • Weinig gebroken links
 • Vervelende advertenties
 • Omleidingslinks

# 12 - XNXXForums

xnxxforum

De XNXXForums hebben mijn pornoforumnormen nooit teleurgesteld. Toen ik deze website bezocht, had deze een enorme collectie en subborden die aan elke behoefte voldoen. Deze discussieborden zijn de algemene sectie, verhalen over seks, persoonlijk, pornogames, enz. Momenteel zijn er meer dan 7 miljoen berichten op het forum, en velen nemen actief deel aan de discussies terwijl ze hun unieke erotische materiaal delen.

Pluspunten:

 • Veel berichten posting
 • Er is amateurcontent beschikbaar
 • Updatet berichten regelmatig

Nadelen:

 • Er zijn slechts enkele subborden beschikbaar
 • Ontwerp moet worden verbeterd

Bottomline

Uiteindelijk is het WifeWantsToPlay-forum een ​​geweldige site die dient waar het voor bedoeld is: cuckold. Hoewel de site beperkt is tot deze fetisj, biedt het ook een exclusieve plek voor mensen om alles met betrekking tot cuckold-gerelateerde onderwerpen en media te delen, te verbinden en te bespreken. Te midden van het steeds veranderende en groeiende concept van fetisjen, heeft WifeWantsToPlay ons eraan herinnerd om onze seksuele voorkeuren voortdurend te verbreden, omdat er zoveel goeds is buiten vanilleseks. Als je een beginner of een expert bent, weet ik zeker dat je WifeWantsToPlay op verschillende manieren kunt gebruiken.

pictogram voor vergelijkbare sites Alle 49 andere sites in deze categorie die het bekijken waard zijn:

Lees Recensie

ULMF Review & 12 beste gratis pornoforumsites zoals ULMF.org Laat me 12 alternatieven zien voor ULMF.org We zullen een korte pauze nemen voor vanilleporno. Ik weet dat je niet genoeg hardcore deals, gepassioneerde koppelseks, orale fantasieën, anaal neuken, poesje likken en vingeren kunt krijgen. Net als jij liggen deze nietjes altijd in mijn winkelwagentje, klaar wanneer […]

Lees Recensie

Undress Forum & 12 beste gratis pornoforumsites zoals UndressForum.com Laat me 12 alternatieven zien voor UndressForum.com Onze volgende tour klinkt leuk en opwindend. Ik besloot om forums in mijn recensies te betrekken, omdat ik het gevoel heb dat het maanden geleden is dat ik mijn laatste pornoforumrecensie deed. Interessant genoeg waren mijn ogen gericht op Undress Forum en […]

Lees Recensie

Undertow Club & Top 12 gratis pornoforumsites zoals Undertow.club Laat me 12 alternatieven zien voor Undertow.club Overweegt u lid te worden van een underground gemeenschap? Undertow Club is een underground gaming- en modding-community met een sensuele twist, vriend. Het is lang geleden dat ik een forumsite-recensie heb gedaan, dus hier is hij dan. Onderstroom […]

Lees Recensie

LoversLab & 12 pornoforumsites die je moet bezoeken, zoals LoversLab.com. Laat me 12 alternatieven zien voor LoversLab.com Oké, mede-gamers, kom samen. Weet jij wat de echte deal is als het gaat om pc-gaming? Nee, het zijn niet de verbluffende graphics of de hartverscheurende verhalen. En het is zeker niet het prijskaartje van je high-end gaming-apparaat dat […]

Lees Recensie

The Original Candid Review & Top-12 pornoforums en -sites zoals TheOriginalCandid.com Toon me 12 alternatieven voor TheOriginalCandid.com Op zoek naar een nieuwe online community om openhartige momenten van hete babes te delen en te ontdekken? Dan wil je misschien eens kijken op TheOriginalCandid.com, het candid shots-forum dat sinds de lancering furore maakt. Terwijl het vroeger […]

Lees Recensie

Thot BB & 12 beste pornoforumsites zoals ThotBB.com Laat me 12 alternatieven voor ThotBB.com zien Roddels en legitiem nieuws zijn direct beschikbaar op forumplatforms; vandaar dat ik mijn geluk beproef om een ​​briljante pagina te ontdekken […]

Lees Recensie

Sexy Forums & 12 beste pornoforumsites zoals SexyForums.com Laat me 12 alternatieven zien voor SexyForums.com Hoeveel hou je van seksforums? Ik zou het graag willen weten, vriend, want ik ben een nieuwsgierige viezerik. Hoe dan ook, ik ben er vrij zeker van dat je het leuk vindt om discussiegebieden in en uit te gaan om je uit te drukken en te leren van collega-porno […]

Lees Recensie

TitsInTops Forum & Top-12 pornoforumsites zoals Titsintops.com Toon me 12 alternatieven voor Titsintops.com Kijk je graag naar foto's en video's van rondborstige tieten? Ik wed dat je dat doet. Die wiebelige en rondborstige paren zijn zeker moeilijk te weerstaan. Zodra ze beginnen te stuiteren, krijgen we meteen stijve. Daarom zijn jij en ik de gelukkige jongens om […]

Lees Recensie

SimpCity Review & 12 beste pornoforums zoals Simpcity.su Laat me 12 alternatieven zien voor Simpcity.su Nog een dag, nog een forum! Vandaag is een geweldige dag om je af te trekken, en een ding dat je zou kunnen helpen om die lul te verharden, is door het SimpCity-pornoforum te bekijken. Dit forum is mijn nieuwe ontdekking die je helemaal […]

Lees Recensie

Sexy en grappig forum & Top 12 gratis pornoforumsites Zoals forums.sexyandfunny.com Laat me 12 alternatieven zien voor forums.sexyandfunny.com Hé, vriend! Laten we een beetje chillen met de recensie van vandaag. Ik ben geïntrigeerd toen een van mijn perverse besties me vertelde over een forum dat hij dit weekend volgde. Als hardcore werkende kerel had ik […]

Lees Recensie

FapFappy Forum Review & Top 12 pornoforumsites Zoals forum.fapfappy.com Laat me 12 alternatieven zien voor forum.fapfappy.com Ik heb de FapFappy-pornosite eerder beoordeeld; het forum kreeg echter niet de aandacht die het verdient. Dus vandaag maken we van het FapFappy Forum de belangrijkste ster! Als je al heel lang een pornofan bent, zul je waarschijnlijk […]

Lees Recensie

LeakEmUp Forum & 12 beste pornoforumsites Zoals forums.leakednudes.co Laat me 12 alternatieven zien voor forums.leakemup.com Op zoek naar een nieuwe plek om porno te krijgen terwijl je online met mensen omgaat? Nou, ik heb een goede plek voor je. LeakEmUp Forum is mijn nieuw ontdekte pornoforumsite die talloze naakten en seks verzamelt uit verschillende bronnen, zoals […]

Lees Recensie

Nudo Hub Review & 12 beste pornoforumsites zoals NudoHub.org Laat me 12 alternatieven voor NudoHub.org zien Als je de laatste tijd deelneemt aan actieve forums, wees dan extatisch terwijl Nudo Hub je enorme fantasieën probeert te vangen. Nudo Hub is een andere erotische discussielocatie waar veelgevraagde updates, trends en actuele gebeurtenissen in de porno-industrie worden gedeeld. […]

Lees Recensie

X-Forum & TOP 12 pornoforumsites zoals x-forum.net Laat me 12 alternatieven voor x-forum.net zien Het is tegenwoordig zo'n uitdaging om de beste en meest trendy porno te vinden. Er verschijnen dagelijks een enorme hoeveelheid websites en het is niet te zeggen welke de beste is. Maar maak je geen zorgen, ik, Dudethrill, ben hier om de […]

Lees Recensie

Thotsbay Forum Review & 12 beste pornoforums Zoals forum.thotsbay.com Laat me 12 alternatieven zien voor forum.thotsbay.com Nieuw pornoforum? Dudethrill heeft je! In de recensie van vandaag bespreken we Thotsbay. Ik weet zeker dat je over deze site hebt gehoord, want het is een pornosite. Maar wist je dat het ook een even fantastisch pornoforum heeft? Welnu, de Thotsbaai […]

Lees Recensie

Yes Leaks & TOP-12 pornoforumsites zoals YesLeaks.com Laat me 12 alternatieven voor YesLeaks.com zien Yes Leaks! Deze woorden zijn niet zomaar een uitroepteken, maar een beschrijving van de naam van een platform waar materiaal van OnlyFans wordt gedeeld. Yes Leaks is een pornoforum-locatie die geschikt is voor elke discussie over porno-obsessies en een verzameling hete gelekte […]

Lees Recensie

LeakedBB 12 beste pornoforumsites zoals leakedbb.com Laat me 12 alternatieven zien voor leakedbb.com Nog een dag, nog een recensie. Maar deze keer zullen we het hebben over pornoforums. Ik weet dat het een tijdje geleden is dat ik voor het laatst een pornoforum heb bezocht, en nu ik een nieuwe site heb ontdekt, denk ik dat je op weg bent naar een andere droombestemming. […]

Lees Recensie

DropMMS & TOP-12 pornoforumsites zoals DropMMS.com Laat me 12 alternatieven zien voor DropMMS.com DropMMS! Toen ik deze site tegenkwam, dacht ik aanvankelijk dat het een soort van zoete ontsnapping was, omdat het klinkt als chocolaatjes. Misschien heb ik nu trek in iets zoets. Deze DropMMS biedt echter een andere smaak. De site heeft bijgedragen aan […]

Lees Recensie

Sorry Mother Forum & 12 beste pornoforums Gelijkaardig aan het forum.sorrymother Laat me 12 alternatieven zien voor Forum.SorryMother.video Waar ga je heen als je je geil voelt en je wilt aftrekken? Porno sites? Cam-sites? escorteren? Welnu, er is een nog betere optie: pornoforums! Absoluut, forums zijn geweldige fapping-inhoud omdat het veel […]

Lees Recensie

WifeWantsToPlay en Top-12 pornoforumsites vergelijkbaar met wifewantstopplay.com Laat me 12 alternatieven voor wifewantstopplay.com zien. Heb je er ooit van gedroomd dat een hete vrouw een of andere kerel neukt? Ben je een verveelde vrouw die zich geil en avontuurlijk voelt in seks, of ben je een geile echtgenoot die graag seks naar een ander niveau wil tillen? Nou, cuckold is misschien een […]

Lees Recensie

AdultDVDTalk & Top-12 gratis pornoforumsites Gelijkaardig aan forum.adultdvdtalk.com Laat me 12 alternatieven zien voor forum.adultdvdtalk.com Wie zegt dat dvd dood is? Na al die jaren is dvd nog steeds springlevend. Dat is de reden waarom het AdultDVDTalk-forum in de entertainmentscene voor volwassenen is gebleven, ook al is het al een tijdje actief. Zij zijn […]

Lees Recensie

Griezelige porno & TOP-12 pornoforumsites zoals CreepyPorn.com Laat me 12 alternatieven voor CreepyPorn.com zien Extreme porno is enge porno! CreepyPorn.com is een erotische forumsite die zich bezighoudt met alles wat heet en onverwacht is. Pornofans zullen een reeks porno-niches zien die ongebruikelijk zijn in het echte leven, maar enthousiaste fetisjfans opwinden. Elke porno […]

Lees Recensie

FreeOnes & TOP-12 gratis pornoforumsites zoals FreeOnes.com Laat me 12 alternatieven zien voor FreeOnes.com-platforms waar we ons kunnen uiten en contact kunnen maken met een gemeenschap met gedeelde interesses, zijn een zegen. The Free Ones Board is een klassieke pornoforumsite die vol zit met ultieme porno-extravaganza's die je graag ziet. Het is duidelijk dat de Free Ones […]

Lees Recensie

The Candid Zone & TOP-12 pornoforumsites zoals TheCandidZone.com Laat me 12 alternatieven voor TheCandidZone.com zien Als je blij wilt worden met echte inhoud, biedt The Candid Zone diensten om je porno-ervaring te verlichten. De Candi Zone levert spannende materialen die vol zitten met openhartige momenten. Deze erotische inhoud omvat authentieke en niet-gescripte pornobeelden, […]

Lees Recensie

SexyEGirls & TOP-12 pornoforumsites zoals SexyEGirls.com Laat me 12 alternatieven zien voor SexyEGirls.com Forums zijn een geweldige locatie en methode om de nieuwste erotica van vandaag te begrijpen. Ze spelen in op de nieuwste trends en stellen fanatici in staat om ideeën, ondernemingen en pornografie te delen. Met de komst van verschillende sociale media en de nieuwste technologieën, werden forums […]

Lees Recensie

CamCaps & 12 beste gratis pornoforumsites Gelijkaardig aan camcaps.net Laat me 12 alternatieven voor Camcaps.net zien Ahh, ja, pornoforums. Is het niet geweldig om gratis bronnen van alles wat met porno te maken heeft online te hebben? CamCaps is een andere uitstekende aanvulling op je favoriete pornoforumsites, omdat het een unieke verzameling video's, foto's en links naar […]

Lees Recensie

KikDirty Review & TOP-12 pornoforumsites vergelijkbaar met kikdirty.com Laat me 12 alternatieven voor KikDirty.com zien Op zoek naar iets meer ongewoons en verrassends? Een paar van de meest trendy forums voor volwassenen van vandaag, KikDirty stelt je in staat om contact te maken met andere leden, je Snapchat- en Kik-profielen uit te wisselen en gratis toegang tot accounts, foto's, video's, […]

Lees Recensie

Dick Flash & TOP-12 pornoforumsites zoals DickFlash.com Laat me 12 alternatieven voor DickFlash.com zien Dick Flash! Toen ik de naam van deze site hoorde, dacht ik dat het mijn aandacht niet zou trekken. In het begin dacht ik dat Dick Flash een typische forumsite zou zijn die me heel veel lullen zal bezorgen; dit klinkt misschien raar. Maar […]

Lees Recensie

Rawporn en 12 beste pornoforumsites vergelijkbaar met Rawporn.org Laat me 12 alternatieven voor Rawporn.org zien Als porno alles is wat je nodig hebt om je op de been te houden, vriend, dan is Rawporn hier. Porno hier, daar en overal is wat je zult ontdekken in deze boeiende community. Rawporn.org is een enorm platform voor het delen van pornografie dat een verschil heeft gemaakt in […]

Lees Recensie

PeeFans & 12-beste pornoforumsites Gelijkaardig aan peefans.com Laat me 12 alternatieven voor Peefans.com zien Hou je van een unieke ervaring die buiten de comfortzone ligt? Misschien zou een pornosite met een plasthema een andere draai geven aan je gebruikelijke pornosmaak. Als je dat wilt ervaren, is er geen andere site die automatisch in je opkomt, maar […]

Lees Recensie

VintageEroticaForums & Top-12 pornoforums Zoals vintage-erotica-forum.com Toon mij 12 alternatieven voor vintage-erotica-forum.com VintageEroticaForums is een onbeperkt toegankelijk, door gebruikers ingediend platform voor volwassen forums waar gebruikers hun discussiethread kunnen organiseren om scans van oude te posten ouderwetse naaktheid en onzedelijke tijdschriftfragmenten. Het bevat het fantastische werk van beroemdheden of modellen die unieke charmes hebben die een wereldwijde […]

Lees Recensie

Sextingforum & TOP-12 pornoforumsites zoals SextingForum.net Laat me 12 alternatieven voor SextingForum.net zien Degenen die het plezier van sexting hebben uitgeprobeerd, hebben misschien betrekking op deze site die ik vandaag zal bespreken. SextingForum.net is een forumplatform dat alle discussies en onderwerpen weergeeft die relevant zijn voor hot sexting-activiteiten. Welnu, deze locatie kan een vermakelijke […]

Lees Recensie

PornSavant Review & Beste 12 pornoforumsites vergelijkbaar met pornsavant.com Laat me 12 alternatieven voor Pornsavant.com zien Hier is nog een pornoforumrecensie en ik ben deze site tegengekomen genaamd PornSavant. Ik werd nieuwsgierig naar wat het zou kunnen toevoegen aan de entertainmentindustrie voor volwassenen en deed moeite om erin te bladeren. Mensen zeggen dat het de beste porno is […]

Lees Recensie

OneClickChicks & Top-12 pornoforum Like forum.oneclickchicks.com Laat me 12 alternatieven zien voor forum.oneclickchicks.com Ben je op zoek naar mede-erotische liefhebbers om te chatten over smerige onderwerpen waar jullie allebei van houden? Als je geïnteresseerd bent, ga dan naar OneClickChicks - een online community met alle forums die je nodig hebt, zoals video's, foto's, links, enz. Het is niet de eerste keer dat ik […]

Lees Recensie

Fritchy & 12 beste pornoforumsites zoals Fritchy.com Laat me 12 alternatieven voor Fritchy.com zien "Alles kan" is de siteslogan van Fritchy.com. De mensen achter het Fritchy-domein hebben de neiging om het aanbod van de site in twee woorden samen te vatten. Dus als je een stomend en sexy forum nodig hebt, kan Fritchy.com […]

Lees Recensie

Hot Board Review & 12 beste pornoforumsites zoals Hot-Board.net Laat me 12 alternatieven voor Hot-Board.net zien Ik ben verbaasd hoe pornoforums de bronnen bieden waar we intens naar hunkeren. Een pluim voor websites zoals Hot-Board.net voor het creëren van een veilige ruimte waar pornoburgers specifieke knikken, fantasieën, obsessies, pornovideo's en artiesten kunnen bespreken. Naast de discussie […]

Lees Recensie

F95Zone Review & TOP-12 Beste pornoforums Zoals f95zone.to Laat me 12 alternatieven zien voor f95zone.to F95zone lijkt misschien een domme titel. Het is als een defecte robot die niemand wil spelen. Maar ondanks de naam behoort het tot de meest gerenommeerde online forums voor volwassenen. Het is een plek waar je nieuwe vrienden kunt maken en […]

Lees Recensie

ErotiCity & 12 beste pornoforumsites vergelijkbaar met ErotiCity.net Laat me 12 alternatieven voor ErotiCity.net zien Een pluim voor platforms die niet slechts één, maar veel bronnen bieden aan pornoliefhebbers; inderdaad, ze zitten boordevol intense fapping-elementen die over het algemeen onze dag goed maken. Daarmee deel ik graag deze website die ik heb gevonden […]

Lees Recensie

Saff.cc Review & 12 TOP pornoforumsites zoals Saff.cc Laat me 12 alternatieven voor Saff.cc zien Net als andere pornoforums richt Saff.cc zich op het creëren van een platform voor het delen van een breed scala aan niches en fetisjen. Deze materialen worden door leden bijgedragen, samen met links voor gratis downloads. Hoewel Saff.cc niet precies definieert wat voor soort […]

Lees Recensie

Porn-W Review & 12 beste pornoforums vergelijkbaar met porn-w.org Laat me 12 alternatieven voor Porn-w.org zien Bewaar je graag afbeeldingen en video's die je vindt, of blader je door en deel je expliciet materiaal? Hoe dan ook, misschien kan een pornoforum je helpen de beste plek te vinden om deze dingen te doen, afgezien van sociale media […]

Lees Recensie

NudeCelebForum & 12 BESTE pornoforumsites zoals NudeCelebForum.com Laat me 12 alternatieven zien voor NudeCelebForum.com Is er een forum voor naakte beroemdheden? Nou, het antwoord is hier! Ik deel graag een plek om rond te hangen en spannende inhoud en details over je geliefde beroemdheden te delen. Naakt Celeb Forum is een plek om in te springen […]

Lees Recensie

Phun Forum Review & (TOP 12) Pornoforums Zoals forum.phun.org Laat me 12 alternatieven voor forum.phun.org zien Als je nu een fantastisch pornoforum nodig hebt, dan heb je geluk want ik heb iets voor je — PhunForum. Heb je iets gehoord over deze site? Zo niet, laat me je dan vertellen dat het een enorme […]

Lees Recensie

Kitty-Kats Review & 12 BESTE pornoforumsites zoals Kitty-Kats.net Laat me 12 alternatieven voor Kitty-Kats.net zien Ik hou er altijd van om mezelf te verrassen met willekeurige dingen en erop te masturberen. Er zit iets in dat mijn innerlijke zelf opwindt en verleidt. Ben jij ook zo? Je kent dat gevoel van euforische sensatie om het te spelen […]

Lees Recensie

PeachyForum Review & TOP-12 Beste pornoforums zoals PeachyForum.com Laat me 12 alternatieven voor PeachyForum.com zien Als interactie en verbinding maken dingen zijn die je online fascinerend vindt, dan is PeachyForum misschien wel de beste forumsite voor jou. Als je nog nooit van dit forum hebt gehoord, nou, dan deel ik graag de beste (tot nu toe) […]

Lees Recensie

PornBB Review & Top-12 pornoforumsites zoals PornBB.com Laat me 12 pornoforumalternatieven voor PornBB.com zien PornBB is een beroemd pornoforum waar leden en gebruikers alle onderwerpen bespreken die verband houden met hun seksuele fantasieën. Dit forum is al bijna een decennium actief en bedient de pornogemeenschap, en gedurende die tijd is het versoepeld […]

Lees Recensie

SyberPussy Review & 12-BESTE pornoforums zoals SyberPussy.com Laat me 12 pornoforumalternatieven voor SyberPussy.com zien Ik weet dat je momenteel op zoek bent naar een mooie en dynamische website met een grote selectie van pornografische foto's en videoclips; ga daarmee niet verder dan SyberPussy. De naam van de site zelf triggerde al het innerlijke wezen van elke pornoburger. […]

Lees Recensie

ForumOphilia Review & Top 12 pornoforums zoals ForumOphilia.com Laat me 12 pornoforumalternatieven zien voor ForumOphilia.com Ahh, ForumOphilia! Wat een fantastische titel om een ​​al even uitstekende pornoforumsite te noemen. Over het algemeen is ForumOphilia een topplek om gratis materiaal voor volwassenen en eersteklas seksuele inhoud te vinden. Een van de meest indrukwekkende functies die deze website heeft […]

Lees Recensie

PlanetSuzy Review & Top 12 porno / seksforums zoals PlanetSuzy.org Toon 12 pornoforumalternatieven voor PlanetSuzy.org-fora zijn een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten en met hen in contact te komen en actiever te worden in de gemeenschap. Planet Suzy is een zeer populaire pornografische forumwebsite die zich richt op directe inhoud zoals beroemdheden, amateurs en hentai. Omdat […]

Lees Recensie

ViperGirls & (TOP 12) Pornoforums zoals Vipergirls.to Laat me 12 Pornoforumalternatieven zien voor ViperGirls.to Oh eindelijk, ViperGirls! Ben je op zoek naar een pornoforum waar slangen en vrouwen worden gecombineerd om een ​​gemuteerd hybride seksmonster te creëren? Als uw flauwgevallen hart de opwinding niet aankan, dames, ga dan ergens anders heen, want dit is een volwassene [...]

Scroll naar boven