Bijgewerkt op: 25 mei 2024

Hoe en waar voetenfoto's te verkopen om geld te verdienen? (9 van de beste sites!)

Laat me 9 beste sites zien voor het verkopen van voetenfoto's:

Sommige mensen giechelen bij de gedachte om voetfoto's online te verkopen. Maar als je de succesverhalen van verkopers goed bekijkt, is het geld dat je kunt verdienen met willekeurige voetfoto's geen lachertje. Aan de lage kant kan een enkele afbeelding tussen $ 5 en $ 10 worden verkocht, maar met een beetje ervaring, knowhow en geduld brengen sommige verkopers $ 100 of meer op voor een enkele voetfoto! Dat zijn veel pedicures en schoenenwinkels. 

Zelfs als je persoonlijk voeten vies, onaantrekkelijk of vreemd vindt, zijn er genoeg andere mensen die het daar niet mee eens zijn. Sterker nog, 1 op de 7 mensen geeft toe dat ze opgewonden raken door voeten. Van teenzuigen en kussen tot voetmassage en vernedering, er zijn talloze manieren om je vermoeide honden voor iets anders te gebruiken dan traplopen en pronken met je nieuwste paar hakken. 

Maar voordat je begint met het maken van willekeurige voetfoto's en verwacht dat mannen (en vrouwen) geld naar je toe gooien, luister goed. Er is meer aan deze business dan pedicure-selfies en je tenen in het zand steken. 

Je moet er echt aan werken. Maar het goede nieuws is dat je na het lezen van deze gids de basiskennis hebt die je nodig hebt om zowel je portemonnee als de ondeugende voetfetisjfantasieën van je grootste fans te vullen. 

Overhaast het proces niet

Overhaast het proces niet

Het online verkopen van voetfoto's is geen plan om snel rijk te worden. Geloof het of niet, kopers kennen eigenlijk het verschil tussen hoogwaardige voetfoto's en willekeurige afbeeldingen die je in bed hebt gemaakt en online hebt gepost als een uitdaging. 

Niemand betaalt $ 30 voor een foto van je voeten op een onopgemaakt bed, vuil tapijt of het dashboard van je auto. Hoewel al deze achtergronden zouden kunnen werken voor een fotoshoot met voetfoto's, kunnen ze beter smaakvol worden gedaan en met een sterke nadruk op de rondingen, lijnen en schoonheid van je voeten.

Schrap alle willekeurige voetfoto's die je momenteel op je telefoon hebt en begin opnieuw. Je haalt uit dit proces wat je erin stopt, wat betekent dat als je de fotoshoot haast en afbeeldingen van slechte kwaliteit plaatst die wazig of rommelig zijn, wees voorbereid op het ontvangen van lowball-aanbiedingen of helemaal geen aanbiedingen. Neem een ​​paar minuten extra de tijd om je voetfoto's te bewerken en te perfectioneren voordat je ze post. 

Zorg ervoor dat uw voeten de belangrijkste focus van elk beeld zijn en wees geduldig. Rome is niet in één dag gebouwd en jouw carrière als succesvolle foot content creator zal dat ook niet zijn. 

Overweeg om voetenfoto's anoniem te verkopen

De kans is groot dat je niet wilt dat je oma Edna, je tante Sue of je gespannen baas weet dat je een bijbaantje hebt met het verkopen van voetfoto's op voetfetisjwebsites of voetfoto-marktplaatsen zoals FunwithFeet. 

De beste manier om je taboe-tijdverdrijf verborgen te houden, is door een anonieme verkoper te worden. Dit is een vrij gemakkelijke prestatie (bedoelde woordspeling), aangezien je geen foto's van je gezicht of zelfs je lichaam hoeft te posten om geld te verdienen in deze branche. Wat mensen willen zien ligt ver ten zuiden van je gezicht, dus geef de mensen waar ze om vragen! 

Feet Pics verkopen

Op de meeste platforms, zoals FeetFinder, kunnen gebruikers een weergavenaam maken die niet hun officiële naam bevat. Je bent ook niet verplicht om een ​​profielfoto of omslagfoto te plaatsen waarop je gezicht te zien is. Laat in plaats daarvan je mooie voeten op de voorgrond van je profiel staan. 

Pas er wel op dat u geen afbeeldingen plaatst met andere herkenbare kenmerken, zoals die vlindertattoo op uw enkel of die vreemd gevormde moedervlek die u wilde laten controleren. 

Maak ook een snelle scan van de achtergrond van uw foto's. Straatnaamborden, certificaten waarop uw naam staat en zelfs familiefoto's die zijn gemaakt tegen de achtergrond van uw voetfoto's zijn een dode weggeefactie en kunnen ertoe leiden dat meer dan alleen uw tootsies worden ontmaskerd. 

Flirt maar ga niet over de schreef

Flirt maar ga niet over de schreef

Als je een game hebt, kun je waarschijnlijk een goed inkomen verdienen door voetfoto's online te verkopen. Het maken van aantrekkelijke foto's is slechts de helft van de vergelijking. Succesvol zijn in deze branche betekent ook een winnende persoonlijkheid hebben en het vermogen hebben om een ​​prettig gesprek te voeren. Wees niet verbaasd als potentiële kopers in je DM's glijden en vragen om aangepaste bestellingen te plaatsen. 

Beschouw deze uitwisselingen meer als een ondeugende zakelijke deal dan iets anders. Chat over de specifieke interesses of fetisjen van de persoon, wat voor soort inhoud ze willen en hoeveel ze bereid zijn te betalen. Ze kunnen je zelfs vragen stellen over je voetverzorgingsroutine, je favoriete paar schoenen of welke kleur je teennagels momenteel geverfd zijn. Deze vragen zijn redelijk onschuldig en prima om te entertainen. 

Pas echter op dat het gesprek een bocht naar links maakt in de richting van volwassen sms'en. Als de klant zeer persoonlijke vragen begint te stellen of je een ongemakkelijk gevoel geeft, wees dan niet bang om het gesprek te beëindigen en de transactie te annuleren. Nee betekent nee, zelfs als je voetenfoto's verkoopt!

Je voeten zijn je canvas

Als je ooit een excuus hebt gewild om naar een pedicure te gaan, nieuwe schoenen te kopen, een voetmassage te betalen of te investeren in dure voetverzorgingsproducten, hier is het! Als het gaat om het verkopen van voetfoto's, zijn je voeten je canvas.

De meeste kopers zijn op zoek naar aantrekkelijke voetfoto's. Niemand wil naar je eeltige voeten, overwoekerde teennagels of droge, gebarsten hielen kijken. Wees een beetje trots op jezelf en creëer een prachtig leeg canvas om mee te werken.

Voeten Pics geld

Als je voeten en enkels er op hun mooist uitzien, is het tijd om je te verkleden! Als je geen natuurlijke tatoeages hebt, speel dan met henna. Dit is ook de enige keer dat het dragen van teenringen na 1990 acceptabel wordt geacht. Enkelbandjes zijn ook oké. Je kunt ook experimenteren met verschillende schoenen, sokken en rekwisieten, waaronder linten, bondagetouwen en meer. Wat je ook doet, voeg niet te veel extra's toe die afbreuk doen aan de natuurlijke schoonheid en aantrekkingskracht van je voeten.

Prijs ze redelijk

Prijs ze redelijk

Een van de grootste fouten die mensen maken, is dat ze hun voetenfoto's te hoog of te laag prijzen. Laten we eerlijk zijn - je bent geen Kardashian en dat betekent dat niemand honderden dollars betaalt om over je voeten te kwijlen. Aan de andere kant (of moeten we zeggen voet?) als u uw voetinhoud te laag prijst, kunt u uiteindelijk geld verliezen. 

De gemiddelde voetfoto wordt verkocht voor tussen $ 5 en $ 20. Hoewel dit zich aan de onderkant van de loonschaal bevindt, kunt u snel honderd dollar verdienen als u een paar verkopen binnenhaalt. Zodra je een loyale aanhang hebt gekregen en een positieve reputatie hebt opgebouwd als een betrouwbare maker van voetcontent, kun je langzaam beginnen met het verhogen van je prijzen. 

U kunt ook meer vragen voor aangepaste bestellingen en verzoeken, aangezien klanten behoorlijk kieskeurig en specifiek kunnen worden over hun knikken en fetisjen.

Denk buiten de schoenendoos

Denk buiten de schoenendoos

Zoveel verkopers van voetfoto's lopen vast in een sleur als het gaat om het soort foto's en video's dat ze plaatsen. Het is tijd om je horizon te verbreden en buiten de schoenendoos te denken. Hoewel het prima (en aanbevolen) is om je te concentreren op een specifieke categorie of niche, zoals voetbondage of voetaanbidding, beperk jezelf niet. Hoe diverser uw portefeuille, hoe beter. 

Probeer op maat foto's met hoge hakken of maak een paar foto's van je vuile zolen na een lange wandeling op blote voeten. Je zou versteld staan ​​van wat voor onconventionele beelden mensen houden. Je kunt ook je fotocollecties uitbreiden door video's toe te voegen of live cam-sessies te hosten. 

Wees je grootste cheerleader

Wees je grootste cheerleader

Voetenfoto's online verkopen is niet zoals de Field of Dreams – alleen omdat u een divers portfolio of zelfs een persoonlijke website opbouwt, betekent niet dat kopers gewoon "komen" en de verkoop vanuit het niets binnenstroomt. Je moet het werk doen om jezelf te promoten en je merk op te bouwen.

Een van de beste plekken om dit te doen is sociale media. Wist je dat er vanaf juni 2023 bijna 5 miljard gebruikers van sociale media over de hele wereld zijn? Van TikTok en Snapchat tot Instagram, Facebook en alles daartussenin, de meeste mensen besteden meerdere uren per dag aan het scrollen op sociale media. Als u het meeste uit uw advertentie-inspanningen wilt halen, moet u profiteren van de obsessie van de wereld met deze online verkooppunten.

In het leven moet je zaken en plezier niet combineren, wat een reden is om nieuwe sociale media-profielen te openen die specifiek zijn gewijd aan je voetfoto's. Het laatste dat u wilt, is dat uw voetfoto's op dezelfde pagina worden weergegeven als de voorschoolse diploma-uitreiking van uw kind. Kies twee of drie platforms om te beginnen, de grootste platforms zijn FunwithFeet, Feetify en FeetFinder. 

Hierdoor kunt u voldoende tijd en aandacht besteden aan elk account. Bouw een schare fans op door met je volgers te communiceren, op hun opmerkingen te reageren en hun berichten in ruil daarvoor leuk te vinden. 

De meeste sociale-mediaplatforms fronsen NSFW of inhoud voor volwassenen, dus probeer niet rechtstreeks via deze verkooppunten foto's van je voeten te verkopen. Voeg in plaats daarvan links naar uw verkooppagina's toe aan uw bio. Zie sociale media als een middel om verkeer naar je voetenfoto's op andere websites te leiden. 

Dit kunnen OnlyFans, een willekeurig aantal foot pic-marktplaatsen en zelfs een persoonlijke website zijn. Vergeet niet te profiteren van andere handige tools zoals Facebook- en Instagram-reels en -verhalen, livefeeds, hashtags en communityforums en -groepen. Als er een voetfetisjgroep bestaat, vind je die op sociale media. 

Een kleine inspanning gaat een lange weg

Een ding dat de meeste mensen zich niet realiseren over het online verkopen van voetfoto's, is dat je met een beetje moeite een heel eind komt. Nee, u hoeft niet urenlang bezig te zijn met het bewerken van uw voetfoto's, het chatten met kopers en het promoten van uw pagina's. Uw voetinhoud gaat zichzelf echter niet verkopen. Om te slagen in deze branche is een mix van kwaliteitsfoto's, een charmante persoonlijkheid en veel zelfvertrouwen nodig. 

Als je de weg kent met een smartphone en internet, kan dat redelijk verdien geld aan je verleidelijke tootsies. Dus waar wacht je op? De foot pic-industrie is momenteel HOT en er is nog nooit een beter moment geweest om je voet tussen de deur te krijgen - woordspeling bedoeld! 


Top 9 platforms om voetenfoto's online te verkopen:

Top 9 platforms om voetenfoto's te verkopen

#1 - Plezier met voeten

Plezier met voeten

Een van de grootste spelers in de voetenfoto-industrie EN een van de hoogst gewaardeerde. Aanmelden is eenvoudig en er zijn duizenden kopers op het platform.

Het platform is gestart in 2022 en is enorm gegroeid. Het is uitgelicht in 's werelds grootste publicaties en een groot aantal beroemdheden uit de z-lijst zijn naar het platform gekomen om hun foto's te verkopen.

#2 - Alleen fans

OnlyFans

Het grootste platform ter wereld als het gaat om het helpen van onafhankelijke verkopers. Kopers willen echter meer dan alleen foto's van voeten en in tegenstelling tot andere platforms, moet u uzelf op de markt brengen in plaats van dat kopers al op het platform zijn

#3 — Instagram

op instagram

Als je volgers kunt krijgen voor je voetenfoto-profiel, kan dit een geweldige manier zijn om voetenfoto's te verkopen. Maar Instagram is natuurlijk geen niche voor voetfoto's en je zou kunnen worden verbannen door expliciete afbeeldingen te plaatsen

# 4 - Twitter

Twitter

Hetzelfde als hierboven, maar er is meer clementie voor materiaal voor volwassenen.

#5 — Voetenzoeker

Voetenzoeker

Een groot platform als het gaat om het verkopen van voetfoto's. Dit platform is de belangrijkste rivaal van FunwithFeet, maar als je de site bekijkt, is het behoorlijk verouderd... en niemand houdt echt van paars!

Maar het heeft een grote aanhang. Omdat het relatief laag geprijsd is, kan FeetFinder voor sommige mensen een goede secundaire optie zijn na FunwithFeet.

#6 — Jouw site

Jouw site

Als u inhoud kunt plaatsen en op Google kunt rangschikken voor voetenfoto-gerelateerde termen, is de wereld uw oester! Het is echter een competitieve omgeving en het is niet eenvoudig om zonder substantiële investeringen op de eerste pagina van Google te komen.

#7 - Sites voor volwassenen

Sites voor volwassenen

Het is op het randje, maar je zou video's kunnen maken en deze uploaden naar sites voor volwassenen. Je video's moeten dan links hebben naar je platform waar je daadwerkelijk voetfoto's verkoopt. Er zijn elk uur miljoenen weergaven op sites voor volwassenen, dus als u uw video's tot een doorbraak kunt brengen, is er geld te verdienen!

#8 - Voetfoto's

VoetenFoto's

Hetzelfde soort als FunwithFeet, maar nauwelijks kopers. Het staat niet op de eerste pagina's voor voettermen en het is niet aanwezig op sociale media... Het ziet er niet goed uit voor verkopers. Maar als je zoveel mogelijk exposure wilt, dan is het een goedkope en snelle aanvullende methode.

#9 - Bloggers

Bloggers

Laten we zeggen dat er een site is die goed scoort en duizenden bezoekers heeft voor "modderige voeten"-gerelateerde termen. Het kan een goed idee zijn om hen te benaderen om in dat bericht over jou en je profiel te posten. Wanneer er vervolgens via hun bezoekers wordt verkocht, geeft u hen een aangesloten commissie. 

Dit bespaart u van het creëren van uw eigen platform en kan een snelle manier zijn om aan de slag te gaan.

pictogram voor vergelijkbare sites Alle 15 andere sites in deze categorie die het bekijken waard zijn:

Lees Recensie

Professionele tips voor het oppikken van vrouwen op volwassen datingsites Wat iemand ook zegt, datingsites zijn nieuwe bars. Dat is waar geile mensen naartoe gaan om singles te ontmoeten en kortetermijnavonturen te beginnen. Niet iedereen kan echter een vrouw in een bar oppikken, net zoals de meeste mannen een vrouw niet kunnen oppikken […]

Lees Recensie

Hoe verander je online daten in afspraken? 5 effectieve tips voor informele relaties Nu het internet alles gemakkelijk heeft gemaakt, kan iedereen met een smartphone gemakkelijk seks krijgen. Anders dan in het verleden, waar informele contacten ongehoord waren, geeft de moderne tijd prioriteit aan zelfontdekking. Daarom heeft deze focus op persoonlijk geluk het traditionele stigma rond […]

Lees Recensie

Vastgebonden in extase: bondage- en bdsm-mythen ontkracht! Bdsm! Geen schuldgevoel meer nu! Slavernij en discipline/dominantie en onderwerping/sadisme en masochisme (BDSM), ooit beschouwd als taboe of geassocieerd met afwijkende seksuele praktijken, heeft nu wereldwijd acceptatie en populariteit gewonnen. Van de reguliere media tot sociale kringen zijn BDSM-discussies niet langer gedempt gefluister, maar eerder een open discours […]

Lees Recensie

Rub Rankings en 12 beste sites voor erotische massages zoals RubRankings.com Laat me 12 alternatieven zien voor RubRankings.com Rub Rankings! Toen ik de naam hoorde, dacht ik in eerste instantie aan massageoliën en de geur van een ontspannende spa. Ik kon de intensiteit voelen van een hardcore massage terwijl een heerlijke en aantrekkelijke masseuse het werk deed. O jongen, […]

Lees Recensie

Hoe gebruik je speelgoed voor volwassenen om je saaie slaapkamerleven op te fleuren? Er zijn zoveel verschillende manieren om naar dit onderwerp te kijken. Maar hoe rommelig je ook denkt dat het kan worden, liefde is de moeite waard om na te streven. En als het op liefde aankomt, is speelgoed perfect om erachter te komen wat je geliefde leuk vindt en […]

Lees Recensie

Laat me 9 beste sites zien voor het verkopen van voetfoto's: sommige mensen giechelen bij de gedachte om voetfoto's online te verkopen. Maar als je de succesverhalen van verkopers goed bekijkt, is het geld dat je kunt verdienen met willekeurige voetfoto's geen lachertje. Aan de lage kant kan een enkele afbeelding worden verkocht voor tussen […]

Lees Recensie

Elke relatie, ongeacht de afstand, verdient een kans op succes. Dus als je waarschijnlijk iemand online ziet of als je partner moet verhuizen voor werk of om een ​​andere reden, is het niet meer dan normaal dat je je zorgen maakt over de mogelijkheid dat de relatie over een lange afstand werkt. Echter, zolang wat je […]

Lees Recensie

Voor veel mensen is hun romantische leven erg belangrijk, vooral wanneer ze samen zijn met iemand van wie ze houden. In de loop der jaren zijn slaapkameractiviteiten alledaags en traditioneel geworden met minder aandacht voor de nieuwste methoden. Dit heeft ertoe geleid dat het romantische leven van veel koppels op het spel staat. Als je de slaapkamertevredenheid voor je partner wilt verbeteren, zijn hier enkele […]

Lees Recensie

Het verhaal over hoe mensen langer in bed kunnen blijven en hun seksleven kunnen verbeteren, is altijd besproken. Terwijl veel mensen dachten dat ze van nature sterk zijn en iedereen in de slaapkamer aankunnen, geloven anderen dat ze hun seksuele kennis niet kunnen veranderen. Maar zoals alles in het leven, is het mogelijk om een ​​vaardigheid te verbeteren als je […]

Lees Recensie

Als je meer houdt van grappige verkleedpartijen voor Halloween, dan ben je niet de enige. Daarom hebben we voor dit jaar de beste grappige Halloween-kostuumideeën samengesteld. Of je nu iets episch of out of the blues nodig hebt, je zult mensen zeker aan het lachen maken. Wil je je gevoel voor humor laten zien tijdens de […]

Lees Recensie

Een van de meest cruciale vaardigheden die we ooit als mens kunnen ontwikkelen, is zelfzorg. Elke gezonde relatie heeft het nodig, maar het is ook een vaardigheid waar veel mensen mee worstelen. Zelfzorg houdt in dat u eerst aan uw eigen behoeften voldoet voordat u in andere mensen investeert. Of je nu een liefdevolle relatie hebt of er gewoon zeker van wilt zijn […]

Lees Recensie

Net als liefde is intimiteit een van die gevoelens die je levendig met woorden kunt beschrijven. U weet echter wanneer u het begint te voelen. Intimiteit in een relatie draait om meer dan geslachtsgemeenschap. Er is veel meer dan dat. In dit artikel leer je wat intimiteit betekent en enkele tips om intimiteit op te bouwen in een […]

Lees Recensie

Toon me de meest effectieve oplossing voor ED Wanneer mannen seksueel opgewonden raken, treedt een erectie op doordat bloed de weefsels in de penis opvult. Bij een erectie zijn hormonen, bloedvaten, verschillende zenuwen en spieren nodig om samen te werken. Erectie komt heel vaak voor in het dagelijkse leven van een man, maar soms zal het ook [...]

Lees Recensie

Laat me 6 beste websites zien voor one-night-stands Een one-night-stand krijgen betekent dat je veel plezier en opwinding hebt. Persoonlijk vind ik het leuk hoe we het beginnen vanaf een simpele “hallo” en escaleren naar hete seks in slechts een paar uur… en dit alles bevestigt gewoon iemands vertrouwen in hun spel. Ik denk altijd […]

Lees Recensie

Toon de BJ Bars List Ook bekend als een "mannenparadijs", is de stad Pattaya in Thailand zeker de beste bestemming voor geile mannen, vrijgezellenfeesten en even ontsnappen aan de dagelijkse routine. Nog niet zo lang geleden kwam ik terug van een reis naar Pattaya en ik kan zeggen dat het een van […]

Scroll naar boven