Bijgewerkt op: 17 mei 2024

Massageplaneet

& 12 beste sites voor erotische massages zoals MassagePlanet.net

Toon mij 12 alternatieven voor MassagePlanet.net

massageplanet thuis

Deze spierpijn verhindert mij vandaag mijn best te doen. Waarom krijg ik geen recepten van mijn favoriete seksuele artsen? Binnen een paar minuten kreeg ik mijn diagnose. Verdomme, deze experts suggereren een stomende massage voor mijn pijnlijke lichaam, specifiek voor mijn hongerige vriend daar beneden. Masseren is het! Hmm, ik heb snel de lijst doorlopen en de enorme golf van Massage Planet gezien. Ik heb het over een pagina met massagediensten met een plus. Je weet wat ik bedoel, kerel. Massage Planet geeft mij de sfeer voor een fantastische rit. Het lijkt erop dat de pagina het vak onder de knie heeft. Oh, ik zou het graag eens willen testen.

Officiële URL: https://massageplanet.net

Ervaar jij ook dezelfde pijn? Het gevoel van die natte hete vagina die door je lul glijdt of gewoon de simpele aanraking van een deskundige eroticamasseuse. Verdomd, de simpele gedachte eraan maakt me zeer rechtopstaand. Het is geen schande als u om hulp wilt vragen. Er zijn dienstverleners die bereid zijn u de meest volledige ontsnapping te geven die u wenst. Hopelijk kan Massage Planet al mijn spierspanningen en geile dromen loslaten. Ik zal mijn vingers kruisen terwijl ik aan deze sappige traktatie begin.

Erotische massages roepen je! Hete masseuse overal!

Echt, Massage Planet belooft u erotische massage-opties te bieden. Hiermee hebben de perverselingen een compleet overzicht van massageaanbieders samengesteld die bij uw locatie en behoeften passen. De site heeft een enorme lijst met plaatsen met dames en heren die experts zijn op het gebied van erotische aanraking. Massage Planet belooft een hele reeks handige selecties die u kunt gebruiken. De pagina is een gouden bron voor een wereldwijde galerij van masseurs en masseuses. Sommige hoeren verblijven zelfs in de bibliotheek om je de meest verdienstelijke behandeling te geven.

Wees voorbereid op het verzadigende evenement, want deze massageadvertenties beloven een sperma-release. De providers komen uit verschillende delen van de wereld, inclusief uw Aziatische favorieten. Massage Planet heeft vuile geheimen samengesteld om u een orgastisch verblijf te bezorgen. Deze donkergekleurde site zal licht werpen op je zoektocht. Je moet echter leren geduld en een zekere mate van veerkracht te tonen. Massage Planet host alle mogelijke advertenties voor uw consumptie. Het is behoorlijk druk in deze eroticawereld. Dieper graven vereist een vaardigheid; ben je er voor? Zo ja, zullen we dan beginnen?

Bied je lullen aan aan deze hete gieren die als massagetherapeuten spelen

massageplanet recensie

Heb je je ooit afgevraagd hoe het voelt om daarna een massage met bonusseks te krijgen? Is erotische massage jouw grootste droom? Nou, je zou hier niet zijn als je antwoorden op deze vragen een reeks ‘nee’s’ waren. Je langverwachte verlangen naar een sexy massagetherapeut vind je bij Massage Planet. Ze verschuilt zich achter elke opvallende advertentie en forumthread. Als u Massage Planet goed bekijkt, zult u de mogelijke beschikbare informatie op prijs stellen. De gemeenschap staat te popelen om aan elke seksuele behoefte te voldoen. Wat kun je dus verwachten van Massage Planet? Een interactieve community met actieve leden die elkaar helpen.

Ja, Massage Planet is niet alleen een directory voor uw therapeutische en erotische zoektocht, maar biedt ook een plek waar gelijkgestemde vrienden met elkaar kunnen communiceren. Massage Planet wordt geleverd met een forumindeling, waardoor er een bron voor uw obsessies wordt toegewezen. Je kunt ook vervelende en briljante seksuele ideeën krijgen van de vrienden in de buurt. Uit mijn eerste observaties blijkt dat Massage Planet doorgaans een gezonde relatie heeft tussen haar leden. Waarschijnlijk heeft de site kwaliteitsmoderatie opgenomen. Ik wed dat je je hiermee afvraagt ​​hoe het werkt en hoeveel je moet betalen. Massageplaneet is gratis!

Doe de eer, registreer u om gebruik te maken van massageopties

massageplanet registreren

Ik weet dat u weet waar en hoe u de nodige knoppen kunt vinden om deel te nemen aan deze feestvreugde van massageliefhebbers. Een groene knop aan de rechterkant toont de functie Registreren. De functie was snel en net als elke andere forumsite vraagt ​​Massage Planet alleen om de meest essentiële informatie. De transactie kostte me minder dan drie minuten, maar er is een snellere methode om je ding te doen: Twitter. Ja, u kunt uw Twitter account, en in een paar tikken bent u het nieuwste lid van Massage Planet. Ik weet echter dat veel van mijn vrienden graag de conventionele methode proberen, dus ik geef je een idee.

Zeven items vereisen uw aandacht. Als u een van deze nuttige edelstenen niet verstrekt, kunt u het volledige potentieel van Massage Planet niet benutten. U moet een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres beveiligen. Niet alleen dat, er wordt gevraagd naar de geboortedatum en -locatie, gevolgd door een speciale balk waarin u de massage kunt schrijven die u zou willen ervaren. Fans kunnen kiezen uit reflexologie, acupunctuur, Zweedse, Thaise massage, hot stone, enz. Zweeds en Thais zijn mijn favoriete ontspanningstechnieken, vriend.

Er wordt een verificatiecode verstrekt om uw identiteit te beveiligen. Als u klaar bent, is het akkoord gaan met de algemene voorwaarden uw laatste hulpmiddel. Ik weet dat je direct op dat vinkje zou tikken zonder de inhoud te lezen. Ja, net als jij ben ik ook schuldig zoals ten laste gelegd. Al deze stappen leiden u naar het aanmaken van uw profiel. Het is duidelijk dat je geweldig bent om aan je erotische massage-avontuur te beginnen. Leden kunnen onmiddellijk aan de vuile zoektocht beginnen. Ik heb wel een paar aanbevelingen. Ik zal ze later aan je voorstellen. Als u echter uw opwinding wilt vergroten, kunt u Purple List, Sparkling Spa, enz. proberen.

Advertenties overal! Maakt het deel uit van het algehele ontwerp van de massageplaneet?

massageplanet nieuwste

Ja, vriend. Als u geen lid bent van Massage Planet, wordt u mogelijk bestookt met de advertenties die u op het bovenste scherm ziet. Geregistreerde gebruikers zijn echter op de hoogte van alle suggesties die ze op de pagina zien. Een grote massagesalon en spa's verkopen hun plaatsen bij de deur van Massage Planet. Gebruikers zien onmiddellijk contactgegevens, adres en spa-namen. Bovenaan bevat het hoofdmenu handige secties zoals Home, Forums, Advertenties, 411, Wat is er nieuw, Groepen, Bekentenissen, Prijzen, Advertentiebeheer en meer.

Bovendien is er een optie waarmee u dingen kunt sorteren en de pagina-indeling kunt aanpassen. Een ding dat mijn verkenning gelukkig maakt, is de optie voor de lichtmodus. Massage Planet wordt standaard geleverd in een donkere achtergrond. Je ziet vleugjes paars en gevarieerde kleuren die door etablissementen worden gebruikt om hun diensten onder de aandacht te brengen. Ik was extra nieuwsgierig naar de biechtruimte; daarom bezocht ik en was meer geïntrigeerd door de stomende onderwerpen. Meer nog, in de 411-sectie vindt u het laatste nieuws, artikelen en updates van Massage Planet.

massageplanet dagmodus

De 'wat is er nieuw'-knop van Massage Planet duikt in uw nieuwste schatten die zijn geüpload en toegevoegd aan de site. Dit omvat de nieuwste advertenties, activiteiten, discussies en gepubliceerde artikelen. Als u honger heeft naar informatie, dan is Massage Planet iets voor u. Maar als dat niet het geval is, zal Massage Planet u voorzien van een startpagina met uitgebreide serviceadvertenties. Alice Spa legt bijvoorbeeld de nadruk op Aziatische meisjes, met name Koreaans, Chinees en Filipijns. Alice Spa nodigt ook massagekenners uit die houden van Latina en Europese schoonheden. Degenen die hier zin in hebben, kunnen contact opnemen met de nummers op het Massage Planet-scherm.

Afgezien van de nieuwste berichten en forums. Ik wil graag de sectie World Massage Reviews onder de aandacht brengen. Jongen, dit gebied bevat gevarieerde commentaren en artikelen over wereldwijde massage-ervaringen. De inhoud is onderverdeeld naar landen of continenten. Er is een specifiek gebied voor Amerikanen, Aziaten, Australiërs, Canadezen en lokale diensten. Een ander kwaliteitskenmerk van Massage Planet zijn de toegankelijke stappen voor het maken van advertenties. Zodra u lid wordt van de pagina, heeft u het recht om van de voordelen te profiteren door uw diensten tentoon te stellen. Ga naar Advertentiebeheer en bekijk uw facturen en advertentiestatistieken. Misschien ben jij de volgende gewilde Aziatische massagekunstenaar.

Aziatische hoeren liggen op de loer bij Massage Planet

massageplanet-blogs

Het zal je inmiddels niet verbazen als ik zeg dat een enorme populatie verleidelijke Aziatische vrouwen hun kunnen toont bij Massage Planet. De groep Aziatische babes op de site die fulltime massagespecialisten worden, maakt Massage Planet een succes. De achterdeur- of ondergrondse diensten zijn duidelijk zichtbaar en zullen je zeker doen klaarkomen. In welk deel van de wereld je je ook bevindt, Massage Planet geeft middelen waar je in kunt duiken. We weten allemaal hoe gek deze Aziatische babes zijn. Ze zijn experts op het gebied van verleiding en in het wereldwijd omgaan met lullen.

Mannen en vrouwen voelen zich ook aangetrokken tot Aziatische babes vanwege hun aantrekkelijke schoonheid en persoonlijkheid. Ze zijn klaar om klanten tot een compleet orgasme te brengen. Verwacht hiermee dat negentig procent van de etablissementen de nadruk zal leggen op de Aziatische keuken. Het vinden van je beste babe is eenvoudig met de tagwolk aan de zijkant, omdat deze gevarieerde massagetechnieken en niches weergeeft waaruit je kunt kiezen. Aziaten zijn bereid om volledige lichaamsmassages, deep tissue-massages en meer te doen. Wat de omgeving betreft die ik zou kunnen aanbevelen, kunt u ook een bezoek brengen aan Aroma Spa, Forever Spa, Spring Green, My Little House en meer.

De voor- en nadelen van MassagePlanet.net

Pluspunten:

 • Enorme lijst met Aziatische opties
 • Makkelijk te sorteren
 • Gratis inschrijven
 • Uitgebreide massagehulpmiddelen
 • Actieve threads
 • Bijgewerkte blogs, opmerkingen en interactieve functies
 • Maak advertenties

Nadelen:

 • Enigszins ongeorganiseerd
 • Sommige verplaatste advertenties

Top 12 beste sites voor erotische massages vergelijkbaar met MassagePlanet.net:

# 1 - Spa-jagers

spajagers

Met de introductie van een enorm groot forum waar leden commentaar kunnen geven en elke massagesalon waar ze ooit zijn geweest, kunnen beoordelen, is Spa Hunters nu een van de beste sites die vergelijkbaar zijn met RubMaps en zelfs Backpage. Topaanbevelingen worden ook af en toe bijgewerkt, dus als je wat tijd over hebt, of als je gewoon wilt ontspannen na een lange en stressvolle week, dan kan Spa Hunters je komen helpen. Op deze site zijn ook bijzondere 'talenten' te vinden. Dit zijn mooie dames die u massages en een stijve kunnen geven, zodat u kunt genieten van uw verblijf in elke salon van uw keuze.

Pluspunten:

 • Veel locaties voor massagesalons
 • Enorm forum met eerlijke recensies
 • Happy endings worden aangeboden in de meeste salons ter plaatse

Nadelen:

 • Website ziet er ongeorganiseerd uit
 • Slechts een paar features
 • Zeer weinig afbeeldingen op de aanbiedingen

# 2 - Rubkaarten

rubmaps pagina

Als je Backpage hebt geprobeerd en een aantal verbluffende pijpbeurten of handjobs hebt gescoord voor slechts $ 30, dan kan Rubmaps een must voor je zijn. Het geeft een lijst van alle massagesalons die "happy endings" bieden. Deze salons zullen ook de namen van de masseuses en hun tarieven voor de erotische massage en andere seksuele diensten tonen. U kunt ook beoordelingen lezen die zijn geschreven door andere tevreden klanten om te weten wat u kunt verwachten zodra u gebruik maakt van hun diensten. De site is ook gemakkelijk te navigeren, dus u zult geen problemen ondervinden bij het bladeren en zoeken naar aanbiedingen.

Grijp een snelle hap met deze Rubmaps-recensie.

Pluspunten:

 • Een goedkopere manier om seks te krijgen
 • Gemakkelijke toegang tot massagesalons met happy endings
 • Je krijgt een ontspannende massage en waanzinnige seks

Nadelen:

 • $ 20 maandelijkse betaling om beoordelingen te lezen
 • Weinig spam-advertenties en nepvermeldingen
 • Niet helemaal voor escorts

# 3 - RubBeoordelingen

RubRatings New York

RubRatings is trots op het creëren van een platform waar geile klanten moeiteloos verbinding kunnen maken met gerenommeerde hemelse massages en erotische massages. Het maakt niet uit waar dat is, als het maar om hoogwaardige standaarddiensten gaat. Maar het zou zeker beter zijn als het binnen onze respectieve lokale gemeenschappen zou zijn.

Dus, als je op zoek bent naar een plek om hemelse massages en erotisch wrijven te vinden, dan is RubRatings de plek voor jou! Het platform biedt een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve manier voor escortmasseuses om hun sensuele aanbod te promoten bij alle geïnteresseerde mensen.

Volledige recensie van RubRatings hier.

Pluspunten:

 • Eersteklas escortmasseurs
 • Bekwame escorts
 • Veel locaties inbegrepen
 • Er zijn escortbeoordelingen beschikbaar

Nadelen:

 • Er zijn weinig staten die niet beschikbaar zijn
 • De pagina is nog in ontwikkeling

# 4 - Massage Republiek

Massage Republiek thuis

Als je je verveelt en eenzaam bent en je wilt liften, dan is Massage Republic een geweldige plek om naartoe te gaan. Je kunt een sessie hebben, dan een behoorlijk fantastische tijd hebben en je daardoor veel meer ontspannen voelen. Gelukkig is Massage Republic ook een goed ontworpen en goed georganiseerde site. De site biedt intieme relaties en verhelderend, niet alleen bij het kiezen van de juiste escort, maar ook in termen van wat te doen met haar vooraf, tijdens en na uw transactie. Onthoud dat de escorts niet gratis zijn, maar de site wel.

Lees deze volledige recensie van Massage Republic.

Pluspunten:

 • Gratis toegang en geen registratie nodig
 • Keuze uit verschillende locaties
 • Bijna elke plaats is vertegenwoordigd
 • Goed site-ontwerp
 • Efficiënt sorteren en geavanceerde zoekopties
 • Hete diverse escorts

Nadelen:

 • Niet in alle gebieden beschikbaar
 • De Amerikaanse escorts zijn niet van toepassing

# 5 - Lokaal lichaam wrijft

lokalebodyrubs

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt, zodat u altijd kunt gaan kijken naar massagebeoordelingen, vooral die in uw omgeving. Ongeacht het type massage dat u hebt gebruikt, uw beoordelingen worden hier zeer op prijs gesteld, aangezien veel gebruikers het van tijd tot tijd controleren voordat ze ook van dergelijke diensten gebruikmaken. Local Body Rubs heeft massagesalons met de beste masseuses, dus je zult er nooit spijt van krijgen om wat extra service te krijgen, en te denken dat ze allemaal uit verschillende etniciteiten komen. Het zou een absoluut oogfeest zijn waar u van kunt genieten terwijl u op zoek gaat naar dat extra comfort en het loslaten van stress die u verdient. Massagesalons zijn discreet en ingetogen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw identiteit wordt onthuld als u ooit gebruik maakt van een van hun erotische diensten.

Pluspunten:

 • Heeft een lange lijst met beschikbare massagesalons
 • De meeste van hun masseuses zijn van verschillende etniciteiten
 • Routebeschrijvingen zijn goed verstrekt, evenals contactgegevens

Nadelen:

 • Sommige diensten kosten nogal wat
 • De website ziet er simpel en saai uit
 • Geen geavanceerd zoeken en andere functies

# 6 - Wrijf pagina

rubpage profiel

Sommigen vragen zich misschien af ​​hoe ze seksueel verzadigd kunnen raken met een enkele massage. Onderschat het vermogen van Rub Page als erotische arena niet. Het biedt een bijna complete lijst met lichaamswrijven en Nuru-massagelijsten. Ongeacht de locatie probeert Rub Page iets sensueels voor je te geven. De site brengt ook hot service providers op de markt die meer leveren dan ze van plan zijn. Het is geschikt voor de meeste steden die deze handige voorziening nodig hebben.

Het ontwerp is overzichtelijk met zijn schone verblijfplaats en geharmoniseerd assortiment. Advertenties zijn ook uitstekend in het droppen van de heetste babes die in staat zijn om smakelijke lichaamsmassages en erotische massages te geven. Meer nog, elk masseuseprofiel bevat voldoende informatie zoals beschrijvingen, veelgestelde vragen, prijzen en diensten. Er zijn ook recensies beschikbaar om gebruikers te helpen de beste optie te kiezen. Als u zin ​​heeft in een verrukkelijk avontuur, bekijk dan vandaag nog de lijst en kijk wie er op uw locatie beschikbaar is.

Rub Page-recensie hier.

Pluspunten:

 • Beoordelingen beschikbaar
 • Een hete en prachtige reeks masseuses?
 • Geweldige profielen
 • Wereldwijde service
 • Bijna elk land is vertegenwoordigd
 • Direct beschikbare informatie

Nadelen:

 • Geen geavanceerd zoeken
 • Sommige navigatieproblemen

# 7 - TSMAsseur

Hoofdmenu TSMasseur

In de seksuele entertainmentindustrie heb je sommige escortwebsites zeker één of zelfs meerdere keren in je hele leven bezocht. Trans-hoeren zijn een bijzondere interesse voor veel sites, terwijl anderen zowel kerels als dames in hun lijsten aanbieden. Hoe dan ook, het is duidelijk dat niet elke site een en dezelfde is, en weinigen bieden unieke escortservices.

Het is een van de mooiste gidsen voor escortservices die ik de afgelopen weken ben tegengekomen, met duizenden vermeldingen van over de hele wereld. Een simpele zoekopdracht naar uw ideale stad of gemeente zou voldoende moeten zijn om na te gaan of er lokale bedrijven hun erotische masseurs en escortdiensten aanbieden. TSMasseur zit boordevol alle noodzakelijke functies, gebruiksgemak, snelheid en intuïtiviteit waardoor u bij elk bezoek zult 'verbluffen'.

Kijk eens naar de TSMasseur-recensie.

Pluspunten:

 • Veel trans escorts en masseurs
 • Fantastisch ontwerp en intuïtieve functies
 • Georganiseerd en gebruiksvriendelijk
 • Gratis registratie
 • Een basisaccount heeft veel voordelen
 • Nuttige escortbeoordelingen en interviews
 • Betrouwbare massageservices

Nadelen:

 • Premium lidmaatschap is betaalbaar

# 8 - EscortVergaderingen

escortmeetings escorts top

Elke reis is vruchtbaar als je een aantal prachtige locals kunt neuken. Maar waar je een bedrijf voor een of twee nachten kunt vinden, is een andere vraag. En daar komt EscortMeetings goed van pas. Verrassend genoeg bevinden de meeste grote steden ter wereld, de mooiste vrouwen en de meeste van de meest geschikte escorts ter wereld zich allemaal op deze fantastische plek.

Het vinden van een escort zou gemakkelijker moeten zijn nu u EscortMeetings kunt gebruiken. Vergeet de uitgebreide zoekopties niet, en een eindeloos aantal hoeren die tegemoet komen aan uw zieke fantasieën zijn beschikbaar op dit platform.

Hier is de volledige recensie van EscortMeetings.

Pluspunten:

 • Registratie is gratis
 • Boek gratis escort
 • Bruikbaarheid is eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen
 • Veel mooie escorts om uit te checken
 • Veel escorts staan ​​open voor kinky services
 • Meisjes zijn vaak bereid om te reizen
 • Tal van escorts die u kunt kiezen uit verschillende delen van de wereld
 • Direct contact met escorts, geen agentschappen
 • Geloofwaardige en nauwkeurige website van escortlijst
 • Elke week nieuwe updates van escort

Nadelen:

 • Registratie nodig om opmerkingen te plaatsen
 • Een heel eenvoudig website-ontwerp
 • Sommige escortafbeeldingen hebben een resolutie van lage kwaliteit

# 9 - Mega contactadvertenties

MegaPersonals-escorte

We kunnen allemaal zien dat er niet zoiets bestaat als een foutloze website op het gebied van escorts, maar Mega Personals levert wel betere en toegankelijkere content voor wie daar dringend behoefte aan heeft. In feite komt het het dichtst in de buurt als een Craigslist-vervanger. Zelfs als Mega Personals op geen enkele manier een dynamisch geniaal werk is, is het een van de beste entertainmentwebsites die in lange tijd opduiken.

Lees onze volledige recensie van Mega Personals.

Pluspunten:

 • Gratis registratie en gebruik
 • Hoge betrouwbaarheid van ScamAdvisor
 • Veel seksuele voorkeuren voor iedereen
 • Omvat bredere locaties
 • Eenvoudig aanmeldingsproces
 • Aantrekkelijk webpagina-ontwerp

Nadelen:

 • Nog maar weinig gebruikers beschikbaar

# 10 - Locanto

lokaliseren

Locanto is een andere bekende naam voor het plaatsen van Classified Ads, hoewel ze niet echt de beste zijn in deze branche. Maar nu Craigslist zijn sectie voor informele ontmoetingen heeft verwijderd, hebben de meeste gebruikers zich tot Locanto gewend als alternatief.

Als u op zoek bent naar toevallige ontmoetingen in uw omgeving, gebruikt u gewoon de zoekbalk van Locanto en toetst u de naam van uw stad in. Vervolgens vindt u lijsten met categorieën die vergelijkbaar zijn met Craigslist Personals. Kies je voorkeur, of het nu gaat om man, vrouw, trans, koppels, fetisj, M4M, etc.

Pluspunten:

 • Gratis te gebruiken bij het plaatsen van advertenties
 • Het biedt u de mogelijkheid om op stad te zoeken
 • Vergelijkbare sfeer en stijl als de Craigslist Personals

Nadelen:

 • Incidentele spamvermeldingen
 • Er zijn niet zoveel leden als in de Craigslist Personals

# 11 - Mijn Escort Netwerk

MyEscort Netwerk NYC

MyEscort Network begon toen er een grote behoefte was aan hoogwaardige escorts en zwendelvrije advertentievermeldingen in de servicemarkt voor volwassenen. Het beweert een van de meest uitgebreide en grootste escortservicesites online te zijn en gelooft in het leveren van authentieke en zwendelvrije diensten aan al zijn leden en bezoekers. De beheerders van deze site begrijpen de kloof in de sector en willen de leegte opvullen van het landen op veilige escortsites. Ook toont MyEscort Network inderdaad haar toewijding om ons de beste, meest plezierige en onvergetelijke escortervaring te bieden. En dit kan alleen worden bereikt als we ons comfortabel en veilig voelen bij het bladeren door advertentievermeldingen.

Bekijk de beoordeling van MyEscort Network.

Pluspunten:

 • Duizend beschikbare onafhankelijke escorts
 • Wereldwijd veel advertenties
 • Honderden advertentievermeldingen worden regelmatig bijgewerkt
 • Diverse escorts beschikbaar
 • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke site
 • Geen advertenties of pop-ups

Nadelen:

 • Ontwerp van webpagina's kan verbeteren
 • Geen 100% veiligheidsgarantie tegen fraude en oplichting

# 12 - Switter

Switzer profiel

Zoals we allemaal weten, hebben escorts een veel grotere kans om vast te komen te zitten in een mogelijk dodelijke omstandigheid. In de straatgebaseerde seksmarkt is dit vooral het gebruikelijke geval. Gelukkig hebben we nu Switter, en het is een van de weinige plekken waar je je geen zorgen hoeft te maken over onverdraagzaamheid, brutaliteit of andere negatieve emoties. Het is zeker veilig om te zeggen dat dit platform betrouwbaar en betrouwbaar is gebleken met meer dan 5M+ berichten en 200K+ leden. Mastodon© laat zelfs zien dat Switter momenteel de vijfde meest populaire alternatieve site voor achterpagina's is.

Klik hier voor de volledige recensie van Switter.

Pluspunten:

 • Enorme siteleden
 • Veilige en comfortabele plek om advertenties te plaatsen
 • Volgt de voorschriften
 • Het heeft zijn eigen siteregels
 • Makkelijk te gebruiken
 • Het ontwerp is vertrouwd en gebruiksvriendelijk

Nadelen:

 • Vereist registratie om toegang te krijgen

Laatste woorden

Massage Planet helpt je spierspanning los te laten door gevarieerde plekken aan te bieden waar Aziatische perverselingen wonen. Deze babes zijn het beste geschikt voor een volledige lichaamsmassage, Zweedse, Thaise massage, diepe weefselmassage en meer. De achterdeur- en ondergrondse diensten werden zo wijdverspreid dat de gemeenschapsdraden gonsden van de informatie. Check Massage Planet en zie hoe fascinerend de Aziatische therapeuten zijn. *knipoog

pictogram voor vergelijkbare sites Alle 3 andere sites in deze categorie die het bekijken waard zijn:

Lees Recensie

Massage Planet & 12 beste erotische massagesites zoals MassagePlanet.net Laat me 12 alternatieven zien voor MassagePlanet.net Deze spierpijn verhindert mij vandaag mijn beste vaardigheden te doen. Waarom krijg ik geen recepten van mijn favoriete seksuele artsen? Binnen een paar minuten kreeg ik mijn diagnose. Verdorie, deze experts suggereren een stomende massage voor mijn […]

Lees Recensie

RubMaps Show 9 soortgelijke websites voor massagesalons als Rubmaps.ch U moet wel eens gehoord hebben van de term "happy endings" die gewoonlijk wordt geassocieerd met massages en salons. Dit verwijst naar het krijgen van massagebehandelingen waarbij de masseuse u uiteindelijk zou helpen een orgasme te bereiken, wat is inbegrepen in hun "diensten". Ja, dit gebeurt en ze zijn echt. Veel […]

Lees Recensie

Show Me The List of 11 Nevada Bordellos Op een bepaald moment zul je over bordelen horen wanneer je in Nevada bent. Het is een fijne plek voor mannen - een plek waar ze naartoe kunnen gaan wanneer ze willen betalen voor seks. Prostitutie is legaal in Nevada (maar alleen voor provincies met inwoners onder de 700,000), dus bordelen zijn […]

Scroll naar boven