Bijgewerkt op: 25 juni 2024

swingsteden

& 11 TOP-datingsites voor swingers zoals Swingtowns.com

Laat me 11 alternatieven voor Swingtowns.com zien

SWINGTOWN

In termen van seks zijn meerdere mensen misschien bekend met het woord swingen. Personen die zich bezighouden met swingen, dekken meestal zowel alleenstaanden als toegewijde relaties. Over het algemeen wordt dit gedaan om verschillende redenen, hetzij om de kwaliteit en kwantiteit van het geslacht te verhogen, of gewoon om dingen in bed op te fleuren, in plaats van de traditionele. Volgens rapporten dient het als een gezonde uitlaatklep voor seksuele nieuwsgierigheid en versterkt het de relaties met relaties verder.

Vroeger waren swingers meestal een vertrouwelijke gemeenschap en mensen ontmoeten elkaar via de gekochte datingmagazines. Vanwege de technische details van traditionele swingers, nemen vergaderingen enorm veel tijd in beslag van het schrijven van brieven en het verzenden van foto's voordat er zelfs maar vergaderingen plaatsvinden. In de huidige staat vallen swingers echter geleidelijk de mainstream binnen vanwege het gemak van internet.

Maak kennis met ... The SwingTowns!

Als je talloze clubs, congressen, resorts, feesten en websites ziet die bedoeld zijn voor swingers, is het gemakkelijk te zeggen dat ze inderdaad overal zijn. Geleidelijk aan openen mensen zich vrijelijk voor de levensstijl en proeven ze er heerlijk van. Met slechts een paar klikken vindt u duizenden websites voor swingers. Bovendien kunnen gebruikers zelfs vooraf zoeken om specifieke overeenkomsten met uw voorkeuren te verfijnen, op basis van leeftijd, locatie en nog veel meer.

Hoewel er momenteel een toenemend aantal swingers is, is het grootste probleem waarmee mensen momenteel worden geconfronteerd het dilemma of online datingsites voor swingers op internet echt zijn of gewoon een hoop oplichting. Gelukkig is er een die aanwezig is sinds 1999, de tijd dat online swingersites de jackpot bereikten en een wereldwijde trend werden, net als de SwingTowns.

De website gaat terug op zijn geschiedenis en begon met een prikbordmethodeplatform dat ruimdenkende volwassenen een plek biedt om samen te komen, te communiceren, uit te nodigen en andere plezierige dingen te doen. Momenteel is Swingtowns een snel bloeiende site geworden met een groot aantal leden. Hier kun je alle soorten mensen ontmoeten en iedereen vrijuit welkom heten.

Navigeren op de site

Het is duidelijk hoeveel sites op internet tegenwoordig valse beloften doen over de functies en diensten die het kan bieden. Maar laat u niet misleiden. Ik weet dat je slimmer bent dan dat. Overweeg om u aan te melden voor de Swingtowns-website die ongetwijfeld precies biedt wat u nodig heeft.

Om te beginnen zorgt het unieke uiterlijk van de site voor een meer verfijnd en betrouwbaar gevoel. Het maakt gebruik van functies die gemakkelijke en gemakkelijke navigatie mogelijk maken. U hoeft geen IT-expertise of gerelateerde vaardigheden te hebben om moeiteloos door de webpagina te bladeren. Met een basiskennis van internetverkenning, zul je zeker een aansluiting regelen. Bovendien gebruiken de SwingTowns twee verschillende manieren om van de functies te genieten en deze te waarderen. Een daarvan is het gratis basisaccount en het andere is het premiumaccount. De laatste heeft betere functievoordelen.

Bovendien is er op de webpagina een sectie met de naam "Actie" waarin de interface er hetzelfde uitziet en dezelfde functionaliteit heeft als een Facebook-nieuwsfeed. Leden van de site plaatsen afbeeldingen en statusupdates, en men kan de updates van andere leden zien wanneer u ze volgt. Er is een soortgelijke sectie die bedoeld is om trending posts op de site te laten zien. Met de geavanceerde filterfunctie van deze sectie kan het lid berichten binnen een nabijgelegen locatie verfijnen.

Terwijl ik door de site navigeer, zijn er tal van opties waar mensen van kunnen genieten, waaronder Polyamory Finder en Threesome Finder. Ook worden singles automatisch gekoppeld aan andere leden op basis van voorkeuren en locaties, waardoor ze de handigste en snelste swingerervaring krijgen. Beschreven met betrekking tot Facebook, gebruikt de site communicatiemiddelen zoals e-mail, videogesprekken en instant messages die de leden een grote kans bieden om deel te nemen en actief te worden.

De kwaliteit van hun profielen controleren

Het account op SwingTowns dat u bouwt, moet speciaal zijn en opvallen. Profielen moeten de juiste informatie bevatten om comfort te creëren voor de beheerders van het platform om nauwkeurig uw voorkeursovereenkomsten te geven. Er moet een duidelijk beeld van uzelf in het account staan ​​en u moet geen wazige afbeeldingen gebruiken. Het belangrijkste is dat u controleert of alle gewenste kenmerken en attributen zijn opgenomen om automatisch matchen te stimuleren en u te helpen paren te vinden.

Bij het aanmaken van een account in SwingTowns is het een belangrijke factor om je reputatie een boost te geven en het publiek aan te spreken. Het betekent niet noodzakelijk dat profielen hooggekwalificeerd en opgeleid moeten zijn om een ​​aantrekkelijk gevoel te geven, maar een sexy foto en volledige informatie zullen zeker een behoorlijk aantal views opleveren. Dit is de belangrijkste zorg van de makers van de site, het is om de aandacht van anderen op de jouwe te vestigen en de match- en swinger-ervaring gemakkelijker en leuker te maken.

Sta op en meld u aan voor de beste swingerervaring!

Het zal me niet verbazen als je overweegt om je aan te melden bij SwingTowns. Het proces zal je op geen enkele manier overweldigen en duurt alleen ongelooflijk snel. Diepgaande vragen over uzelf maken geen deel uit van het registratieproces en vragen meestal alleen om wat achtergrondinformatie en een korte beschrijving. Ook kreeg de SwingTowns-site een Facebook-achtig systeem voor het indienen van profielfoto's, dus deze stap zal naar verwachting vertrouwder en gemakkelijker zijn. Bezoekers die zich aanmelden voor deze site nemen ongeveer tien minuten in beslag.

Bovendien zijn foto's op deze site een cruciaal element dat het succes of falen van je swingerervaring bepaalt. Foto's zijn uw kostbaarste bezit en een manier voor andere leden om een ​​glimp op te vangen van uw fysieke verschijning. Het is het beste om meerdere beste foto's te uploaden, zodat anderen je opmerken en mogelijk geïnteresseerd zijn. Dit is de beste manier om interesse te tonen in aansluiten, en dit maakt allemaal deel uit van het aanmeldingsproces.

SwingTowns houdt het echt

Om de zaken echt te houden binnen het platform, gebruikt SwingTowns een speciale functie die "gevalideerd" op hun accounts laat zien. U merkt dit misschien wanneer u de site voor het eerst verkent. Dit zorgt ervoor dat de aangemaakte accounts gevalideerd en echt zijn. De "gevalideerde" zekerheid kan alleen worden verkregen door de verificatie en validatie van een ander lid van de SwingTowns. Zodra een lid het vertrouwen van een ander lid heeft gewonnen, kan dit zijn via online meetups of real-world afspraken, die medeleden zullen een "gevalideerde" status geven.

Naarmate de tijd verstrijkt, zullen de leden met een vertrouwde reputatie natuurlijk worden gevalideerd als onderdeel van de dynamische gemeenschap van de site. Door de implementatie van een peer-based validatieprocedure behoudt de SwingTowns-site zijn puurheid en authenticiteit. Leden worden hun politie en melden vermoedelijke trollen en nepaccounts. Beheerders zullen rapporten ter beoordeling ondergaan en uiteindelijk kunnen ze al dan niet voor permanente verwijdering van de site verklaren.

Speciale hoofdkenmerken

 • Actie!

Actie is geen werkwoord, maar een sectie op de SwingTowns-site die een vergelijkbare stijl en functionaliteit gebruikt als een Facebook-nieuwsfeed. U ontvangt updates via de nieuwsfeed van leden waarmee u verbonden bent of die u leuk vindt. U ontvangt ook updates en berichten van mensen in het algemeen binnen uw lokale regio zodra u het systeem daarom vraagt. Het beste van deze functie is dat deze verder kan worden aangepast volgens verschillende criteria, waaronder geslacht, leeftijd, voorkeuren, wensen en andere voorkeuren.

 • Kinks

De SwingTowns is een perfecte locatie voor mensen die vooral geïnteresseerd zijn in knikken. Er zijn heel veel mensen die elke dag hopen dat ze de accepterende sfeer binnen deze site zijn om de kinkstergemeenschap te omarmen. Het is echt gevuld met stellen, alleenstaanden en groepen mensen die graag hun kinky kant willen ontdekken. Sommigen houden zich bezig met sensuele BDSM, fetisj-toneelstukken, bondage en een soort van Fifty Shades of Grey-entertainment. Allen zijn hier aanwezig!

 • Polyamorie

Leven in een niet-monogame levensstijl wordt openlijk geaccepteerd in SwingTowns. Het polyamorie-gedeelte van het platform biedt een locatie voor leden met een specifieke levensstijl om andere interessante stellen, alleenstaanden en polycule te volgen en te ontmoeten die een vergelijkbare nieuwsgierigheid delen naar polyamorie, alternatieve relaties en niet-monogamie. Elke dag zijn de leden actief op zoek naar en nemen ze deel aan deze platforms. Er worden nooit saaie momenten verspild aan het vinden van echte connecties en vriendschap.

 • Individuele zoeker

De zoekoptie van de SwingTowns-site kan individuele leden helpen bij het vinden van hun perfecte match. Dit systeem wordt individuele zoeker genoemd, waarbij het u nauwkeurig kan matchen met individuen, koppels en vele andere opties. De keuze hangt af van de geselecteerde criteria. Individuele zoeker is buitengewoon eenvoudig en gemakkelijk te bedienen en zou zelfs voor beginners geen problemen moeten veroorzaken.

Hotwifing: de zinderende nieuwe trend in swingtowns!

Laten we het nu hebben over een van de populairste trends in Swingtowns — hete vrouw. Dit type relatie wint aan populariteit, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom het een gesprek is geweest in Swingtowns. In tegenstelling tot swingen of cuckolding, houdt hotwifing in dat de vrouw seksuele ervaringen heeft met een of andere kerel, vaak met de enthousiaste steun van haar man.

Je kunt je afvragen waarom iemand zijn partner zo zou willen delen, maar de voordelen zijn ongelooflijk. Ten eerste zorgt het voor veel zelfonderzoek en persoonlijke voldoening terwijl paren de grenzen en dynamiek van hun unieke relatie doorkruisen. Kijken hoe je vrouw plezier beleeft aan iemand anders, kan een krachtige opwinding zijn, en de aandacht en het verlangen van andere mannen kunnen ongelooflijk krachtig zijn voor de vrouw.

Zeker, steeds meer koppels springen aan boord van deze levensstijl, en Swingtowns is de perfecte plek om je reis te beginnen. Ik heb al veel succesvolle hotwife-levensstijlen op deze site gezien, en dat is niet eens schokkend, wetende dat Swingtowns een enorme hoeveelheid middelen heeft om je te helpen bij het navigeren door deze opwindende levensstijl. Het wekt niet alleen je zelfvertrouwen op, maar het geeft ook meer pit aan je seksleven en helpt je je diepste verlangens te ontdekken. Geloof me; je zult niet teleurgesteld zijn.

Maak een wandeling aan de gekke kant en verbeter je spel met Hotwifing van Swingtowns

Ben je op zoek naar richtlijnen of advies over de hotwife-levensstijl? Nou, laten we zeggen dat schuren misschien niet het beste idee is als je op zoek bent naar een realistische afbeelding. Porno kan leuk zijn en zo, maar het is zeker niet het echte leven. Maar vrees niet, want Swingtowns is er altijd om een ​​helpende hand (of andere lichaamsdelen) te bieden terwijl je door de wilde en wonderlijke wereld van hotwifing navigeert.

Laten we allereerst een algemene misvatting uit de weg ruimen: een hotwife is geen one-size-fits-all situatie. Je hoeft geen specifiek soort lingerie of hakken te dragen om als een 'hotwife' te worden beschouwd. Stel dat je comfortabel en sexy bent in je sweatshirts of yoga-outfit; rock die zelfverzekerd kijken! De sleutel tot deze levensstijl is je krachtig en zelfverzekerd voelen in je seksualiteit.

Stel je 'hotwifing' voor als een acteerbaan, waar de seks echt is en de verlangens oprecht zijn, maar je buiten je gebruikelijke zelf stapt en een nieuwe kant van jezelf ontdekt. Het draait allemaal om het vervullen van die vuile verlangens waar heel veel mensen bang voor zijn om naar te handelen, maar je kunt je op een consensuele en veilige manier overgeven. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een beetje rollenspel in de slaapkamer?

Dus als je geïnteresseerd bent in hotwifing, is het ongetwijfeld een ideale ontsnapping, zolang alle betrokkenen aan boord zijn. En waar kun je gelijkgestemde individuen vinden die jouw seksuele nieuwsgierigheid delen? Dat klopt, Swingtowns. Laten we de schoonheid van hotwifing omarmen en al het plezier dat het kan brengen. Onthoud; er is geen goede of foute manier om het uit te voeren zolang alle betrokkenen tevreden zijn. Neem een ​​risico, verlaat je comfortzone en ervaar de sensatie van hotwifing met Swingtowns die je bij elke stap begeleidt.

Klantenondersteuning en beveiliging van Swingtowns

De site is te allen tijde uitzonderlijk beschikbaar voor al haar leden. Wanneer u problemen ondervindt met betrekking tot het navigeren op het platform, verbinding maken en andere website-gerelateerde problemen, is hun ondersteuningsteam redelijk betrouwbaar in deze kwestie. U kunt contact met hen opnemen via het officiële e-mailadres [e-mail beveiligd] en u zult zeker de beste ervaring hebben bij het oplossen van uw problemen. De site moedigt zijn leden aan om altijd eventuele problemen te melden. Op deze manier kunnen de beheerders van SwingTowns worden verbeterd en iedereen een betere gebruikerservaring bieden.

Aan de andere kant, omdat het een authentieke site is voor swingers en hookups, heeft beveiliging de hoogste prioriteit van de beheerders. Oplichters en spammers horen niet thuis op deze site, en het kan zeker worden bewezen door de talrijke positieve recensies van de site op internet. Het impliceert ongetwijfeld dat deelname als lid zonder angst of irritatie van botberichten moet komen. Met het gebruik van geavanceerde veiligheidssystemen en -methoden, beschermt de site op een veilige manier de rechten op privacy tussen de leden.

Gratis of premium: wat is het beste?

 • Gratis lidmaatschap

Iedereen die nieuwsgierig is naar het platform, kan de proefperiode starten die slechts binnen 7 dagen loopt. Gebruikers zouden later besluiten om een ​​gratis accountlid of een betaald lid te worden nadat de proefperiode is verstreken. Zoals hierboven vermeld, is een premium-abonnement een ideale manier om te profiteren van de functies van de site vanwege de onbeperkte functionaliteit van het platform dat beschikbaar is voor betalende leden.

Wees niet bang als u kiest voor een gratis account, het is echter belangrijk om te onthouden dat gebruikers weinig kunnen profiteren van de gratis versie. Gebruikers voeren alleen eenvoudig zoeken en controleren voornamelijk uit op accounts en afbeeldingen van andere leden. Ook is het mogelijk om afbeeldingen te maken en te uploaden. Toch is het beperkt wanneer gebruikers proberen een gesprek met andere leden te beginnen. Daarnaast hebben gebruikers niet het voordeel om verder te gaan. Gebruikers worden dus aangemoedigd om een ​​premium lidmaatschap te overwegen om de geweldige beschikbare functies te ervaren en te gebruiken.

 • Betaald lidmaatschap

Als u betaalde accounts gebruikt, zijn er tal van acties, activiteiten en functies die gebruikers kunnen gebruiken. Er zijn geen beperkingen voor het gebruik van alle functies van de SwingTowns-site. U kunt non-stop contact opnemen met andere leden en ze direct een bericht sturen. Videochats zijn ook beschikbaar, vooral voor diegenen die op zoek zijn naar stomende live-actie. Deze functie is volgens gebruikers het meest gewild op deze site.

Bovendien organiseerde de SwingTowns-site evenementen waaraan betalende leden onvrijwillig kunnen deelnemen. U kunt uw mening delen en nauwere banden met andere leden krijgen. Ongetwijfeld kan betaald lidmaatschap tal van opties en functies perfect doen in termen van het zoeken naar aansluitingen en swinger-arrangementen. Meestal betalen gebruikers van deze site na het gebruik van een proefperiode voor het lidmaatschap, omdat het de levensstijl van swingers waardevoller en moeiteloos kan maken.

Voordelen en nadelen van SwingTowns

Pluspunten:

 • De site is authentiek en heeft een echte gemeenschap van polyamoristen en swingers
 • Gegarandeerd echte feesten, evenementen en ontmoetingen
 • De contributie is betaalbaar
 • Het heeft een reputatie opgebouwd sinds 1999
 • Leden zijn elke dag actief en garanderen dat ontmoetingen en matching plaatsvinden
 • De site is gegarandeerd legitiem en heeft een strikte beveiliging van de privacy en gegevens van zijn leden
 • Gratis lidmaatschap is beschikbaar
 • Een proefversie van een betaald abonnement is beschikbaar om eerst de functies en voordelen te ervaren voordat u betaalt

Nadelen:

 • Gratis accounts kunnen geen communicatiefuncties van de site gebruiken
 • Andere leden geven geen details over hun profiel

11 Beste Swinger-datingsites vergelijkbaar met Swingtowns.com:

# 1 - Adultfriendfinder.com

AdultFriendFinder

AdultFriendFinder, een gerenommeerde site voor dating, heeft consequent zijn diensten en functies bewezen aan al zijn enorme leden over de hele wereld. Sinds 1996 biedt de site een plek voor mensen die op zoek zijn naar informele contacten, afspraken en seksuele ontmoetingen. Door de communicatietools van de site, waaronder chatrooms, live cams en enorme video's voor volwassenen, wordt de hele informele ervaring en betrokkenheid efficiënter en gemakkelijker.

AdultFriendFinder heeft elke maand meer dan 30 miljoen bezoekers en heeft een groot publiek, voornamelijk in Canada, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Hiermee staat de site altijd bovenaan bij andere gerenommeerde datingsites.

Bezoek onze volledige recensie van AdultFriendFinder hier.

Pluspunten:

 • Een betrouwbaar en enorm aantal leden
 • Gebruikt verschillende communicatiefuncties, ontdekkingsmogelijkheden en interactieve vragen
 • Maakt gebruik van de geavanceerde zoekoptie om de specifieke voorkeur van gebruikers naar wens te filteren
 • Live streaming is beschikbaar
 • Er zijn seksvideo's voor volwassenen beschikbaar met een verscheidenheid aan inhoud en thema's
 • Groepschats met live cams zijn actief
 • Gemakkelijke ontdekking van leden dankzij de geavanceerde zoekfunctie

Nadelen:

 • Gratis account heeft
 • Ernstig beperkte gratis lidmaatschapsoptie

# 2 - Ashley Madison

Ashley Madison

In termen van losse relaties en volwassen daten, bestaat Ashley Madison al sinds 2001 als een toonaangevende site. Als je een saaie relatie hebt of als je probeert om uit de traditionele stijl van huwelijksrelaties te komen, is deze plek misschien perfect voor jou. Alle soorten seksuele relaties zijn hier toegestaan ​​en het wordt nog gemakkelijker gemaakt door de onvoorwaardelijke diensten en functies.

Leden kunnen deelnemen aan erotisch genot met verschillende gebruikers over de hele wereld. Bovendien neemt Ashley Madison de meningen van haar leden en de steeds evoluerende levensstijlverwachtingen op om geleidelijk haar website te ontwikkelen. Dit is de reden waarom Ashley Madison tot op de dag van vandaag een topspeler is gebleven, temidden van de moeilijke online datingbusiness.

Meer over AshleyMadison hier.

Pluspunten:

 • Het heeft wereldwijd enorme leden
 • Registratie is gratis en er zijn eenvoudige stappen om te volgen
 • Leden kunnen vrijelijk discrete foto's op de site uploaden
 • De site heeft een strak beveiligingssysteem dat strikte bescherming van de gevoelige gegevens van leden mogelijk maakt
 • App-versie is beschikbaar om te downloaden via App Store en Google Play

Nadelen:

 • Gedetailleerde informatie over accounts wordt soms niet door gebruikers verstrekt

# 3 - FuckBoek

neukboek

Een perfecte website voor informele relaties en seksrelaties heet FuckBook. Hier krijg je de kans om ontmoetingen met swingers, seksdates en nog veel meer te vinden. Dit is handig voor mensen die zo snel mogelijk een relatie zonder string willen. Uit de naam van deze site zelf weet u precies waar u aan begint als u door het platform scrolt. De interface en functies van de FuckBook zijn eenvoudig en handig, in vergelijking met andere swinger-datingsites op internet.

Check out Fuckbook en zijn alternatieven hier.

Pluspunten:

 • Er zijn talloze profielen gemaakt
 • De website heeft een ontwerp dat gemakkelijk te navigeren en te gebruiken is
 • Aanmelden is snel en direct
 • Het lidmaatschap is betaalbaar maar biedt veel voordelen

Nadelen:

 • Er staan ​​vervelende advertenties op de site

# 4 - FriendFinder-X

FriendFinder-X

FriendFinder-X heeft naam gemaakt op het gebied van datingsites voor swingers. Het is populair om entertainment te bieden en een gemeenschap van gastvrije leden. Oordeel en kritiek hebben geen ruimte binnen deze zone. Alle leden kunnen vrijelijk doen wat ze willen en zonder zorgen contact met anderen opnemen.

Dus als je zin hebt in een trio, swingers, orgie, hookups, knikken en vele anderen, dan FriendFinder-X is perfect geschikt voor jou. Met meer dan 1.2 miljoen bezoekers per maand, worden de meesten officieel lid. Inderdaad, er zijn genoeg mensen rond de site die actief op zoek zijn naar informele ontmoetingen en je staat een geweldige traktatie te wachten.

Pluspunten:

 • Sorteert automatisch video's, leden en foto's op basis van trend en hotness
 • Geavanceerde sortering en filtering zijn beschikbaar
 • Leden kunnen hun profiel uitgebreid aanpassen

Nadelen:

 • Communicatie met andere leden is alleen voor premiumleden
 • Video's, chats en het verzenden van cadeaus om een ​​prijs te betalen

# 5 - flirt.com

flirtcom

Swingers, stellen en singles over de hele wereld roddelen over een site genaamd Flirt.com. Deze site biedt een breed scala aan gratis functies die haar leden helpen bij het bereiken van seksuele dromen en relatiedoelen. Aanmelden is voor niemand een gedoe, omdat de site een eenvoudig, snel en duidelijk proces gebruikt. Er zijn hier elke maand meer dan een miljoen leden die om verschillende redenen actief zijn, meestal natuurlijk naar seks.

Volgens zijn database heeft het meer dan zeventig miljoen accounts aangemaakt op deze site en het wordt zeker druk. Toch zoekt het sneller en gegarandeerd. De site zorgt ervoor dat alle functies die hier beschikbaar zijn exclusief gratis te gebruiken zijn en dat er geen extra verborgen kosten zijn die u in de toekomst zou kunnen tegenkomen. Een premium-abonnement kan gebruikers echter het voordeel geven dat ze meer worden weergegeven naast de zoekresultaten.

Pluspunten:

 • Gratis gebruik van alle functies
 • De lay-out van de site is schoon
 • Er zijn meerdere chatopties
 • App-versie is beschikbaar om te downloaden

Nadelen:

 • Garantiebeleid is niet beschikbaar

# 6 - Swinger levensstijl

swingerlevensstijl

Het motto van de Swinger Lifestyle-site is te vergelijken met de Swingtowns. Het is meer dan een typisch datingplatform, want hier hebben leden de mogelijkheid om meer te weten te komen over de levensstijl voordat ze in losse seksuele ontmoetingen duiken. Dit is voordelig voor nieuwkomers, omdat ze een uitgebreid begrip en verwachtingen krijgen over het slingeren. De informatie in de Swinger Lifestyle omvat woordenboeken, drankjes en dergelijke.

Pluspunten:

 • Leden zijn elke dag actief
 • Evenementen zijn beschikbaar en gepland in de grote steden die op de site zijn opgenomen
 • Er zijn wereldwijd meer dan 16 miljoen leden geregistreerd
 • Elke maand zijn er wereldwijd meer dan vijf miljoen bezoekers

Nadelen:

 • Premium-leden kunnen alleen berichten gebruiken
 • Het gebruik van Facebook als registratieoptie is niet beschikbaar

# 7 - SwingerSocial (nu Altplayground.com)

SwingerSociaal

Of je nu een newbie of een ervaren swinger bent, SwingerSocial heeft zojuist de exacte functionaliteit voor je. Op deze site zie je echte swingers komen spelen. Iedereen is ruimdenkend en er is geen kritiek op hun vocabulaires. Kom in contact met andere leden en regel lokale dates voor een trio, orgie of romantische seks. Het enige dat u hoeft te doen, is een geldig e-mailadres opgeven bij het aanmelden en u bent klaar om te gaan. De SwingerSocial-site heeft een eenvoudige, maar toch fris ogende interface, waardoor mensen moeiteloos door de site kunnen navigeren.

De site zelf is nu samengevoegd met AltPlayground.com.

Pluspunten:

 • Leden kunnen chatrooms bouwen om met andere leden te communiceren via video- of spraakchats
 • De mobiele versie is beschikbaar en presteert goed
 • Sexy en erotische fotogalerijen zijn beschikbaar om te bekijken

Nadelen:

 • Geen restitutiebeleid voor betaald lidmaatschap
 • Swingers binnen Canada en de Verenigde Staten zijn voordeliger op deze site

# 8 - Pittige Match

Pittige Match

Bekend om zijn plezier, informatie, gratis en entertainment, brengt SpicyMatch-site de swinger-community op een eersteklas hitte. Met een gratis account kunnen leden door alle functies op de site navigeren en stellen, alleenstaanden en groepen zoeken in een evenement of feesten voor swingers.

SpicyMatch geeft de leden de vrijheid om de inhoud van hun accounts openbaar of privé te houden. Sommige mensen voelen zich misschien niet op hun gemak om dingen buiten te houden zodat anderen ze kunnen zien. Bovenal verzekert het validatiesysteem van de site al zijn leden dat oplichters niet rond mogen lokken. Deze site is gebouwd door de oprichters om alleen een locatie te bieden voor de swinger-levensstijl.

Pluspunten:

 • Er zijn forums voor swingers beschikbaar
 • Registratie is snel en eenvoudig
 • De mobiele app is beschikbaar om te downloaden
 • Functies zijn divers en nuttig
 • Dagelijks zijn er talloze leden actief
 • Het vinden van leden met dezelfde interesses is gemakkelijk te vinden

Nadelen:

 • Er zijn functies beschikbaar op de site waartoe alleen betaalde leden toegang hebben

#9 - Swingles. com

slingert

Een kwaliteitssite die uitgebreide tools en functies biedt voor de levensstijl van swingers, is hier gekomen. Swingles heeft duizenden leden en biedt singles, stellen en swingers de mogelijkheid om de levensstijl van swingers zonder oordeel te ontdekken. Het heeft een snel en eenvoudig registratieproces en uw account is klaar voor gebruik. Als je je ongemakkelijk voelt om jezelf online te laten zien, biedt de site een optie om de onzichtbare modus te gebruiken en sexy foto's te uploaden. Het kan alleen worden bekeken door andere leden op uitnodiging van de accounteigenaar.

Pluspunten:

 • Veel leden die geïnteresseerd zijn in swingen
 • Chatrooms en live chats zijn beschikbaar

Nadelen:

 • Nieuwkomers van de site kunnen de website in het begin verwarrend vinden

# 10 - Milfa Holic

milfaholic

Als je seks wilt, dan is de Milfaholic-site zeker perfect voor jou gemaakt. Voorbij zijn de dagen dat je lid moet worden van sites en net moet doen alsof je liefde en romantiek zoekt, terwijl je echt iets wilde hebben om je te laten klaarkomen. Als lid van deze gemeenschap krijg je de vrijheid om te zijn wie je bent en wat je wilt doen. Door alle functies op de site te gebruiken, is het gemakkelijk en snel om een ​​sexy milf te ontmoeten.

Pluspunten:

 • Groot aantal leden
 • Vragen zijn geweldig en helpen bij betrokkenheid
 • Geavanceerde filters zijn beschikbaar om de ervaring gemakkelijker te maken

Nadelen:

 • Vervelende advertenties

# 11 - Ik hou van Voodoo

liefdesvoodoo

Love Voodoo is een swingersite en social media-platform tegelijk en is een one-stop-place voor swingers en mensen die geïnteresseerd zijn in seks en swinger-levensstijl. Dit is een geweldige kans voor mensen om door hun seksuele driften te navigeren en seksuele spanning helemaal uit te drukken. Leden hier zijn gemakkelijk in de omgang en zijn actief op zoek naar stomende entertainment. Voor nieuwe bezoekers of leden biedt de site een beoordelingsvrije omgeving voor al zijn leden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over tenen. Bovenal zijn alle gevoelige informatie en betalingstransacties veilig en beveiligd.

Pluspunten:

 • Betrek en communiceer met echte swingers
 • Ervaren en amateur swingers zijn welkom
 • De gratis versie heeft toegang tot de meeste functies

Nadelen:

 • Website-ontwerp is oud en kan verwarrend zijn om te navigeren

Vonnis

Op het gebied van niet-monogamie kan de levensstijl van swingers lastig te vinden zijn, aangezien de meerderheid van de reguliere datingsites zich voornamelijk richt op traditionele relaties en afspraken voor singles. Het is een beetje een uitdaging om mensen met dezelfde interesses te vinden. Gelukkig komen de innovaties die elke dag plaatsvinden, steeds meer sites met niches bedoeld voor swingerseks in de schijnwerpers.

Deze hierboven genoemde sites besparen u veel tijd en moeite bij het vinden van de perfecte locatie, vooral wanneer u zich in uw meest hectische agenda bevindt. Ze bieden de veiligste plek om de levensstijl van swingers uit te drukken en te verkennen zonder bang te hoeven zijn om beoordeeld en bekritiseerd te worden. Alle gebruikers zijn ruimdenkend en nemen graag deel aan erotische ontmoetingen. Sommige sites bieden mogelijk betaalde abonnementen, andere niet. Maar wat het ook is, alles is de moeite waard.

Als je in de war lijkt te zijn, zijn hier mijn drie belangrijkste persoonlijke keuzes, afgezien van Swingtowns.com:

#1. Adultfriendfinder.com

#2. AshleyMadison.com

#3. Fuckbook.com

Deze sites zijn speciaal ontworpen om een ​​traditioneel datingconcept op een leukere en leukere manier te maken. Swingers delen openhartig hun levensstijl met andere leden en maken tegelijkertijd deel uit van een gastvrije gemeenschap. Over het algemeen zijn deze sites een ongelooflijke kans om uiteindelijk alle fantasieën en verlangens te laten uitkomen. Als je dus bereid bent om deel te nemen aan een gemeenschap die op zoek is naar plezier, avontuur en opwindend seksueel plezier, zijn datingsites voor swingers perfect geschikt voor jou. Veel plezier met het ontdekken!

pictogram voor vergelijkbare sites Alle 13 andere sites in deze categorie die het bekijken waard zijn:

Lees Recensie

Echte swingers en 12 beste swinger-datingsites zoals RealSwingers.com Laat me 12 alternatieven zien voor RealSwingers.com Maak je klaar voor een reis naar RealSwingers.com, de plek waar swingers verbinding kunnen maken en wat pit aan hun leven kunnen toevoegen. Ik heb veel goede dingen gehoord over deze site en hoeveel swingerfantasieën deze heeft vervuld. Maar van […]

Lees Recensie

Swinger Zone Central & Top-12 Geweldige Swinger-datingsites en andere seksdatingsites zoals SwingerZoneCentral.com Laat me 12 alternatieven zien voor SwingerZoneCentral.com Hallo daar, zet je schrap als je de Sherlock Holmes van swinger-dating bent en altijd op zoek bent naar verbluffende dating benaderingen! SwingerZoneCentral.com is als de rockster van online datingsites en beweert de beste te zijn in […]

Lees Recensie

Swingles Review & 12 Swinger-datingsites zoals Swingles.com die je moet bezoeken. Laat me 12 alternatieven voor Swingles.com zien Swingles is de ultieme speeltuin voor swingers die hongerig zijn naar sexy shenanigans! Dit is niet de datingsite van je oma; het is een hotspot voor mensen die op zoek zijn naar ongedwongen plezier. Vanaf het begin is Swingles openhartig over de sfeer – eromheen; […]

Lees Recensie

99FLAVORS & Top-12 swinger-datingsites en andere gratis en premium datingsites zoals 99flavors.com Laat me 12 alternatieven zien voor 99flavors.com Hallo daar, voel je je avontuurlijk en op zoek naar opwinding in je liefdesleven? Dan is 99flavors.com wellicht het perfecte platform voor jou! Dit online platform is op maat gemaakt voor mensen die openstaan ​​voor […]

Lees Recensie

Wasteland & Top 12 fetisj- en BDSM-sites zoals Wasteland.com Laat me 12 alternatieven voor Wasteland.com zien Koop wat kinky spul en verschillende schatten op Wasteland.com. De naam van deze site klinkt ironisch met de lekkernijen die het biedt. Je verlangen naar fetisjen zal worden verzadigd met de enorme verzameling BDSM en andere orgastische pornoscenario's. Wasteland is een vakkundig […]

Lees Recensie

Scambistipercaso (Swingers By Chance) & Top-12 lokale datingsites voor swingers en swingers zoals scambistipercaso.it Laat me 12 alternatieven voor Scambistipercaso.it zien Ben je benieuwd naar de swinger-levensstijl of wil je je swingende interesse vergroten? Nou, goed nieuws, want Dudethrill heeft vandaag weer een swinger-site om te beoordelen! Scambistipercaso is Italië's nummer één swingende en achtervolgende […]

Lees Recensie

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM- en seksdatingsites zoals fetish.com Laat me 12 alternatieven voor fetish.com zien Houd je van ruige en kinky BDSM wellustige trekjes? Niet zeker? Nou begrijp ik het. Sommige mensen denken dat ze niet (genoeg) kinky zijn omdat ze zich behoorlijk schamen voor hun fetisjen of een beperkt aantal eigen verlangens hebben. Ik ben het ermee eens […]

Lees Recensie

BDSMDate Review & Top 12 Fetisj- en BDSM-sites zoals BDSMdate.com Toon 12 alternatieven voor BDSMDate.com: In het BDSM Fetisj-genre is BDSM Date een goedgekeurde en populaire online datingwebsite. Het platform is bedoeld voor mensen die ruimdenkend zijn en op zoek zijn naar iemand met wie ze hun passies kunnen delen en kunnen deelnemen aan dergelijke geavanceerde […]

Lees Recensie

SpicyMatch & TOP 14 “must visit” swingersites zoals SpicyMatch.com Laat me 14 alternatieven voor SpicyMatch.com zien Elke dag zoeken mensen nieuwe en opwindende ontsnapping uit hun leven. We verlangen altijd naar een leuke, avontuurlijke ervaring, vooral op het gebied van daten, seks en relaties. Dit is dus waar swinger-sites in de scene verschijnen die voldoen aan alle [...]

Lees Recensie

Swingtowns & 11 TOP-datingsites voor swingers zoals Swingtowns.com Laat me 11 alternatieven voor Swingtowns.com zien In termen van seks zijn verschillende mensen misschien bekend met het woord swingen. Personen die zich bezighouden met swingen, dekken meestal zowel alleenstaanden als toegewijde relaties. Over het algemeen wordt dit gedaan om verschillende redenen, hetzij om de kwaliteit en kwantiteit van het geslacht te verhogen [...]

Lees Recensie

SwapFinder en vergelijkbaar 12 best beoordeelde BDSM-, swinger-hookup-sites URL: https://swapfinder.com Toon 12 swinger- / BDSM-datingalternatieven voor Swapfinder.com dating-apps, maar kan nog steeds niet de perfecte persoon voor jou vinden. Wat erger is, is dat als je een match vindt, ze [...]

Lees Recensie

Swingular URL: https://swingular.com Toon 12 alternatieve Swinger-datingsites zoals Swingular.com Swingular is een communityplatform dat de privacy respecteert tijdens sociale netwerken. Het is een datingsite voor volwassenen waar individuen en partners met dezelfde smaak de meningen van leden kunnen bekijken om met elkaar in contact te komen. Het is netwerken waar informatie over jou nooit zal zijn [...]

Lees Recensie

Als je geen strikte relatie hebt en seksuele verkenning iets is dat je opwindt - misschien ben je op zoek naar mensen met vergelijkbare knikken of fetisjen, of gewoon dezelfde swinger-levensstijl. We hebben een lijst met sites voor u opgesteld waar u verschillende swingerpartners kunt vinden, dus bekijk deze eens (# 1 betekent niet noodzakelijk [...]

Scroll naar boven