Bijgewerkt op: 24 april 2024

Tantaly recensie

& 12 beste sites voor liefdes- en sekspoppen zoals tantaly.com

Toon mij 12 alternatieven voor tantaly.com

Tantaly hoofdgerecht

Ik heb vaak gefantaseerd over het plezier en de sensatie die ik zou voelen als ik met een levensechte sekspop speelde. De topmodellen die ik onderzocht waren te duur voor mijn budget, en alleen al de gedachte dat iemand mijn appartement binnenstrompelde en me bespotte, was genoeg om me ervan te weerhouden een aankoop te doen. Iedereen die wist hoeveel ik ervoor betaalde, zou misschien anders over mij denken. Dus na al die jaren heb ik er nog steeds geen. Maar naarmate de tijd verandert, duiken er natuurlijk een enorme hoeveelheid seksspeeltjeswinkels online op, waaronder de Tantaly-winkel. Nou, ik vatte dat op als een teken, en misschien verdien ik een beetje hulp bij het elke avond aftrekken! Ik heb zoveel positieve feedback van zijn klanten gehoord en ik kan niet wachten om te zien wat ze nog meer te bieden hebben.

Officiële URL: https://www.tantaly.com

De Tantaly-winkel tot uw dienst!

Tantaly, die officieel debuteerde in 2019, is een digitale seksshop die zich richt op knikaccessoires. De markt wordt overspoeld met producten die alleen op mannen zijn gericht, maar deze valt op door beide geslachten te bedienen. Het werd gevormd door een groep jonge volwassenen met een onafhankelijke inslag en een ambitieus doel: het creëren en vervaardigen van een lijn levensechte torsopoppen van topkwaliteit. Tantaly is ontwikkeld om een ​​meer authentieke en plezierige intieme ervaring te bieden, en ze hopen bij elke nieuwe release de lat steeds hoger te kunnen leggen.

Zeker, het duurde niet veel langer voordat Tantaly.com bekend werd, omdat zijn klanten ervan genoten om het aanbod van de site te gebruiken om hun pikken naar binnen te steken. Zeker, het is geweldig dat hun onthoofde liefdespoppen te zien zijn in Men's Health en Cosmo, maar nu krijgen ze ook wat liefde van mij. Laten we ze vergelijken met verschillende liefdesspeeltjes voor volwassenen op de markt.

Hoe het sekspoppenimperium begon

Tantaly sekspoppen

Ruhot Technology Inc. is eigenaar van het merk Tantaly en verkoopt zijn producten wereldwijd. De pop is voornamelijk verkrijgbaar in Los Angeles, Hongkong en Berlijn, maar Tantaly is uitgebreid naar de Verenigde Staten, Europa, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Canada. Elk van de honderd medewerkers zet zich in om de wereld een betere plek te maken voor geliefden overal ter wereld. Zelfacceptatie is iets dat Tantaly promoot, en het werkt er actief aan om elke vorm van discriminatie op grond van geslacht uit te bannen. Niemand van welke leeftijd dan ook mag de mogelijkheid worden ontzegd om een ​​seksueel bevredigend leven te leiden.

Het verhaal van Tantaly begint in de Gouden Staat van de VS. Omdat hij avontuurlijk is, heeft de beheerder geëxperimenteerd met verschillende mannelijke masturbatiespeeltjes. Hoewel hij de waarde van een lichaamspop op ware grootte erkent, veracht hij het omvangrijke formaat en de hoge prijs ervan. De flexibiliteit van het poesje heeft hem overtuigd, maar hij zou willen dat het in meer kleuren en stijlen verkrijgbaar was. Terwijl hij dieper groef, realiseerde hij zich dat de markt overspoeld werd met goedkope imitaties van populaire seksartikelen. En slechts een select aantal gerenommeerde bedrijven had dringend behoefte aan verbetering. Als gevolg hiervan lanceerde hij een bedrijf dat torsopoppen van hoge kwaliteit produceert met de hoogste standaard, waarbij de beste eigenschappen van draagbare seksspeeltjes en lichaamspoppen op ware grootte worden gecombineerd.

Wat maakt Tantaly uniek?

Tantaly torso

Het onderscheidende vermogen van Tantaly komt voort uit de nadruk die het bedrijf legt op esthetiek. De esthetische identiteit is diepgeworteld en gemakkelijk te onderscheiden. Het is duidelijk dat het de beste eigenschappen van concurrerende poppenwinkels heeft overgenomen en deze heeft gecombineerd met de inzichtelijke opmerkingen van zijn vele toegewijde klanten om een ​​ongeëvenaarde productlijn te creëren. Hierdoor kon Tantaly haar cliënten steeds evoluerende, unieke seksuele ervaringen bieden.

Bovendien wil Tantaly, nu de vraag naar levensechte torsopoppen voor verzamelaars groeit, zijn positie als toonaangevende poppenfabrikant behouden. In feite is Tantaly de industriestandaard geworden als het gaat om torsopoppen, dankzij haar toewijding om alleen producten van de hoogste kwaliteit te creëren.

Tantaly-modellen

Bovendien heeft Tantaly een sterke naam opgebouwd bij de consument; daarom worden de artikelen gretig gezocht en gekoesterd door het winkelend publiek. Meer dan 95% van de klanten van Tantaly hebben het bedrijf positieve feedback gegeven, waardoor het de marktleider op het gebied van torso-poppen is op het gebied van klantenondersteuning en kwaliteitsborging. Elke klant die in de artikelen van Tantaly investeert, wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld en hij kan er zeker van zijn dat de site alles in het werk zal stellen om eventuele problemen die hij ondervindt onmiddellijk op te lossen.

De inspiratie achter het sekspopconcept van de site

Tantaly-modelpoppen

Zoals we allemaal weten, kan een vibrerende vagina, hoewel draagbaar en eenvoudig te gebruiken, het gevoel van daadwerkelijke masturbatie niet vervangen en is ze niet in staat een bevredigende vervanging te bieden. Ondertussen heeft een liefdespop realistisch aanvoelende borsten en een enorme kont die iedereen een bevredigende pak slaag bezorgt. Maar poppen op ware grootte zijn duur, lastig om te houden en vereisen veel onderhoud, ondanks hun levensechte uiterlijk en realistische gevoel. We zouden allemaal willen dat het lichtgewicht en eenvoudig te dragen en te houden zou zijn, zoals een vleeslamp.

En als consumenten een liefdespop met al deze kenmerken willen, hebben ze momenteel niet veel opties. Het aantal nepwebsites en gevaarlijke poppen van lage kwaliteit is veel groter dan het aantal echte. Eerlijk gezegd hebben speelgoedkopers nu reden om op hun hoede te zijn. Dus dat is waar Tantaly inspiratie uit haalde, en het doel is om een ​​manier te vinden om deze problemen op te lossen.

Het bedrijf, Tantaly, is opgericht op basis van het principe om te voldoen aan de wensen van klanten naar hoogwaardige, levensechte torsopoppen tegen betaalbare prijzen en tegelijkertijd een gastvrije winkelomgeving te creëren. De missie van de site is om u het meest levensechte seksuele genot te bieden dat u zich kunt voorstellen, en zij hebben dit bereikt door zich te specialiseren in torsopoppen.

Alles over Tantaly's torsopoppen

Tantaly Monica

De naam ‘torsopop’ vat vrij goed samen wat het is. De torsopoppen van Tantaly zijn ideaal als je niet veel ruimte hebt, maar wel wilt genieten van de voordelen van een schoonheid op ware grootte. De torsopop heeft een levensecht hoofd en lichaam, maar geen handen of benen. Maar alsjeblieft, bewaar je teleurstellingen op een andere dag, want Tantaly's torsopoppen zijn meer dan alleen speelgoed.

Door hun fysieke en seksuele gelijkenis met levensechte poppen op ware grootte, zullen ze je de ultieme seksuele ervaring bezorgen. Een voordeel van het bezitten van een torsopop is dat deze gemakkelijk en snel kan worden schoongemaakt en opgeborgen voor later gebruik. Oh, alsjeblieft, heb geen medelijden als je een pop van levensechte grootte wilt, maar je niet een paar dollar kunt veroorloven om te investeren in het ultieme sensuele avontuur. Een torsopop is er altijd om u bevredigende genoegens te bezorgen en uw behoeften en verlangens te vervullen.

Het zou volkomen dwaas zijn om te veronderstellen dat het bevredigen van je vleselijke verlangens in de moderne tijd een uitdaging is. Maar onthoud altijd dat de torsopop van Tantaly beschikbaar is en klaar staat om al je erotische verlangens te bevredigen. Een gepassioneerde, liefdevolle poppentorso is de perfecte manier om te ontspannen na een zware dag op kantoor en wat van die opgekropte spanning te verlichten. U kunt er zeker van zijn dat bij de constructie van deze poppen hoogwaardige componenten, waaronder siliconen en TPE, zijn gebruikt. Ze zijn prachtig vormgegeven en voorzien van de modernste apparatuur; het heeft levensechte tieten en vagina's en alle juiste rondingen. Wie weet is dit jouw geluk om de enorme vreugde van seks te ervaren.

Laten we beginnen met winkelen!

Tantaly nieuwe aankomst

Vanaf het moment dat ik bevestigde dat Tantaly in alle opzichten authentiek is, kon ik de collectie met meer vertrouwen verkennen. Ik dacht erover om er een te kopen wanneer wanhopige tijden om een ​​antwoord vragen. Nou, vergeleken met mijn steeds groter wordende vingerharen, de seksspeeltjerobot die ik heb gemaakt van lege cornflakescontainers, en een kapotte vacuümpomp, zien deze items bij Tantaly eruit als een enorme verbetering. Helaas zijn ze iets duurder.

In feite kost de minst dure torsopop die hier wordt aangeboden ongeveer 100 dollar, wat ver verwijderd is van de $ 10 die je zou uitgeven aan een generieke plastic fles in een seksspeeltjeswinkel. Maar iedereen die wel eens heeft gewinkeld, weet dat de prijzen van Tantaly ongelooflijk goedkoper zijn voor een levensechte torsopop. Bij alle gezichtsloze, halfmenselijke poppen van Tantaly is het gewicht vermeld in de producttitel, en het gewicht komt ongeveer overeen met de waarde. Het volgende niveau kost $ 200, inclusief een tienerachtige torso van 15 pond en een erotische kont van 20 pond. Monroe, die een luchtiger middel heeft en ongeveer 70 pond meer weegt, kan van jou zijn voor $ 900.

Tantaly Monroe

Momenteel biedt Tantaly.com meer dan 15 unieke torso- en blote buitfoto's te koop. Er is ook een mannenlichaam met erectie beschikbaar, maar deze zijn momenteel allemaal bezet. Er is een uitstekende selectie artikelen in verschillende afmetingen en stijlen, maar meestal verdient een andere variëteit de voorkeur in winkels als deze. Misschien zou het toevoegen van een meer mogelijke huidskleur een uitstekende startzet zijn.

Alle nieuwste ontwerpen worden aangeboden in 'wit' en slechts 50% daarvan is ebbenhout. Verder is er niets meer variatie te zien op de site. Maar ondanks al deze dingen zijn de levensechte items van Tantaly onmiskenbaar aantrekkelijker dan enig ander speelgoed dat ik eerder heb gebruikt. Dus als je op zoek bent naar iets levensechters dan de standaard levensgrote poppen, dan is Tantaly absoluut moeilijk te verslaan. Misschien is het enige probleem dat een antwoord behoeft, de vraag of deze poppen, die geen hoofd, ledematen en dijen hebben, een soortgelijk doel zullen dienen als hun grotere tegenhangers.

Tantaly's poppenaankleedwedstrijd

Tantaly poppenwedstrijd

Tantaly's online netwerk is de thuisbasis van prachtige poppenkleding en speelgoed vol plezier. Het is duidelijk dat poppen een grote hit zijn onder het winkelend publiek. Maar wist je dat poppen leuker zijn om mee te spelen als ze verkleed zijn? Sterker nog, een pop die een pittige outfit draagt, is een geweldige manier om in de stemming te komen voor wat seks en jezelf onder te dompelen in een fantastische wereld. Het team achter Tantaly vindt het geweldig als consumenten foto's uploaden van hun eigen poppen, gekleed in uitgebreide outfits. Daarom besloten ze een wedstrijd voor het aankleden van poppen te organiseren om deze inspanningen te belonen en nieuwkomers de kans te geven ervaring en kennis op te doen over het aankleden van poppen.

De uitgebrachte stemmen in de Poppenaankleedwedstrijd worden bepaald door het aantal likes dat elke inzending ontvangt. Er zijn slechts tien beloningen beschikbaar; daarom, als veel deelnemers dezelfde stemmen krijgen, zal hun ranglijst gelijk zijn. Je moet een foto uploaden van je pop, verkleed voor iedereen die geïnteresseerd is om mee te doen, maar zorg er wel voor dat deze uniek is. Bovendien moet de pop die op de afbeelding wordt afgebeeld levensecht, verbluffend, verleidelijk en vlekkeloos zijn. Er is ook ruimte voorzien om de foto te beschrijven, dus voel je vrij om wat van jouw stijlwijsheid te delen.

Bovendien geldt er een limiet van één afbeelding per upload voor elke deelnemer en is er slechts één upload per dag toegestaan. Verwacht ook niet dat uw bijdrage direct online staat. Je moet minimaal 24 uur wachten; als alles klopt, zullen de moderators het op de hoofdpagina weergeven. Als Tantaly uw inhoud na drie tot vier dagen nog niet heeft geüpload, komt dat omdat deze niet aan hun normen voldoet. Wanneer dit gebeurt, kunt u wijzigingen aanbrengen en uw invoer opnieuw uitvoeren.

Voor- en nadelen van Tantaly

Pluspunten:

 • Realistische sekservaring
 • Discrete verpakking
 • Veel mogelijkheden
 • Poppen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal
 • Lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen

Nadelen:

 • Nogal duur

12 beste liefdes- en sekspoppensites vergelijkbaar met tantaly.com:

# 1 - JoyLovePoppen

JoyLoveDolls belangrijkste

Als het om de sekspoppenbranche gaat, zijn er weinig bedrijven die zo fascinerend of creatief zijn als JoyLoveDolls. Met trots introduceert het zijn enorme collectie sekspoppen, met materiaal van hoge kwaliteit, een waardevolle prijs en aanpassingsmogelijkheden. De sekspoppen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om je het gevoel van authentiek vlees en bijna realistische orgasmes te geven. Het team achter deze fantastische site doet er alles aan om de meest realistische erotische ervaring te bieden die verder gaat dan wat echte poesjes en lullen kunnen geven.

Hier is de volledige recensie van JoyLoveDolls.

Pluspunten:

 • Grootste verzameling sekspoppen
 • Koop sekspoppen en seksspeeltjes tegen betaalbare prijzen
 • Premium kwaliteit sekspoppen
 • Kan sekspoppen aanpassen/personaliseren
 • Discrete transactie en verzending
 • Echte sekspoppen gemaakt van eersteklas materialen
 • Gerenommeerde merken
 • Verzendt wereldwijd

Nadelen:

 • Sommige producten kunnen prijzig worden

# 2 - FineLoveDolls

FineLoveDolls

Fine Love Dolls is een seksspeeltjeswinkel die fantastische speeltjes voor plezier levert. Probeer verschillende aanpassingen uit en kijk wat voor u het beste werkt. Kies de vrouw die alles belichaamt waar je over hebt gefantaseerd om in de zak te hebben, en je zult nooit meer eenzaam zijn. Alles wordt hier in eigen beheer afgehandeld, dus u begrijpt uiteraard dat u te maken heeft met een betrouwbare groep die precies houdt van wat ze doen, waardoor de kans op complicaties bij het winkelen kleiner wordt.

Pluspunten:

 • Veilig en discreet winkelen
 • Aangepaste en gedetailleerde functies
 • Realistische poppen
 • Niet duur

Nadelen:

 • Niets

# 3 - Sekspoppen

Sekspoppen

Je moet meteen weten dat deze website niet hetzelfde soort goedkope kloppoppen verkoopt die een paar decennia geleden populair waren in slaapzalen. Als je op zoek bent naar een ondeugende metgezel, zoek dan niet verder dan SexDolls; ze hebben zich tot het uiterste ingespannen om ervoor te zorgen dat hun diensten direct beschikbaar zijn voor consumenten van alle smaken en budgetten. Ten slotte lijkt de liefdespop van de eeuw op een vrouw, maar mist hij irritante eigenschappen, zoals betrokkenheid en gezeur.

Hier is onze eerlijke recensie van sexdolls.com.

Pluspunten:

 • Kan worden aangepast
 • Voldoende budgetvriendelijke prijzen
 • Echte poppen beschikbaar
 • Veel keuzes

Nadelen:

 • Niets

# 4 - Real Doll

Real Doll

RealDoll van AbyssCreations is de gouden standaard voor seksgadgets voor mannen op het gebied van nauwkeurigheid, detail en personalisatie. Hun winkel is gevuld met een grote verscheidenheid aan geile kunstmatige neukspeeltjes die je snel kunt krijgen. Over het geheel genomen lijkt RealDoll een fantastische website en zelfs uitstekende goederen te hebben, en het succes van het bedrijf is veelbelovend. Hoe dan ook, of je nu wel of niet van plan bent een aankoop te doen, je moet RealDoll bezoeken, omdat het zo verdomd interessant is.

Pluspunten:

 • Het ontwerp is uitstekend en gemakkelijk te gebruiken
 • Echte poppen beschikbaar
 • Voldoet aan al uw behoeften
 • Discrete transactie en verzending

Nadelen:

 • Erg duur

# 5 - Jouw pop

Jouw pop

Tegenwoordig wordt overal siliconen van topkwaliteit gebruikt in plaats van het ooit zo alledaagse opblaasrubber. De premium poppen van YourDoll zijn al gemaakt met deze materialen. Ook al bevinden YourDolls zich aan de meer betaalbare kant van de schaal, de complexiteit van hun ontwerp en constructie betekent dat ze nog steeds niet goedkoop zijn. Er zijn een heleboel uitstekende beoordelingen en aanbevelingen, en je kunt de poppen zelf bekijken voordat ze worden verzonden, zodat je weet dat je de echte deal krijgt. Van de vele beschikbare poppenwinkels en websites is dit een van de beste.

Pluspunten:

 • Geweldige poppen
 • Materialen van topkwaliteit en aanpasbare functies
 • Biedt kortingen
 • Veilige transacties
 • Discrete transactie en verzending

Nadelen:

 • Helemaal niets

# 6 - SexDollGenie

SexDollGenie

Jullie sukkels moeten echt wat geld opzij zetten voor de hoogwaardige poppen op SexDollGenie. Een prachtige pop is een geweldige manier om te krijgen wat je wilt, zonder dat je te maken krijgt met gezeur of gemopper. Het is eigenlijk het beste van twee werelden. Naast uitstekende personalisatiekeuzes, klantenservice en verzendingsmonitoring bieden ze ook een geld-terug-garantie. Bovendien zijn de kosten, vergeleken met andere topfabrikanten van sexy poppen, erg goedkoop. Al jullie dorstige fappers moeten zeker deze pagina bezoeken en je ideale, gepersonaliseerde vrouw voor jezelf creëren.

Pluspunten:

 • Poppen van topklasse
 • Betaalbare prijzen
 • Aanpasbare poppen
 • Gedetailleerde kenmerken
 • Uitstekende klantenservice
 • Restituties zijn beschikbaar
 • Geweldig website-ontwerp

Nadelen:

 • Er ontbreekt speelgoed met fetisjthema

# 7 - Siliconenvrouwen

Siliconenvrouwen

Degenen die geïnteresseerd zijn in het creëren van hun eigen neukpop moeten Silicon Wives eens bekijken. Jullie goedkope klootzakken kunnen profiteren van hun flexibele aankoopopties en hier toegang krijgen tot de beste merken in de branche. Je hebt volledige controle over het uiterlijk van je toekomstige waifu en je kunt de productie in realtime volgen. Vergeleken met de tienvoudige prijsstijging waarmee je in andere winkels te maken krijgt voor een even realistische levensgrote pop, is het uitgeven van een paar duizend dollar een koopje. Als je een eenling bent en de leegte van je leven wilt vullen met een pop, dan moet je deze website verkennen.

Pluspunten:

 • Voldoende poppen van topkwaliteit
 • Veel aanpassingsmogelijkheden
 • Betaalbare prijzen
 • Ondersteunt mobiel browsen

Nadelen:

 • Niets tot nu toe

# 8 - SexySeksDoll

SexySeksDoll

SexySexDoll biedt ongelooflijk levensechte liefdespoppen voor uw plezier. Het biedt een grote selectie aan fabrikanten en variëteiten en kan geavanceerde personalisatie uitvoeren. Het bedrijf biedt internationale, gratis verzending en is bereid te helpen met invoerkosten. Als u aan het shoppen bent, is dit ongetwijfeld de perfecte plek die u moet bezoeken.

Pluspunten:

 • Verrassend realistische poppen
 • Veel aanpassingsmogelijkheden
 • Gratis verzending en duidelijke kosten voor importleveringen
 • Verzendt wereldwijd

Nadelen:

 • Erg duur

# 9 - SexyRealSexDolls

SexyRealSexDolls

Er is een ruime keuze aan bonzende, levensechte poppen verkrijgbaar bij SexyRealSexDolls. Ze zouden echt wat meer betaalbare opties voor liefdespoppen kunnen bieden, omdat de huidige absurd duur zijn. Je begrijpt waarom liefdespoppen zo duur zijn als je bedenkt hoeveel moeite het kost om ze te produceren en het feit dat ze gepersonaliseerd kunnen worden. Als je op zoek bent naar een liefdespop die lijkt op realistisch ogende kenmerken zonder veel geld uit te geven, dan eindigt je zoektocht met SexyRealSexDolls.

Pluspunten:

 • Echte poppen beschikbaar
 • Hoogwaardige materialen gemaakt van TPE
 • Veilige transacties
 • Hoogwaardige en aanpasbare poppen

Nadelen:

 • Erg duur

# 10 - Hydoll

Hydoll

Na vandaag een tournee door Hydoll te hebben gemaakt, moet ik bekennen dat ik al een lichte obsessie heb ontwikkeld voor een paar van hun synthetische poppen met grote kont en enorme tieten. En dus, als je op zoek bent naar een luxe liefdespop, voeg dan deze winkel toe aan je checklist met opties. Dat is een heleboel dingen, en de tarieven zijn eigenlijk ook niet zo verschrikkelijk. Misschien vind je wat gezelschap en voel je je niet zo eenzaam en wanhopig.

Pluspunten:

 • Er zijn verschillende Real-life poppen beschikbaar
 • Veilige transacties
 • Geen verzendkosten
 • Biedt kortingen en aanbiedingen
 • Kan worden aangepast

Nadelen:

 • Te duur

# 11 - Beste Echte Pop

Beste Echte Pop

BestRealDoll biedt u uitstekend een grote verscheidenheid aan zinderende synthetische vrouwen om uit te kiezen. Het op zich nemen van zo’n enorme taak is geen gemakkelijke taak, en het is inderdaad een zware last om te dragen. Maar je zult natuurlijk een aanzienlijke hoeveelheid tijd met haar doorbrengen, dus het is belangrijk dat je daar gelukkig en op je gemak bent. Er is een sekspop speciaal voor jou gemaakt op BestRealDoll; je hebt gewoon wat tijd nodig om door alle opties te bladeren. De stapsgewijze procedure voor het kopen van een liefdespop is vergelijkbaar met het kopen van een auto, dus probeer er de tijd voor te nemen.

Pluspunten:

 • Geweldige website-indeling
 • Aanpasbare poppen
 • Er zijn veel opties beschikbaar

Nadelen:

 • Sommige poppen zijn behoorlijk duur

# 12 - Mevrouw Dolly

Mevrouw Dolly

Vergeet alles wat je voorheen dacht te weten over sekspoppen, want Madam Dolly heeft een gloednieuwe lat gelegd voor uitmuntendheid in de entertainmentindustrie. Vanwege hun enthousiasme in alle aspecten van hun bedrijf, van klanttevredenheid tot productie tot verzending, zal al hun klanten gegarandeerd onder de indruk zijn. Het nachtelijke seksplezier van veel mensen – duurzame sekspoppen – wordt vanaf deze locatie samengesteld, geproduceerd en verkocht. Dankzij de ongeëvenaarde expertise van dit bedrijf op het gebied van de internationale handel heeft Madam Dolly met succes drie verschillende, dynamische webshops kunnen lanceren.

Pluspunten:

 • Liefdespoppen van topkwaliteit
 • Aankoop is tegen betaalbare prijzen
 • Hoge klanttevredenheid
 • Talloze transactiemogelijkheden

Nadelen:

 • Er zijn geen retourzendingen toegestaan

Conclusie

Als we de torso-poppen van Tantaly vergelijken met een Fleshlight of masturberende cups, is het ongelooflijk realistisch en boordevol plezier. Absoluut, de poppen zijn verleidelijk en vrij gemakkelijk te onderhouden en op te bergen. Ook al is het behoorlijk duur, ik weet dat elke dollar die aan dit speelgoed wordt uitgegeven de moeite waard is. Misschien is het enige probleem dat hier nog rest, de vraag of deze torso-poppen van Tantaly kunnen worden vergeleken met de levensechte sensatie van een sekspop op ware grootte. Natuurlijk vraag je je af of het ontbrekende hoofd, de benen en de armen de sekservaring kunnen beïnvloeden, maar zoals Tantaly beloofde, zullen hun producten je honger en fantasieën vervullen. Uiteindelijk is de keuze aan jou. Maar als je ooit een neukspeeltje nodig hebt dat in je kleine kast past en minder onderhoud vereist, dan weet je waar je heen moet.

pictogram voor vergelijkbare sites Alle 7 andere sites in deze categorie die het bekijken waard zijn:

Lees Recensie

Top seksmachines en 12 beste sekspoppen- en seksspeeltjeswinkels zoals TopSexMachines.com Laat me 12 alternatieven zien voor TopSexMachines.com Tegenwoordig zijn er, naast seks, meer alternatieve manieren om jezelf te bevredigen. Sommigen geven er de voorkeur aan om op de oude manier te masturberen met vingers of handen, maar sommigen geven er de voorkeur aan om het naar een ander niveau te tillen. Wat ik ben […]

Lees Recensie

Best Real Doll Review & Top-12 sekspoppenwinkels die je moet bezoeken, vergelijkbaar met BestRealDoll.com Laat me 12 alternatieven zien voor BestRealDoll.com Het verkennen van de onvoorspelbare achtbaan van relaties kan een echte hoofdpijn zijn. Omgaan met echte vrouwen en hun complexiteiten? Nou, dat is een gedoe. Waarom navigeren door de stormachtige zeeën van emotionele turbulentie als je de perfecte metgezel kunt hebben […]

Lees Recensie

Sex Doll Plus Review & 12 beste liefdes- en sekspoppensites zoals SexDollPlus.co.uk Laat me 12 alternatieven zien voor SexDollPlus.co.uk Heb je wat extra hype nodig voor je kinky activiteiten vanavond? Je hoeft niet verder te zoeken, want ik geef je een opwindende tip om je porno-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Er zijn inderdaad geen redenen om je te vervelen […]

Lees Recensie

Your Doll Review & TOP 12 goedkope liefdespoppen en seksrobotwinkels zoals YourDoll.com Laat me 12 alternatieven zien voor YourDoll.com Oké, kom samen, want raad eens? Je hebt dat cruciale moment bereikt waarop je hebt verklaard: "Ik verdien een eersteklas sekspop van hoge kwaliteit!" Gelukkig is de YourDoll-site het Disneyland van de sekspoppenwereld, met […]

Lees Recensie

Tantaly Review & 12 beste liefdes- en sekspoppensites zoals tantaly.com Laat me 12 alternatieven zien voor tantaly.com Ik heb vaak gefantaseerd over het plezier en de sensatie die ik zou voelen als ik met een levensechte sekspop speelde. De topmodellen die ik onderzocht waren te duur voor mijn budget, en alleen al de gedachte dat iemand mijn appartement binnenstrompelde en […]

Lees Recensie

SexDolls Review & Top-12 liefdes- en sekspoppensites zoals sexdolls.com Laat me 12 alternatieven zien voor sexdolls.com Doet je geliefde niets om je fetisjen of fantasieën te bevredigen? Of misschien staat ze gewoon niet open voor bedexperimenten en wil ze de gewone vanille-seks? Nou, ik weet zeker dat we er allemaal zijn geweest, en als de zaken […]

Lees Recensie

JoyLoveDolls en top-12 porno- en webcamsites zoals joylovedolls.com Laat me de 12 beste alternatieven voor sekspoppen zien, vergelijkbaar met JoyLoveDolls Elke dag aftrekken kan soms een beetje repetitief en vermoeiend aanvoelen. Omdat er geen meisje aan mijn zijde is, schrikt het aftrekken me echt af. Ik heb zelfs geprobeerd afspraken en dates te vinden, maar ik had absoluut geen tijd voor […]

Scroll naar boven