Bijgewerkt op: 16 juni 2024

Pittige Match

& TOP 14 ‘Must Visit’ swingersites zoals SpicyMatch.com

Laat me 14 alternatieven voor SpicyMatch.com zien

Pittige Match

Elke dag zoeken mensen nieuwe en opwindende ontsnapping uit hun leven. We verlangen altijd naar een leuke, avontuurlijke ervaring, vooral op het gebied van daten, seks en relaties. Dit is dus waar swinger-sites in de scène verschijnen die al onze driften, fantasieën en dromen vervullen.

Met talloze selecties op internet vandaag, is het moeilijk te onderscheiden welke oplichterij is en welke legitiem. Veel sites beweren dat ze van topklasse zijn, maar laten hun leden onvervuld, opgelicht en verspillen een hoop geld. Maar goed, er is er een die boven alles uitsteekt en de lat hoger legt door de swinger-ervaring van je leven te bieden.

URL: https://www.spicymatch.com

Deze site heet SpicyMatch. Het is duidelijk dat u hier ergens of iemand iets van heeft gehoord. Op eenvoudiger manieren is SpicyMatch een geweldige site die bedoeld is om tegemoet te komen aan de datingbehoeften van mensen die vooral een swinger-levensstijl hebben. Voor het geval je het nog niet wist, swingers zijn mensen, alleenstaand of toegewijd, die vinden dat relaties open en gedeeld moeten zijn.

Uitkleden SpicyMatch

Om te beginnen is SpicyMatch een online site waar swingers elkaar lokaal ontmoeten en aansluiten. Dit is precies bedoeld voor alleenstaanden en stellen die bereid zijn hun seksuele kant te verkennen en seksueel open te staan ​​voor andere mensen. Blijkbaar is deze site voor het eerst geïntroduceerd in het jaar 2012 en heeft sindsdien dagelijks meer dan 200,000 bezoekers ontvangen. In het bijzonder functioneert de site rond Nicosia, Cyprus.

Vanwege het wijdverbreide expliciete idee over de levensstijl van swingers, noemen veel mensen het een absurde, extravagante en bizarre levensstijl. Daarom vinden individuen die dit soort levensstijl vieren, het moeilijk om een ​​gemeenschap te vinden die dezelfde interesses in de levensstijl van swingers accepteert en deelt.

Daarom is dit hoe de SpicyMatch tot leven kwam, het demonstreert een geweldige locatie voor individuen om zich uit te drukken, te ontdekken en samen te komen en de extravagante levensstijl van swingers virtueel te vieren. Mensen kunnen lokale swingers opsporen en zich overgeven aan wederzijds plezier en plezierige momenten.

Hoe werkt het?

Design

Bovendien is de SpicyMatch-site ontworpen om een ​​uitstekende interface en gebruiksvriendelijke navigatie te bieden voor alle gebruikers en bezoekers. Het is veelbetekenend dat het geweldig werkt door uw verzonden gegevens en bedieningselementen automatisch te gebruiken door u te matchen met andere gebruikers. Het matching-systeem is dus gebaseerd op de informatie, kwalificaties en alles dat compatibel is met uw voorkeuren. Daarna wordt een succesvolle afstemming voorgesteld op het dashboard van de gebruiker en kunt u al scrollen, klikken en degene selecteren die aan uw behoeften voldoet.

Zoeken

Bovendien kunnen gebruikers de zoekfunctie gebruiken waarmee ze profielen kunnen doorzoeken die perfect passen bij hun voorkeuren. Voor betere zoekopties en resultaten kunt u upgraden naar een betaald abonnement, aangezien dit een uitgebreide zoekfunctie biedt. Na het zoeken is communicatie ook een sleutel tot het behouden van een swinger-levensstijl, dus SpicyMatch maakt gebruik van talloze verbindings- en communicatie-opties. Dit kan via chat op locatie, het delen van afbeeldingen, webcamgesprekken, e-mailuitwisseling en chatberichten.

Registreer en ga direct ter plaatse!

Is het makkelijk?

Bij het aanmaken van een account op SpicyMatch, omvat het proces vrij eenvoudige stappen en zult u nauwelijks zoveel tijd besteden. Binnen ongeveer 3 minuten ben je helemaal klaar om seks te hebben. Daarna omvat het ondertekeningsproces het opgeven van een gebruikersnaam, een geldig e-mailadres en het instellen van een wachtwoord.

Bovendien moet u informatie verstrekken over uw status. Het kan een single, een stel of een groep zijn. De site vereist dat u 18 jaar of ouder bent om lid te worden. Als dit niet het geval is, moet u afstand nemen. Klik daarna op de aanmeldknop en begin met het vinden van je match!

Details gelijk aan seks

Bovendien zullen gebruikers de opeenvolgende pagina openen waarop seksuele geaardheid moet worden vermeld. Op het volgende tabblad wordt gebruikers gevraagd hun locatie en taal op te geven. Naarmate gebruikers verder gaan, zullen ze naar een ander tabblad gaan waar ze de nodige informatie moeten opnemen, waaronder geboortedatum, huidige relatiestatus, ervaringen met swingerslevensstijl, seksuele voorkeuren en bereidheid om te reizen of niet alleen voor een afspraakje.

Bovendien is het laatste deel van het voltooien van uw profiel het uploaden van een profielfoto. Zoals aanbevolen, moeten gebruikers een afbeelding indienen waarop 60% van hun lichaam en gezicht te zien is. De beheerders van de site zullen uw afbeelding verifiëren en goedkeuren, en zodra deze is bekrachtigd, wordt deze automatisch weergegeven op het account. Desalniettemin is het niet verplicht om met uw gezicht te pronken als u op zoek bent naar privacy.

Aan de andere kant, als je gedetailleerder en uitgebreider wilt zijn over de informatie die je weergeeft, raadt de site aan om oogkleur, haar, huidskleur, tatoeage of iets interessants over jezelf op te nemen dat je graag wilt delen zodat iedereen het kan zien. Samenvattend, hoe meer gedetailleerde beschrijving u geeft, hoe groter de kans dat u aandacht en geschikte matches krijgt.

Ontwerp en bruikbaarheid van SpicyMatch

Gebruiksvriendelijk ontwerp

De SpicyMatch-site is ontworpen om de gebruikerservaring inderdaad vriendelijker en gemakkelijker te maken. Bij het scrollen merkte ik zelfs dat de menuoptie en andere functies van de site een vergelijkbare interface hebben als Facebook. Dit is handiger omdat iedereen al bekend is met het ontwerp en de functionaliteit van de site.

Bovendien is er een ondersteuningsbot beschikbaar die de gebruiker wat informatie geeft over de handige functies van SpicyMatch, waardoor de hele ervaring extra gemakkelijk wordt. Dus binnen een paar minuten browsen en scrollen, zult u merken dat u de site dieper in handen krijgt.

Betere eigenschappen, betere seks

Vergelijkbaar met het Facebook-account, stellen de SpicyMatch-functies gebruikers in staat om afbeeldingen, video's, teksten en status op hun profielen te plaatsen. Je krijgt ook updates en recente posts van je wedstrijden op je tijdlijn. Bovendien kunt u ook groepen maken of lid worden, vergelijkbaar met wat Facebook kan. Inderdaad, veel geweldige functies op deze site zijn bekend, dus het is niet verwarrend bij gebruik.

Er zijn ook andere functies die de gebruikers een handiger moment bieden bij het gebruik van de site. Bijvoorbeeld "speeddates" waar u de voorgestelde overeenkomsten van de site voor u kunt zien, en "bezoeken" die lijsten toont van gebruikers die uw profiel hebben bekeken en bezocht. Bovendien functioneert de “Ledenoptie” als een zoekbalk waar u basiszoekopdrachten kunt uitvoeren of geavanceerd kunt bladeren met toegang tot kaarten.

Ook organiseerde SpicyMatch speciale evenementen, reizen of vakanties, zowel officieel als niet-officieel, die toegankelijk zijn via de sectie "Evenementen". Bovendien kunt u met SpicyMatch eenvoudig verbinding maken en communiceren via de in-site berichtendiensten, meldingen, vriendschapsverzoeken en actieve leden die beschikbaar zijn. Ongetwijfeld levert SpicyMatch een uitstekend, fascinerend en vermakelijk datingavontuur online.

Gratis aansluitingen?

Elke geweldige functie heeft een prijs. Echter, in SpicyMatch is het aanmaken van een account en aanmelden als lid niet een hoop geld nodig. Verrassend genoeg is het voor het gemak van iedereen gratis! Niettemin kunnen basisaccounts de gebruiker ervan weerhouden om het meeste uit de geweldige functionaliteit van de site te halen.

Aan de andere kant past het voor betalende leden exclusieve functies toe, waaronder anoniem berichten verzenden en browsen. Bovendien is de exclusiviteit van de site handiger bij het vinden van overeenkomsten, omdat betalende leden het voorrecht hebben om geavanceerde matching-algoritmen te gebruiken om de meest nauwkeurige en nauwkeurige resultaten vast te leggen. Hoe dan ook, er zijn ook enkele geweldige aanbiedingen voor basisaccounts. Dat omvat bijvoorbeeld geautomatiseerde matchingssuggesties en het bekijken van profielen van andere gebruikers.

Krijg Kinky In SpicyMatch-app

De mensen achter SpicyMatch zijn ontstaan ​​in een gezamenlijk idee. Ze hebben zich ingespannen om een ​​gemakkelijkere manier te ontwikkelen voor swingers om hun levensstijl te uiten en te verkennen via een app. Ja, je leest het goed. De SpicyMatch is beschikbaar voor het downloaden van zowel ib Android- als iOS-apparaten. Voor Android-gebruikers is versie 4.4 of hoger nodig om te installeren, terwijl iOS-gebruikers versie 11 of hoger nodig hebben.

Bovendien heeft de app zelf vergelijkbare elementen, ontwerp en bruikbaarheid in vergelijking met de desktopversie. De functionaliteit van de desktop is getransformeerd tot een draagbaar, compact en handig platform. Bovendien zijn er geen vervelende advertenties die op de site loeren en worden pop-ups niet ervaren. Volgens gebruikers is de algehele bruikbaarheid en ontwerpervaring uiterst veilig, vriendelijk en eenvoudig. Inderdaad, de ervaring van het boeien en organiseren van swingersevenementen, dates en afspraken, is van pas gekomen.

Bent u verzekerd?

De grootste uitdaging die iemand opwerpt voordat hij daadwerkelijk een datingsite gebruikt, heeft betrekking op veiligheid. Zonder eerst de aanmeldingsoptie te gebruiken, vooral als het een informele datingsite is, is het altijd verstandig om een ​​onderzoek uit te voeren. Inderdaad, er zijn tegenwoordig fraudeurs, net als veel online sites, met verschillende trollenprofielen.

Met dit doel, om verdere inbraak door onbevoegden te voorkomen, heeft SpicyMatch bepaalde beschermingstools gebouwd, zoals een SSL-certificaat. De website voorziet zijn gebruikers van beveiligingshulpmiddelen om hen te helpen identificeren wanneer iemand hen probeert te misleiden. SpicyMatch heeft een standaard gebruikersovereenkomst en mag zonder voldoende toestemming geen gebruikersgegevens uitwisselen.

Verschillende van de verslagen zijn inderdaad echt, maar u moet oppassen dat u uw gegevens niet aan de verkeerde mensen bekendmaakt. Het risico bestaat dat u een valse identiteit tegenkomt die u zou kunnen dwingen uw gegevens prijs te geven. Zorg ervoor dat elk verdacht gedrag dat u tegenkomt, wordt gerapporteerd.

Bovendien zullen de moderatoren van SpicyMatch het evenement onder de loep nemen en de nodige acties ondernemen. Als u van plan bent uw abonnement op te zeggen, kunnen gebruikers ook contact met hen opnemen. Evenzo, als u ooit meer dan 180 dagen geen toegang hebt tot de website nadat u uw gegevens van de servers hebt gewist, zal de site uw profiel onmiddellijk verwijderen.

Sleutel tot een succesvolle afstemming

Met een eenvoudige interface en gemakkelijke navigatie, maakt de site gebruik van geweldige functies om betrokkenheid, verbinding en communicatie leuker en vermakelijker te maken tussen swingers.

Bijpassende en aansluiting

Bovendien heeft de SpicyMatch-site een geautomatiseerd systeem dat interesses, informatie en voorkeuren afstemt op andere gebruikers voor een nauwkeurigere en nauwkeurigere afstemming. Gebruikers hebben nu de macht om te selecteren, te kiezen en te bepalen of de wedstrijden voor hen geschikt zijn. Deze functie bespaart veel tijd en moeite bij het handmatig scrollen en bladeren door potentiële overeenkomsten. Even belangrijk is dat de automatische matching u helpt te bepalen welke van de duizend geregistreerde swingers dezelfde interesses met u delen.

Flirten en chatten

Een "Interesse" -knop is eveneens beschikbaar op SpicyMatch. Het heeft een pictogram in de vorm van een hart en wordt naast het profiel van elke gebruiker geplaatst. Dit functioneert daarom als een manier om medegebruikers te tonen dat u in hen geïnteresseerd bent. De knop geeft ook aan dat ze aantrekkelijk, interessant en opwindend lijken om te zien. Meestal is dit een eenvoudige manier om een ​​gesprek met iemand te beginnen en later een sensueel moment te beleven.

Zoek, vind en word geneukt

Om uw overeenkomsten te vinden, heeft SpicyMatch een speciaal systeem dat een zoekfilter wordt genoemd. De toepasselijke zoekfuncties zijn afhankelijk van de aard van het abonnement dat u heeft. De standaardversie geeft toestemming om naar leden te zoeken op basis van leeftijd, regio en seksuele voorkeur. Er zijn specifieke criteria in de geavanceerde zoekopdracht, zoals lengte, gewicht, ogen en haarkleur. Het is helaas momenteel open voor betalende gebruikers.

Dus als u op zoek bent naar iets buitengewoons of iets dat u het meest aanspreekt, zal het geavanceerde zoeken het onderzoek alleen voor u uitvoeren. Bij het zoeken heeft het meerdere filters die u kunt toevoegen. Belangrijk is dat dit betrekking heeft op alle gegevens die de gebruiker in zijn account laat zien, namelijk uiterlijk, persoonlijkheid, neiging tot roken en wat niet.

Doe mee om te gaan liggen

Het verstandigste wat u kunt doen als u iemand fascinerend vindt, is een praatje met ze maken. U kunt communiceren met uw voorgestelde wedstrijden via live stream, chat, e-mail, IM en het delen van afbeeldingen op SpicyMatch. De chatfunctie stelt je in staat om andere leden dieper te ontdekken. Ook leer je ze grondiger begrijpen door middel van video- en audiocommunicatie. Met behulp van de zoekfunctie kunnen gebruikers de lijst met personen doornemen die hun keuze aanvullen en ontdekken wie beschikbaar is. U kunt meteen beginnen met communiceren wanneer u ze vindt.

Hoewel de meeste mensen swingen als onaangenaam en afschrikwekkend beschouwen, erkennen verschillende mensen het fascinerende leven van swingers en waarderen ze de gemeenschap. Swingers hebben extreme problemen om zichzelf over te brengen op een gewone datingsite, dus de SpicyMatch-site is een effectieve gelegenheid voor mannen, vrouwen en koppels om erop uit te trekken en mensen met dezelfde interesses te ontmoeten om samen te genieten en rond te hangen. Twijfel niet en dien vandaag nog een aanvraag in op SpicyMatch!

De voor- en nadelen van SpicyMatch

Pluspunten:

 • De site biedt een locatie voor gelijkgestemde mensen die geïnteresseerd zijn in de levensstijl van swingers
 • Swinger-forum is beschikbaar
 • Het aanmeldingsproces is eenvoudig en eenvoudig
 • Er zijn beschikbare lokale bijeenkomsten en evenementen
 • Leden zijn elke dag actief
 • Makkelijk om mensen met dezelfde interesses te vinden

Nadelen:

 • Sommige van de beschikbare functies zijn exclusief toegankelijk voor betalende leden
 • Sommige gebruikers hebben gemeld dat het even duurt om de interface van de site te pakken te krijgen

TOP 14 lokale swingersites zoals SpicyMatch.com:

# 1 - Adult Friend Finder

AdultFriendFinder

Adult Friend Finder is een uitstekende site die geschikt is voor mensen die zich willen bezighouden met losse contacten en seksuele aangelegenheden. De site is al een aantal jaren actief en in gebruik. Tot op de dag van vandaag is de community gegroeid en melden zich elke dag veel mensen aan. In de Adult Friend Finder worden alle seksuele verlangens, fantasieën, knikken en fetisjen tegelijk ervaren. Iedereen is vrij om zijn verborgen verlangens te uiten en te verkennen, zonder zich veel zorgen te hoeven maken over een rommelig relatieproces. Schrijf u nu in, vind uw match en geniet van de diensten van deze site.

Bezoek onze volledige review van AdultFriendFinder.com.

Pluspunten:

 • Registratie is eenvoudig en het proces duurt slechts een minuut
 • Veel gebruikers zijn elke dag actief
 • Open voor alle soorten seksuele geaardheid
 • Maak groepen en plaats gratis blogs om informatie en interactie te verzamelen
 • Bekijk gratis video's en afbeeldingen
 • Het delen van video's en afbeeldingen wordt sterk aanbevolen

Nadelen:

 • Op dit platform zijn meer mannelijke leden aanwezig dan vrouwen

# 2 - 2fuck.com

2fuck navigatie

Voor degenen die op zoek zijn naar een informele date en aansluiting in een oogwenk, 2fuck.com is een perfecte site voor al uw behoeften. Het helpt individuen echt om hun beste match te vinden, in plaats van valse hoop te geven aan het publiek. Met zijn 3 miljoen unieke bezoekers per dag, en de meerderheid meldt zich aan, 2fuck.com neemt geleidelijk het internet over met een plons. Mensen met verschillende achtergronden komen op deze site samen met slechts één doel: seks hebben. Ongetwijfeld heb je tegen het einde van de dag een overvloed aan aansluitingsarrangementen via hun verbazingwekkende compatibiliteitsafstemmingssysteem.

Pluspunten:

 • De leden komen uit verschillende delen van de wereld
 • De site is strategisch gepland en ontworpen om gebruikersvriendelijke navigatie te bieden
 • Gratis registratie voor iedereen

Nadelen:

 • Enkele van de functies zijn exclusief voor betalende leden

# 3 - Bangalen

lokale bevolking

Van de naam zelf is Banglocals niet verrassend om erachter te komen hoe de site werkt. Ongeacht de vele datingsites die tegenwoordig op internet zijn, zijn er maar een paar die echte service bieden op het gebied van aansluiten en daten. Meerdere mensen op deze site zijn bereid je zonder verplichtingen te neuken. Dus als u seksueel plezier en avontuur wilt, verwen uzelf en meld u aan.

Pluspunten:

 • Het gebruikersbestand is divers en uniek
 • De site is gemakkelijk te gebruiken en de interface is eenvoudig te navigeren
 • Er is een pagina met veelgestelde vragen die u kunt gebruiken om de site beter te begrijpen of om kleine problemen op te lossen
 • Registratie is snel en het aansluiten is direct
 • Afspreken met iemand bij u in de buurt is zeer goed mogelijk

Nadelen:

 • Vereist betaald abonnement om de site te gebruiken

# 4 - Swingers Dateclub

swingers dateclub

Een van de eerste swingerwebsites op internet in de geschiedenis, Swingers Date Club of SDC blijft zich inzetten om een ​​geweldige locatie voor swingers te bieden. Meestal is het gevestigd in Europa, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Veel swingers uit deze landen melden zich aan en geven uiting aan hun Swinger-levensstijl.

Pluspunten:

 • Miljoenen leden, waarvan de meerderheid in de Verenigde Staten, Europa en Nederland
 • Het biedt een proefabonnement van 20 dagen en kan 95% van de functies van de site gebruiken om u een overzicht te geven wanneer de site bij u past
 • Tal van blogs en advies over seks, gezondheid, reizen, swingers, onderwijs en wat dan ook

Nadelen:

 • Alleen beschikbaar op de website, geen app-versie

# 5 - fantastische swingers

fantastische swingers

Fabswingers is een site gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en wordt beschouwd als de goedkoopste Swinger-website op internet. Het heeft meer dan 200,000 leden en het aantal unieke dagelijkse bezoekers groeit sinds de lancering. Alle functies van de site zijn toegankelijk zonder ook maar een cent te betalen. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat profielen authentiek zijn, aangezien het een intensief verificatieproces gebruikt om te voorkomen dat fraudeurs de site binnendringen.

Pluspunten:

 • Er zijn chats, forums en videocommunicatie beschikbaar
 • Talloze leden in het Verenigd Koninkrijk

Nadelen:

 • Nog geen app-versie

# 6 - Swing Levensstijl

swinglevensstijl

SLS of algemeen bekend als Swing LifeStyle is een in de VS gevestigde website die swingers het beste platform biedt om de levensstijl van swingers te verkennen, uit te breiden en te ervaren. De populaire slogan "Start Your Sexual Revolution" laat zien hoe enthousiast de mensen achter deze site zijn met betrekking tot niet-conventionele relaties en het uitwisselen van partners.

Meer over Swinglifestyle.com.

Pluspunten:

 • Een van de oudste websites gewijd aan de levensstijl van swingers
 • Leden zijn elke dag erg actief op de site
 • In de grote steden zijn tal van evenementen gepland
 • Er zijn landelijke lijsten met parenclubs beschikbaar voor uw referentie

Nadelen:

 • Alleen met een Premium-lidmaatschap kunt u mensen berichten sturen

# 7 - Kasidi

kasidie

Kasidie ​​is een andere geweldige website die tegemoetkomt aan de behoefte van mensen, vooral in de swinger-levensstijl. De site is voornamelijk bedoeld voor stellen die bereid zijn om andere mede-swingers te ontmoeten en deel te nemen aan seksuele activiteiten en sociale evenementen bij te wonen. Kasidie ​​biedt talloze manieren en connecties om een ​​swinger-levensstijl te ontmoeten en te oefenen. De site bevat ook een seksmeter, waarin de leden kunnen beoordelen op basis van de profielen van andere leden.

Check out onze volledige recensie van Kasidie.com.

Pluspunten:

 • Er worden lokaal, nationaal en internationaal evenementen gehouden
 • Het biedt reizen en een afspraak voor een korte tijd
 • Het gebruikersbestand is groot en elke dag veel actieve leden

Nadelen:

 • Gratis accounts kunnen de profielen van andere leden niet bekijken

# 8 - Squirt.org

spuiten.org

Squirt is het platform voor online videodating waarmee homoseksuelen van over de hele wereld kunnen converseren via een enkele live videofeed. In het jaar 1999 heeft Squirt een van de eerste websites voor homoseksuele dating opgericht en blijft deze. Aanvankelijk was het bedoeld als een locatie waar homoseksuele alleenstaanden spontane dates kunnen coördineren en cruiselocaties kunnen verkennen. Sindsdien is het doel van het platform relatief nooit veranderd.

Pluspunten:

 • Leden zijn talrijk en divers
 • Profielen van de leden zijn uitgebreid en gedetailleerd
 • Zoekfuncties maken gebruik van locatiebases voor meer gemak

Nadelen:

 • Nog niet beschikbaar als app
 • Niet voor mensen die op zoek zijn naar langdurige relaties

# 9 - Fling.com

Fling heeft opwindende functies verpakt in één datingbestemming. Het richt zich op het helpen van individuen en koppels om verbindingen te ontdekken voor persoonlijke of virtuele sekservaringen, al dan niet heteroseksueel. Fling.com is al meer dan twee decennia een enorm paradijs voor de geneugten geworden, in het belang van stellen om bevrediging en voldoening te ontdekken. Ontdek sexy foto's, privé-informatie en plezier van 's werelds beste datingwebsite voor volwassenen voor miljoenen individuen over de hele wereld.

Pluspunten:

 • Seksueel stimulerende interface en dynamische aard van het ontwerp
 • Het gebruikersbestand is groot en enorm
 • De site biedt een garantie van 3 maanden dat u aan het werk gaat

Nadelen:

 • Een compatibiliteitstest is niet beschikbaar

# 10 - FriendFinder-X

FriendFinder-X

In de wereld van datingsites voor swingers heeft FriendFinder-X een reputatie opgebouwd. Het bieden van amusement en een groep accepterende deelnemers is wijdverbreid. Binnen deze ruimte hebben oordelen en kritieken geen plaats. Alle deelnemers kunnen openlijk alles doen wat ze willen en wagen zich er zonder twijfel aan. Dus als je zin hebt in een seksuele relatie, swingers, orgie, huisfeesten, fetisjen en nog veel meer, dan ben je bij FriendFinder-X aan het juiste adres. Er zijn waar, veel mensen op internet zoeken wanhopig naar intieme afspraken en iedereen staat voor een fantastisch plezier.

Meer over Friendfinder-x hier.

Pluspunten:

 • Sorteer leden, video's en afbeeldingen in termen van wat hot en trending is
 • Sorteerfunctie en geavanceerde filters zijn toegankelijk
 • Aanpassing van profielen wordt aangemoedigd

Nadelen:

 • U kunt andere leden alleen berichten sturen als u zich abonneert om premiumlid te worden

# 11 - alt.com

alt.com thuis

ALT.com is een platform voor individuen die betrokken zijn bij onconventionele soorten intieme relaties en intimiteit. Deze site biedt opties die je vandaag absoluut niet kunt ontdekken op het populairste platform op internet, van ongebruikelijke fetisjen tot onconventionele dromen. Ervaar de erotische vreugde van onconventionele seks. Het bieden van ordinaire bondageseks, BDSM, avontuurlijke seks, romantische minnaars, diepste verlangens, swingers, seksdaten en nog veel meer.

Vol recensie van ALT.com.

Pluspunten:

 • Actieve leden zijn op zoek naar toevallige ontmoetingen
 • Het gebruikersbestand is groot
 • Gratis lidmaatschap van de site is beschikbaar

Nadelen:

 • Interface en ontwerp zijn nogal verwarrend
 • Beperkte functies voor gratis accounts

# 12 - Gratis HookupAffaire

Gratis Hookup Affair

Freehookupaffair.com is een waardig platform voor romantiek en losse seks. Hier kun je ontdekken en ervaren dat miljoenen gelijkgestemde mensen plezier hebben en elkaars erotische verlangens vervullen. De site promoot een speciaal concept om mensen met vergelijkbare bedoelingen tegemoet te komen aan informele dating. In een poging om vrijblijvende partnerschappen te ontdekken, komen mensen hier massaal. Ze hanteren een aantal regels en procedures die individuen aanmoedigen om voor een beperkte periode contacten te zoeken, maar uiteindelijk zullen ze veel tijd samen hebben.

Pluspunten:

 • Perfect voor mensen die op zoek zijn naar relaties zonder verplichtingen
 • Het ontwerp van de website is eenvoudig maar elegant
 • De navigatie is soepel en eenvoudig
 • U kunt positieve getuigenissen over de site lezen

Nadelen:

 • FAQ-sectie is niet beschikbaar
 • Klantondersteuning is exclusief voor betalende leden

# 13 - Swinger Sociaal (Alt Speeltuin)

SwingerSociaal

SwingerSocial heeft de exacte functies voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde swingers. Je zult getuige zijn van echte swingers die bereid zijn om op dit platform te spelen. Iedereen is open en hun taal wordt niet onderzocht. Neem contact op en plan lokale evenementen voor een orgie, viertal of zelfs intieme seks met verschillende deelnemers op de site. Wanneer u zich registreert, hoeft u alleen maar een geverifieerd e-mailadres op te geven en bent u helemaal klaar om u te mengen. SwingerSocial maakt gebruik van een eenvoudig, maar schoon website-ontwerp, waardoor gebruikers gemakkelijk door de site kunnen navigeren.

NOTITIE: Het is samengevoegd met ALTPlayground.com.

Pluspunten:

 • Gratis chatrooms, videogesprekken of audiochats maken voor een gemakkelijkere communicatie
 • De mobiele versie van de site presteert vergelijkbaar met de desktopversie
 • U kunt gratis foto's bekijken met hete en erotische thema's

Nadelen:

 • Geen restitutiebeleid beschikbaar
 • De Verenigde Staten en Canada gebruiken deze site gunstiger

# 14 - flirt.com

flirt.com

Swingers, stellen en singles praten constant over een platform met de naam Flirt.com over de hele wereld. Deze website biedt een breed scala aan gratis functies die bijdragen aan het verwezenlijken van erotische fantasieën en intieme relaties door zijn gebruikers te ondersteunen. Dit heeft meer dan zeventig miljoen profielen gebouwd op deze website, volgens de gegevens, en het zal zeker vastlopen.

Bovendien garandeert het platform dat alle services die beschikbaar zijn op deze site volledig gratis te gebruiken zijn en dat er in de toekomst geen extra verborgen kosten kunnen worden gemaakt. Een betaald lidmaatschap kan gebruikers echter het voorrecht geven om meer te laten zien op topniveau van de resultaten van zoekmachines. Aanmelden is niet voor iedereen een dilemma, omdat de website een redelijke, snelle en beknopte methode hanteert.

Pluspunten:

 • Functies zijn gratis te gebruiken
 • Het ontwerp en de lay-out van de site is eenvoudig en schoon
 • Meerdere privileges om met andere leden te chatten
 • De app-versie van de site kan zowel op iOS- als Android-apparaten worden gedownload

Nadelen:

 • Geen garantiebeleid

Conclusie

In de levensstijl van swingers kan het erg ingewikkeld zijn om het beste en beste platform te vinden dat zijn onconventionele dateringsmethoden accepteert. Voor dit doel richten de meeste datingsites zich nu op traditionele verbindingen en conventionele aansluitingen. Maar goed, brede innovaties komen nu in de schijnwerpers en veel mensen voorzien in de exclusieve behoeften van swingers.

Om tijd te besparen, kunt u door de bovengenoemde sites bladeren en bladeren, aangezien ze allemaal een veelbelovende manier bieden voor de levensstijl van swingers. Alle mensen die meededen op elk van de sites mochten hun verlangen en nieuwsgierigheid naar swingen verkennen, ervaren en uiten zonder zich al te veel zorgen te maken over de oordelen en kritiek die er omheen waren.

Als je verbijsterd lijkt te zijn door de geweldige keuzes hierboven, zijn hier mijn drie belangrijkste persoonlijke voorkeuren, afgezien van SpicyMatch.com:

Al deze zijn ontworpen om traditionele dating en afspraken te transformeren in een spannender en leuker avontuur. Echt een buitengewone kans om de ultieme diepste verlangens en seksuele fantasieën te vervullen samen met mensen die dezelfde overtuigingen delen. Als je bereid bent om lid te worden van een groeiende gemeenschap van swingers, duik dan in een plezierig, verbluffend, verrukkelijk seksueel avontuur.

pictogram voor vergelijkbare sites Alle 13 andere sites in deze categorie die het bekijken waard zijn:

Lees Recensie

Echte swingers en 12 beste swinger-datingsites zoals RealSwingers.com Laat me 12 alternatieven zien voor RealSwingers.com Maak je klaar voor een reis naar RealSwingers.com, de plek waar swingers verbinding kunnen maken en wat pit aan hun leven kunnen toevoegen. Ik heb veel goede dingen gehoord over deze site en hoeveel swingerfantasieën deze heeft vervuld. Maar van […]

Lees Recensie

Swinger Zone Central & Top-12 Geweldige Swinger-datingsites en andere seksdatingsites zoals SwingerZoneCentral.com Laat me 12 alternatieven zien voor SwingerZoneCentral.com Hallo daar, zet je schrap als je de Sherlock Holmes van swinger-dating bent en altijd op zoek bent naar verbluffende dating benaderingen! SwingerZoneCentral.com is als de rockster van online datingsites en beweert de beste te zijn in […]

Lees Recensie

Swingles Review & 12 Swinger-datingsites zoals Swingles.com die je moet bezoeken. Laat me 12 alternatieven voor Swingles.com zien Swingles is de ultieme speeltuin voor swingers die hongerig zijn naar sexy shenanigans! Dit is niet de datingsite van je oma; het is een hotspot voor mensen die op zoek zijn naar ongedwongen plezier. Vanaf het begin is Swingles openhartig over de sfeer – eromheen; […]

Lees Recensie

99FLAVORS & Top-12 swinger-datingsites en andere gratis en premium datingsites zoals 99flavors.com Laat me 12 alternatieven zien voor 99flavors.com Hallo daar, voel je je avontuurlijk en op zoek naar opwinding in je liefdesleven? Dan is 99flavors.com wellicht het perfecte platform voor jou! Dit online platform is op maat gemaakt voor mensen die openstaan ​​voor […]

Lees Recensie

Wasteland & Top 12 fetisj- en BDSM-sites zoals Wasteland.com Laat me 12 alternatieven voor Wasteland.com zien Koop wat kinky spul en verschillende schatten op Wasteland.com. De naam van deze site klinkt ironisch met de lekkernijen die het biedt. Je verlangen naar fetisjen zal worden verzadigd met de enorme verzameling BDSM en andere orgastische pornoscenario's. Wasteland is een vakkundig […]

Lees Recensie

Scambistipercaso (Swingers By Chance) & Top-12 lokale datingsites voor swingers en swingers zoals scambistipercaso.it Laat me 12 alternatieven voor Scambistipercaso.it zien Ben je benieuwd naar de swinger-levensstijl of wil je je swingende interesse vergroten? Nou, goed nieuws, want Dudethrill heeft vandaag weer een swinger-site om te beoordelen! Scambistipercaso is Italië's nummer één swingende en achtervolgende […]

Lees Recensie

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM- en seksdatingsites zoals fetish.com Laat me 12 alternatieven voor fetish.com zien Houd je van ruige en kinky BDSM wellustige trekjes? Niet zeker? Nou begrijp ik het. Sommige mensen denken dat ze niet (genoeg) kinky zijn omdat ze zich behoorlijk schamen voor hun fetisjen of een beperkt aantal eigen verlangens hebben. Ik ben het ermee eens […]

Lees Recensie

BDSMDate Review & Top 12 Fetisj- en BDSM-sites zoals BDSMdate.com Toon 12 alternatieven voor BDSMDate.com: In het BDSM Fetisj-genre is BDSM Date een goedgekeurde en populaire online datingwebsite. Het platform is bedoeld voor mensen die ruimdenkend zijn en op zoek zijn naar iemand met wie ze hun passies kunnen delen en kunnen deelnemen aan dergelijke geavanceerde […]

Lees Recensie

SpicyMatch & TOP 14 “must visit” swingersites zoals SpicyMatch.com Laat me 14 alternatieven voor SpicyMatch.com zien Elke dag zoeken mensen nieuwe en opwindende ontsnapping uit hun leven. We verlangen altijd naar een leuke, avontuurlijke ervaring, vooral op het gebied van daten, seks en relaties. Dit is dus waar swinger-sites in de scene verschijnen die voldoen aan alle [...]

Lees Recensie

Swingtowns & 11 TOP-datingsites voor swingers zoals Swingtowns.com Laat me 11 alternatieven voor Swingtowns.com zien In termen van seks zijn verschillende mensen misschien bekend met het woord swingen. Personen die zich bezighouden met swingen, dekken meestal zowel alleenstaanden als toegewijde relaties. Over het algemeen wordt dit gedaan om verschillende redenen, hetzij om de kwaliteit en kwantiteit van het geslacht te verhogen [...]

Lees Recensie

SwapFinder en vergelijkbaar 12 best beoordeelde BDSM-, swinger-hookup-sites URL: https://swapfinder.com Toon 12 swinger- / BDSM-datingalternatieven voor Swapfinder.com dating-apps, maar kan nog steeds niet de perfecte persoon voor jou vinden. Wat erger is, is dat als je een match vindt, ze [...]

Lees Recensie

Swingular URL: https://swingular.com Toon 12 alternatieve Swinger-datingsites zoals Swingular.com Swingular is een communityplatform dat de privacy respecteert tijdens sociale netwerken. Het is een datingsite voor volwassenen waar individuen en partners met dezelfde smaak de meningen van leden kunnen bekijken om met elkaar in contact te komen. Het is netwerken waar informatie over jou nooit zal zijn [...]

Lees Recensie

Als je geen strikte relatie hebt en seksuele verkenning iets is dat je opwindt - misschien ben je op zoek naar mensen met vergelijkbare knikken of fetisjen, of gewoon dezelfde swinger-levensstijl. We hebben een lijst met sites voor u opgesteld waar u verschillende swingerpartners kunt vinden, dus bekijk deze eens (# 1 betekent niet noodzakelijk [...]

Scroll naar boven