Bijgewerkt op: 17 juni 2024

Swingles-recensie

& 12 Swinger-datingsites zoals Swingles.com die u zeker moet bezoeken

Toon mij 12 alternatieven voor Swingles.com

Zwaait naar huis

Swingles is de ultieme speeltuin voor swingers die hongerig zijn naar sexy shenanigans! Dit is niet de datingsite van je oma; het is een hotspot voor mensen die op zoek zijn naar ongedwongen plezier. Vanaf het begin is Swingles openhartig over de sfeer – eromheen; het draait allemaal om het omarmen van de swingende levensstijl en het vinden van swingers die klaar zijn voor stomende escapades. Vergeet ongemakkelijke praatjes; deze plek gedijt op ondeugende afspraken – het is praktisch de taal die iedereen spreekt. Dus als je in de stemming bent om de opwinding te vergroten en een beetje pit aan je liefdesleven toe te voegen, dan is Swingles misschien wel jouw favoriete plek. Laten we eens kijken!

Officiële URL: https://www.swingles.com

Ervaar daten en swingen zonder oordeel op Swingles.com

Stap binnen in Swingles, de ultieme speeltuin voor de gedurfde zielen die zich halsoverkop in de swingende levensstijl storten! Dit is niet jouw alledaagse platform voor seksdating; het is een carnaval van verlangens, dat alles biedt, van zinderende causale seks, foursomes en zelfs de wilde wereld van gangbangs.

Je kunt je beter voorbereiden om lid te worden van een gemeenschap waar het omarmen van je seksualiteit niet alleen wordt aangemoedigd; het wordt toegejuicht in een oordeelsvrij wonderland. Hier zijn je fantasieën niet louter grillen; zij zijn de sterren van een show die dromen omzet in adembenemende, levensechte ervaringen. Heb je ooit dat ‘Zou het niet cool zijn als…’-moment gehad? Nou, in Swingles evolueren die overpeinzingen naar onvergetelijke escapades.

Stel je eens een maandelijkse toestroom van leden voor, allemaal op jacht om swingers over de hele wereld met elkaar te verbinden. Het is als een eeuwig feest waarbij de gastenlijst blijft groeien en de spanning nooit op de achtergrond komt te staan.

Maak deel uit van de groeiende leden van Swingles.com

Wanneer je klaar bent om je in de wilde wereld van Swingles te storten, druk je op de knop 'Deelnemen'. De snelste route? Gebruik je Facebook-account om je te registreren, en je zult het gevoel hebben dat je de sneltrein neemt - download je FB-info en boem, je bent binnen. En maak je geen zorgen, je geheime afspraak wordt niet uitgezonden op je Facebook voer!

Als je de Facebook-liefde niet voelt, geen probleem, je kunt de traditionele route volgen en je rechtstreeks op Swingles registreren. Het is de gebruikelijke oefening: laat wat basisinformatie over jezelf achter, gooi je e-mail in, tover een funky gebruikersnaam tevoorschijn en vergrendel deze met een wachtwoord.

Zodra je officieel lid bent van de Swingles-club, is het tijd om dat profiel op te fleuren. Pro-tip: het toevoegen van een foto kan uw account naar het sterrendom katapulteren. Want wie kan een profielfoto weerstaan, toch? Deze site biedt mogelijk niet alles wat sommige reguliere datingplatforms bieden; U kunt echter op elk gewenst moment kiezen voor mobiel browsen. Zeker, Swingles staat achter elk apparaat dat je hebt.

Is het een gratis of op abonnementen gebaseerde service?

Schommelt privacy

Swingles is als de superheld van datingsites omdat het geen stiekeme bewegingen in je portemonnee uitlokt. Ja, je hebt het goed gehoord: het is gratis, zonder geheime kosten, zonder proefaccounts en zonder enige kredietschandalen. Je zult Swingles niet betrappen op het spelen van het ‘betaal-voor-elk-bericht’-spel of je verleiden met virtuele geschenken waarvoor je moet uitbetalen.

Maar wacht, er is meer! Swingles lokken je niet snel met proeflidmaatschappen of stiekeme plannen. Het is net als de rebel van de datingwereld die zegt: "Hé, laten we het echt en zonder drama houden." Er zijn dus geen betalende proefopties en geen betaalde lidmaatschappen in zicht.

Mobielvriendelijk ontwerp en coole functies van Swingles.com

Swingles boodschapper

Raad eens? Deze website is als een kameleon, maar dan in de datingscene voor volwassenen! Het heeft een fantastische en soepele lay-out en functies, wat betekent dat je snel en direct in de wereld van plezier kunt duiken, op welk apparaat je ook hebt. Helaas is er nog geen mooie app beschikbaar – ze hebben waarschijnlijk de memo over het nog aangenamer maken van plezier onderweg gemist.

Maar wees niet bang, onverschrokken plezierzoekers, want het responsieve ontwerp zorgt ervoor dat je, of je nu op de bank ligt, naar je werk reist of je in je voorraadkast verstopt (geen oordeel hier), gemakkelijk toegang hebt tot alle ondeugende goedheid. deze site te bieden heeft. Het is alsof je een draagbaar plezierpaleis hebt zonder de app-store-fanfare. Veel scrollplezier!

Alle kleuren van de regenboog zijn hier welkom!

Swingles sluit zich aan

Swingles.com gooit de deuren wijd open en verwelkomt iedereen: heteroseksueel, homoseksueel en al onze fantastische LGBTQ+-vrienden. Het is net de vriendelijkste club van de stad, waar we het oordeel aan de deur achterwege laten en een seksruimte bieden waar liefde en verbindingen bloeien.

Bovendien is de site niet zomaar een gewone datingsite; het is de speeltuin voor wie nieuwsgierig is naar swingen en polyamorie. Het is net een datingcarnaval waarbij je door de virtuele gangpaden kunt slenteren en precies kunt ontdekken wat jouw boot drijft.

Natuurlijk weet ik dat we hier allemaal een leuke tijd hebben, en Swingles.com snapt het. Het gaat niet alleen om het vinden van een swingerpartner; het gaat over het vinden van je sfeer. De site is als een matchmaking-maestro, die een symfonie van verbindingen dirigeert voor alle lieve zielen.

Blokkeer die vervelende swinger op Swingles.com!

Swingles-functies

Ah, de wilde wereld van online interacties: soms kom je mensen tegen die net dat ene stukje broccoli op je bord zijn terwijl je hoopte op alleen maar mac 'n' cheese. Vrees niet, want de site heeft een blokkeerfunctie tot uw beschikking. Stel je voor dat je meer uitnodigingen krijgt dan een beroemdheid op een rode loper-evenement, en niet iedereen brengt de juiste sfeer mee. Je gebruikt dus de ‘block’-functie, je trouwe sidekick in de strijd tegen ongewenste interacties. Het is alsof je met een toverstaf zwaait, en poef! Geen vervelende berichten of uitnodigingen meer van ongewenste mensen. Sayonara, onhandigheid!

Laten we het tenslotte hebben over de MVP’s: sitemoderators. Als iemand de grenzen van het online fatsoen opzoekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met deze bewakers van het internet. Zij zijn de digitale uitsmijters, klaar om de onruststokers eruit te gooien en de virtuele feestvibe levend te houden.

Doe mee en geniet van groepschatten op Swingles.com

Swingles-functies 2

Met Swingle kun je een duik nemen in de groepschatscene, en geloof me, het is net een virtueel feest dat staat te gebeuren. Stel je dit eens voor: een digitale ontmoetingsplaats waar iedereen online van het plezier kan genieten. Het is als een bruisende marktplaats van verbinding, en jij bent uitgenodigd!

Laten we het nu over deze individuele groepen hebben – het is net als het VIP-gedeelte van het feest. Het zijn niet zomaar willekeurige bijeenkomsten, maar samengestelde ruimtes waar u uw perfecte match kunt vinden. Of het nu gaat om het verbinden van gedeelde interesses, het zoeken naar iemand met een vergelijkbare kosmische sfeer (hallo, sterrenbeeldverbindingen!), of wat dan ook dat jouw liefdesboot drijft.

Praat over een swingende levensstijl met behulp van de cam-chatfunctie

Swingles chat live

Wanneer de pandemie zich aandient, wordt webcamcommunicatie plotseling de onbezongen held van seksdating en swingen. Daarom zet Swingles livechat centraal. Zie het als de Avengers van online verbindingen, minus de capes.

Waarom genoegen nemen met raadspelletjes als je het gezicht achter het scherm kunt zien? Camchats bij Swingles brengen uw potentiële partner tot leven en besparen u de kwelling van onvervulde verwachtingen. Geen verrassingen meer, alleen een echte, ongefilterde verbinding.

Zie het als een voorproefje van het echte werk. Je bent getuige van de eigenaardigheden, de glimlach en misschien zelfs af en toe een kattenfotobom. Het is alsof je op de eerste rij staat bij een liveshow, maar met meer potentieel voor romantiek en minder schreeuwende fans.

Filter de onnodige gebruikers en ga rechtstreeks naar uw date op Swingles.com

Schommels beschikbaar

Laten we eerlijk zijn: kerels zoeken meestal naar verbindingen in hun nek van het bos. Dat is waar het filter van Swingles tussenkomt. Deze functie biedt u de mogelijkheid om gebruikers te sorteren op basis van hun regio. Het is als een dating-GPS: potentiële matches bij jou in de buurt opsporen! En dat is niet alles; u kunt uw zoekopdrachten ook aanpassen op basis van enkele eenvoudige criteria.

U kunt uw zoekopdracht bijvoorbeeld aanpassen om iemand te vinden die van lange wandelingen op het virtuele strand houdt, uw fascinatie voor sitcoms uit de jaren 90 deelt of een goede vadergrap op prijs stelt. Omdat het vinden van iemand die jouw liefde voor woordspelingen waardeert een game-changer is. Met de handige regiofilterfunctie van Swingles vind je dus niet alleen een potentiële date, maar zie je ook een lokale swinger voor die spontane avonturen.

Neem deel aan hete sekschatten met collega-swingers

Wat betreft chat is Swingles niet zomaar een datingplatform voor swingers. Hier wissel je niet alleen berichten uit; je verzendt en ontvangt chatuitnodigingen alsof het een groots bal is en jij de schoonheid van de balzaal bent.

Maar wacht, er is meer! Dit is niet het gesprek van je oma; het is een compleet communicatie-extravaganza. Druk jezelf uit met emoji's, want wie heeft er woorden nodig als je een knipogend gezicht hebt dat al het woord doet? En ja, er zitten ook virtuele cadeaus in de mix. Omdat niets zegt: 'Ik vind je leuk', zoals een gepixeld boeket of een cybernetisch hart, toch?

Verwacht een aantal fraudeaccounts op de loer op Swingles.com

Wanneer u zich op deze site aanmeldt, laten ze u niet door de hoepels van e-mailverificatie springen. Hoewel het misschien klinkt alsof ze je een kortere weg geven, is het eigenlijk een tweesnijdend zwaard. Zie je, het verifiëren van e-mails is als de uitsmijter bij de datingsiteclub, het buitenhouden van gespuis en het voorkomen van het aanmaken van nepprofielen. Maar Swingles is als het Wilde Westen van datingsites: geen e-mailverificatie, geen sheriff in de stad.

Hier is het belangrijkste: zonder dat primaire verificatietool zou je een paar verdachte personages tegen kunnen komen in het uitgestrekte Swingles-landschap. Het is net een dating-rodeo, en je moet voorzichtig zijn met je interacties.

En laten we het hebben over profielfoto's - oh jongen! Swingles hanteert de hands-off aanpak. Geen handmatig goedkeuringsproces, geen filtering. Het is als een gratis daten, waar alles mag. Hoewel het bevrijdend klinkt, opent het ook de deur naar een galerij vol verrassingen. Valse profielen? Ze hangen misschien rond en zwaaien naar je met een sluwe grijns. Geen sheriff betekent geen fotomoderatie, dus je zult ongetwijfeld enkele wenkbrauwverhogende kiekjes tegenkomen.

Hoe Swingles.com uw privacy beschermt

Swingles is als een virtueel stadsplein waar iedereen je profiel kan bekijken. Ja, je hebt het goed gehoord; het is een open datingsite, dus je kunt je hier niet in de schaduw verstoppen. Dit is misschien niet jouw geheime schuilplaats als je van het type geheimagent bent die een volledig discrete identiteit nodig heeft. Er zijn geen maskers voor de foto's die op Swingles zijn geüpload; het is als een open boek en iedereen met een toetsenbord kan door de pagina's bladeren.

Je kunt ook foto's uploaden om je Swingles-account op te fleuren. De site voegt zelfs enkele exclusieve foto's toe, weet je, alleen voor de ogen die jij goedkeurt. Helaas is er hier geen paniekknop, geen onmiddellijke ontsnapping naar een andere dimensie. Swingles houdt het echt.

Maar wees niet bang, mijn privacy-liefhebbende vrienden, niet-geregistreerde gebruikers kunnen geen detective spelen met jouw profiel. Deze functie beschermt uw geheime identiteit en zorgt ervoor dat alleen de uitverkorenen een glimp van uw gegevens krijgen. Het is als een mantel van veiligheid die over het fort van anonimiteit is gedrapeerd.

Voor- en nadelen van Swingles.com

Pluspunten:

 • Veel leden uit alle lagen van de bevolking
 • Open voor iedereen
 • Geweldige communicatiefuncties
 • Geweldige chat- en videogesprekken
 • Gemakkelijke registratie
 • Vrij te gebruiken

Nadelen:

 • Sommige fraudeprofielen/account
 • Ontbreekt aan profielverificatie

Top 12 Swinger-datingsites die je zeker moet bezoeken, vergelijkbaar met Swingles.com:

# 1 - Geheime voordelen

geheime voordelen suiker dating

Een van de belangrijkste doelen van SecretBenefits is het aangaan van formele deals en relaties met SugarDaddies. Ze zullen geld en steun geven aan suikerbaby's in ruil voor liefde, genegenheid en loyaliteit. Hoewel SecretBenefits een hookup-website is, is het niet echt de typische die je online op de loer ziet liggen.

Het bevat een lange lijst van alle soorten SugarBabies en sugardaddy's en is een betrouwbare bron gebleken voor doorgewinterde daters en nieuwkomers in het veld. Dus, als je nieuwsgierig en vreemd geïnteresseerd bent in de levensstijl van suikerooms, of je bent een charmant meisje dat geïnteresseerd is in het zijn van een suikerbaby, dan is SecretBenefits zeker een probleemloze oplossing.

Lees de volledige recensie van SecretBenefits.

Pluspunten:

 • Veel babes
 • Eenvoudig en kort aanmeldingsproces
 • Profielen ondergaan authenticatie
 • Vrouwen zijn gratis te gebruiken

Nadelen:

 • Geen app beschikbaar

# 2 - Scambistipercaso (Swingers Toevallig)

Scambistipercaso hoofdgerecht

De Scambistipercaso is een spannende camping in Italië. Het bestaat al sinds 2018, maar ondanks dat het nieuw is, heeft het veel gebruikers in Italië aangetrokken. Met behulp van de relevante links, advertenties en aanbevelingen van Scambistipercaso zou het veel gemakkelijker zijn om die perfecte swinger te vinden. Om nog maar te zwijgen, het heeft ongelooflijke tools, functies en zoekfuncties die handig zijn gemaakt om uw browsen sneller te maken.

Bestel een snelle hap met deze Scambistipercaso (Swingers By Chance) recensie.

Pluspunten:

 • Grootste directory
 • Actieve leden
 • Exclusief voor swingers en doggers
 • Tal van functies
 • Privé en anonieme leden
 • Het heeft feesten, groepen en clubs voor swingers
 • Vrij te gebruiken

Nadelen:

 • Locaties zijn in Italië

# 3 - Swinger Date Centraal

swingersdateclub artikelen

Een van de eerste swingerwebsites op internet in de geschiedenis, Swinger Date Central of SDC blijft zijn toewijding versterken om een ​​geweldige locatie voor swingers te bieden. Meestal is het gevestigd in Europa, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Veel swingers uit deze landen melden zich aan en uiten hun Swinger-levensstijl vrijelijk.

Pluspunten:

 • Miljoenen leden, waarvan de meerderheid in de Verenigde Staten, Europa en Nederland
 • Het biedt een proefabonnement van 20 dagen en kan 95% van de functies van de site gebruiken om u een overzicht te geven wanneer de site bij u past
 • Tal van blogs en advies over seks, gezondheid, reizen, swingers, onderwijs en wat dan ook

Nadelen:

 • Alleen beschikbaar op de website, geen app-versie

# 4 - Swing Levensstijl

swinglifestyle thuis

SLS of algemeen bekend als Swing LifeStyle is een in de VS gevestigde website die swingers het beste platform biedt om de levensstijl van swingers te verkennen, uit te breiden en te ervaren. De populaire slogan "Start Your Sexual Revolution" laat zien hoe enthousiast de mensen achter deze site zijn met betrekking tot niet-conventionele relaties en het uitwisselen van partners.

Lees deze volledige Swing LifeStyle-recensie.

Pluspunten:

 • Een van de oudste websites gewijd aan de levensstijl van swingers
 • Leden zijn elke dag erg actief op de site
 • In de grote steden zijn tal van evenementen gepland
 • Er zijn landelijke lijsten met parenclubs beschikbaar voor uw referentie

Nadelen:

 • Alleen met een Premium-lidmaatschap kunt u mensen berichten sturen

# 5 - Swinger levensstijl

swingerlevensstijl

Het motto van de Swinger Lifestyle-site is te vergelijken met de Swingtowns. Het is meer dan een typisch datingplatform, want hier hebben leden de mogelijkheid om meer te weten te komen over de levensstijl voordat ze in losse seksuele ontmoetingen duiken. Dit is voordelig voor nieuwkomers, omdat ze een uitgebreid begrip en verwachtingen krijgen over het slingeren. De informatie in de Swinger Lifestyle omvat woordenboeken, drankjes en dergelijke.

Pluspunten:

 • Leden zijn elke dag actief
 • Evenementen zijn beschikbaar en gepland in de grote steden die op de site zijn opgenomen
 • Er zijn wereldwijd meer dan 16 miljoen leden geregistreerd
 • Elke maand zijn er wereldwijd meer dan vijf miljoen bezoekers

Nadelen:

 • Premium-leden kunnen alleen berichten gebruiken
 • Het gebruik van Facebook als registratieoptie is niet beschikbaar

# 6 - Swinger sociaal

SwingerSociaal

Of je nu een newbie of een ervaren swinger bent, SwingerSocial heeft zojuist de exacte functionaliteit voor je. Op deze site zie je echte swingers komen spelen. Iedereen is ruimdenkend en er is geen kritiek op hun vocabulaires. Kom in contact met andere leden en regel lokale dates voor een trio, orgie of romantische seks. Het enige dat u hoeft te doen, is een geldig e-mailadres opgeven bij het aanmelden en u bent klaar om te gaan. De SwingerSocial-site heeft een eenvoudige, maar toch fris ogende interface, waardoor mensen moeiteloos door de site kunnen navigeren.

Pluspunten:

 • Leden kunnen chatrooms bouwen om met andere leden te communiceren via video- of spraakchats
 • De mobiele versie is beschikbaar en presteert goed
 • Sexy en erotische fotogalerijen zijn beschikbaar om te bekijken

Nadelen:

 • Geen restitutiebeleid voor betaald lidmaatschap
 • Swingers binnen Canada en de Verenigde Staten zijn voordeliger op deze site

# 7 - Adult FriendFinder

wisselzoeker

SwapFinder maakt het voor zijn gebruikers supergemakkelijk om door de site te bladeren en te kijken, omdat het net zo werkt als alle andere sociale netwerksites. Het heeft ook een geavanceerde zoekfunctie die het zoeken moeiteloos maakt. Je hebt de mogelijkheid om de zoekopdracht te filteren op basis van je favoriete ras, geslacht, borst- / penisgrootte of zelfs knikken.

Kijk eens naar de SwapFinder-recensie.

Pluspunten:

 • Georganiseerd websiteontwerp
 • Eenvoudige en snelle registratie
 • Breed actief lidmaatschap

Nadelen:

 • Geen mobiele app
 • Weinig functies voor gratis leden

# 8 - 99 SMAKEN

99SMAKEN doe mee

Beschouwd als een site met het grootste bereik en de toonaangevende dating- en swingersite, heeft 99flavors wereldwijd 95 miljoen leden. De site is echt beroemd geworden vanwege degenen die op zoek zijn naar intens seksueel avontuur en verkenning. Degenen die op zoek zijn naar een permanente relatie moeten deze site waarschijnlijk overslaan.

Leden kunnen elkaar direct berichten sturen, het heeft ook een 2-weg webcam voor betere videocommunicatie en ze kunnen ook foto's uitwisselen. Dates en meetups kunnen dan direct worden gemaakt. Andere opwindende functies zijn onder meer 'Sex Academy', waar leden nieuwe slaapkamertrucs kunnen leren, en 'Contest'.

Hier is de volledige recensie van 99FLAVORS.

Pluspunten:

 • Gedetailleerde profielen
 • Eenmaal geregistreerd, is de interface gebruiksvriendelijk

Nadelen:

 • Site is moeilijk te vinden
 • Er zijn minder leden in vergelijking met andere swingersites
 • Duur lidmaatschap
 • Omslachtige registratie

# 9 - Kasidi

kasidie

Kasidie ​​is een andere geweldige website die tegemoetkomt aan de behoefte van mensen, vooral in de swinger-levensstijl. De site is voornamelijk bedoeld voor stellen die bereid zijn om andere mede-swingers te ontmoeten en deel te nemen aan seksuele activiteiten en sociale evenementen bij te wonen. Kasidie ​​biedt talloze manieren en connecties om een ​​swinger-levensstijl te ontmoeten en te oefenen. De site bevat ook een seksmeter, waarin de leden kunnen beoordelen op basis van de profielen van andere leden.

Lees onze volledige recensie van Kasidie.

Pluspunten:

 • Er worden lokaal, nationaal en internationaal evenementen gehouden
 • Het biedt reizen en een afspraak voor een korte tijd
 • Het gebruikersbestand is groot en elke dag veel actieve leden

Nadelen:

 • Gratis accounts kunnen de profielen van andere leden niet bekijken

# 10 - Pittige Match

Pittige Match

Bekend om zijn plezier, informatie, gratis en entertainment, brengt SpicyMatch-site de swinger-community op een eersteklas hitte. Met een gratis account kunnen leden door alle functies op de site navigeren en stellen, alleenstaanden en groepen zoeken in een evenement of feesten voor swingers.

SpicyMatch geeft de leden de vrijheid om de inhoud van hun accounts openbaar of privé te houden. Sommige mensen voelen zich misschien niet op hun gemak om dingen buiten te houden zodat anderen ze kunnen zien. Bovenal verzekert het validatiesysteem van de site al zijn leden dat oplichters niet rond mogen lokken. Deze site is gebouwd door de oprichters om alleen een locatie te bieden voor de swinger-levensstijl.

Klik hier voor de volledige recensie van SpicyMatch.

Pluspunten:

 • Er zijn forums voor swingers beschikbaar
 • Registratie is snel en eenvoudig
 • De mobiele app is beschikbaar om te downloaden
 • Functies zijn divers en nuttig
 • Dagelijks zijn er talloze leden actief
 • Het vinden van leden met dezelfde interesses is gemakkelijk te vinden

Nadelen:

 • Er zijn functies beschikbaar op de site waartoe alleen betaalde leden toegang hebben

# 11 - Swingles. com

slingert

Een kwaliteitssite die uitgebreide tools en functies biedt voor de levensstijl van swingers, is hier gekomen. Swingles heeft duizenden leden en biedt singles, stellen en swingers de mogelijkheid om de levensstijl van swingers zonder oordeel te ontdekken. Het heeft een snel en eenvoudig registratieproces en uw account is klaar voor gebruik. Als je je ongemakkelijk voelt om jezelf online te laten zien, biedt de site een optie om de onzichtbare modus te gebruiken en sexy foto's te uploaden. Het kan alleen worden bekeken door andere leden op uitnodiging van de accounteigenaar.

Pluspunten:

 • Veel leden die geïnteresseerd zijn in swingen
 • Chatrooms en live chats zijn beschikbaar

Nadelen:

 • Nieuwkomers van de site kunnen de website in het begin verwarrend vinden

# 12 - Ik hou van Voodoo

liefdesvoodoo

Love Voodoo is een swingersite en social media-platform tegelijk en is een one-stop-place voor swingers en mensen die geïnteresseerd zijn in seks en swinger-levensstijl. Dit is een geweldige kans voor mensen om door hun seksuele driften te navigeren en seksuele spanning helemaal uit te drukken. Leden hier zijn gemakkelijk in de omgang en zijn actief op zoek naar stomende entertainment. Voor nieuwe bezoekers of leden biedt de site een beoordelingsvrije omgeving voor al zijn leden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over tenen. Bovenal zijn alle gevoelige informatie en betalingstransacties veilig en beveiligd.

Pluspunten:

 • Betrek en communiceer met echte swingers
 • Ervaren en amateur swingers zijn welkom
 • De gratis versie heeft toegang tot de meeste functies

Nadelen:

 • Website-ontwerp is oud en kan verwarrend zijn om te navigeren

Conclusie

Swingles ontpopt zich als de swingende sensatie voor singles en avontuurlijke koppels in een wereld waar naar rechts swipen zo vorig seizoen is. Het is niet alleen een datingbestemming; het is een carnaval van verbindingen voor degenen die van de swingende levensstijl houden. Met duizenden swingerleden is het niet alleen een gemeenschap; het is een bloeiende metropool van avontuurlijke individuen. Doe mee en duik in de wereld van een swingende levensstijl — gratis! Want laten we eerlijk zijn: het leven is te kort voor flauwe praatjes en verspild swingplezier. Veel swingplezier!

pictogram voor vergelijkbare sites Alle 13 andere sites in deze categorie die het bekijken waard zijn:

Lees Recensie

Echte swingers en 12 beste swinger-datingsites zoals RealSwingers.com Laat me 12 alternatieven zien voor RealSwingers.com Maak je klaar voor een reis naar RealSwingers.com, de plek waar swingers verbinding kunnen maken en wat pit aan hun leven kunnen toevoegen. Ik heb veel goede dingen gehoord over deze site en hoeveel swingerfantasieën deze heeft vervuld. Maar van […]

Lees Recensie

Swinger Zone Central & Top-12 Geweldige Swinger-datingsites en andere seksdatingsites zoals SwingerZoneCentral.com Laat me 12 alternatieven zien voor SwingerZoneCentral.com Hallo daar, zet je schrap als je de Sherlock Holmes van swinger-dating bent en altijd op zoek bent naar verbluffende dating benaderingen! SwingerZoneCentral.com is als de rockster van online datingsites en beweert de beste te zijn in […]

Lees Recensie

Swingles Review & 12 Swinger-datingsites zoals Swingles.com die je moet bezoeken. Laat me 12 alternatieven voor Swingles.com zien Swingles is de ultieme speeltuin voor swingers die hongerig zijn naar sexy shenanigans! Dit is niet de datingsite van je oma; het is een hotspot voor mensen die op zoek zijn naar ongedwongen plezier. Vanaf het begin is Swingles openhartig over de sfeer – eromheen; […]

Lees Recensie

99FLAVORS & Top-12 swinger-datingsites en andere gratis en premium datingsites zoals 99flavors.com Laat me 12 alternatieven zien voor 99flavors.com Hallo daar, voel je je avontuurlijk en op zoek naar opwinding in je liefdesleven? Dan is 99flavors.com wellicht het perfecte platform voor jou! Dit online platform is op maat gemaakt voor mensen die openstaan ​​voor […]

Lees Recensie

Wasteland & Top 12 fetisj- en BDSM-sites zoals Wasteland.com Laat me 12 alternatieven voor Wasteland.com zien Koop wat kinky spul en verschillende schatten op Wasteland.com. De naam van deze site klinkt ironisch met de lekkernijen die het biedt. Je verlangen naar fetisjen zal worden verzadigd met de enorme verzameling BDSM en andere orgastische pornoscenario's. Wasteland is een vakkundig […]

Lees Recensie

Scambistipercaso (Swingers By Chance) & Top-12 lokale datingsites voor swingers en swingers zoals scambistipercaso.it Laat me 12 alternatieven voor Scambistipercaso.it zien Ben je benieuwd naar de swinger-levensstijl of wil je je swingende interesse vergroten? Nou, goed nieuws, want Dudethrill heeft vandaag weer een swinger-site om te beoordelen! Scambistipercaso is Italië's nummer één swingende en achtervolgende […]

Lees Recensie

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM- en seksdatingsites zoals fetish.com Laat me 12 alternatieven voor fetish.com zien Houd je van ruige en kinky BDSM wellustige trekjes? Niet zeker? Nou begrijp ik het. Sommige mensen denken dat ze niet (genoeg) kinky zijn omdat ze zich behoorlijk schamen voor hun fetisjen of een beperkt aantal eigen verlangens hebben. Ik ben het ermee eens […]

Lees Recensie

BDSMDate Review & Top 12 Fetisj- en BDSM-sites zoals BDSMdate.com Toon 12 alternatieven voor BDSMDate.com: In het BDSM Fetisj-genre is BDSM Date een goedgekeurde en populaire online datingwebsite. Het platform is bedoeld voor mensen die ruimdenkend zijn en op zoek zijn naar iemand met wie ze hun passies kunnen delen en kunnen deelnemen aan dergelijke geavanceerde […]

Lees Recensie

SpicyMatch & TOP 14 “must visit” swingersites zoals SpicyMatch.com Laat me 14 alternatieven voor SpicyMatch.com zien Elke dag zoeken mensen nieuwe en opwindende ontsnapping uit hun leven. We verlangen altijd naar een leuke, avontuurlijke ervaring, vooral op het gebied van daten, seks en relaties. Dit is dus waar swinger-sites in de scene verschijnen die voldoen aan alle [...]

Lees Recensie

Swingtowns & 11 TOP-datingsites voor swingers zoals Swingtowns.com Laat me 11 alternatieven voor Swingtowns.com zien In termen van seks zijn verschillende mensen misschien bekend met het woord swingen. Personen die zich bezighouden met swingen, dekken meestal zowel alleenstaanden als toegewijde relaties. Over het algemeen wordt dit gedaan om verschillende redenen, hetzij om de kwaliteit en kwantiteit van het geslacht te verhogen [...]

Lees Recensie

SwapFinder en vergelijkbaar 12 best beoordeelde BDSM-, swinger-hookup-sites URL: https://swapfinder.com Toon 12 swinger- / BDSM-datingalternatieven voor Swapfinder.com dating-apps, maar kan nog steeds niet de perfecte persoon voor jou vinden. Wat erger is, is dat als je een match vindt, ze [...]

Lees Recensie

Swingular URL: https://swingular.com Toon 12 alternatieve Swinger-datingsites zoals Swingular.com Swingular is een communityplatform dat de privacy respecteert tijdens sociale netwerken. Het is een datingsite voor volwassenen waar individuen en partners met dezelfde smaak de meningen van leden kunnen bekijken om met elkaar in contact te komen. Het is netwerken waar informatie over jou nooit zal zijn [...]

Lees Recensie

Als je geen strikte relatie hebt en seksuele verkenning iets is dat je opwindt - misschien ben je op zoek naar mensen met vergelijkbare knikken of fetisjen, of gewoon dezelfde swinger-levensstijl. We hebben een lijst met sites voor u opgesteld waar u verschillende swingerpartners kunt vinden, dus bekijk deze eens (# 1 betekent niet noodzakelijk [...]

Scroll naar boven